Алеко Гальов и Ати със своите прекрасни кутраци с баща им Мечо! Алеко освен че има 8 годишния и многократно доказан и като сърце и като екстериор и като производител Мечо самия той няколко пъти успя да збори доста тренирани и доказани борци на съборите с преборвания. Значи и кучето си заслужава стопанина и стопанина кучето. Само че му е време да го видим и какъв производител на млади българчета ще е!!! И нека са помачета те са истински българи и аз много ги обичам и ценя!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Стоянчо Илинов от Пазарджик, Спас Лазаров от Благоевград, Ати от Грашево Велинградско, И Танчето майката на Стоянчо със страхотните кутрета "Красная линия" от Грашево произведени от Развъдник Яшар на Алеко Гальов!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Червената линия на Алеко Гальов председател на рк БОК с. Грашево Велинградско към НК БОК. Алеко само за няколко години даде голям тласък на развитието на породата в целия Велинградски район, в Пазарджишко, а и в страната и за това е развъдчик и радетел от национален мащаб с отлични развъдни постижения! На снимката са майката с кутретата на Алековите ръждиво-червени кучета, а отзад в дълбочина се вижда бащата прочутия Мечо, който поостарява, но все още е отличен производител на прекрасни кутрета!
Снимка (и)