Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 October 2011 - 08:46 AM
Публикувано: 26 October 2011 - 04:30 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:18 PM, написа:
Антон Филипов, в 09 October 2011 - 09:07 PM, написа:
само минута и половина срещу никумо неизвестно и по леко куче от там нататък на зъболекар
между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК 

Тук Вече прекали и ще те помоля да ме изтриеш от групата на приятелите си! Изтрий и терлефона ми ако обичаш, тъй като за приятелството и честността, които ти дадох през последните години ти ми отвръщаш по този начин. Действай си с тия дето те съветват и само напред. Мен от тук нататък просто не ме търси и ме забрави.
ама вие борители ги тея бокове тц тц

авто-мото-вело-фото-теле-радио-любител
Публикувано: 27 October 2011 - 09:49 PM
siom, в 24 October 2011 - 04:19 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:31 PM, написа:
Вили**, в 13 October 2011 - 07:21 PM, написа:
siom, в 13 October 2011 - 11:51 AM, написа:
Вили къде се пъхаш между двама.....
Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......

Изобщо не се пъхам никъде, а ми доволно вече се забавлявам с безсмислените ви кавги .
А екземпляра се казва Азазел Аян Дико и е моя спътник в живота, разкошен, верен приятел, и пазач.

Малко по нагоре из другите страници съм го представяла много пъти.

Вили, не обръщай внимание на критикари, които нищо не показват независимо че тук е фотогалерия. Само ще те помоля да публикуваш по-удачни снимки на Ази, тъй като те трябва добре да покажат кучето ти, което иначе е просто прекрасно!

Господин Попов показваме и още как ама няма кой да прогледне..... Скоро ще кача новото попълнение при мен....
Тва че си показал е похвално!!! Но като погледнеш назад и сравниш със себеси колко много е показвано имаш да догонваш доста защото и форума да гледа човек и живите кучета качеството и бройката са достижими, но е много трудно и се изискват много години труд, харчове и ходене по мъките за да се доближи човек до направеното. Не че ние всичко сме направили, но както сме първи в дейността, която е стартирала от нас, така сме първи и в селекционните резултати. Това веднага може да се види и от последните снимки. Например Златковия Мечо, който се казва Мечо Сашпоп и е произведен при Сашо Попчев от Велинград. Баща му Сашо Попчевия Мечо е роден у дома със Име Мечо Тичо Елит от моята Шара и Беловския Мурад. Майка му е Тара Ендреви на Сашо Попчев произведена от Вальо и бай Томе Ендреви от Златитрап и е дъщеря на стария Караман и Шара Ендреви. Златко даде Мечо на мен а аз го подарих на Барзата и вече имаме правнуци от него. Като погледнеш форума, а и живите кучета трябва да си наясно че се е работило и ако отречеш резултатите значи няма смисъл от диалог!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!