Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 776
  • 777
  • 778
  • 779
  • 780
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#15541 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2011 - 01:12 AM

Баща и син Стоян и Иво Вощански от Ветрен със своите прекрасни кутрета братлета. Работи си нашият Клуб и това си е !!! :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#15542 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:14 AM

Тая още е жива!!! :ba_025: :flagbg: :ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#15543 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:16 AM

Цуфата с неговия първенец!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#15544 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:17 AM

Мина годинката и не излиза от овцете! Непрекъснато е ВЪВ и КРАЙ стадото! :ba_025: :flagbg: :ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#15545 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:24 AM

Това го има само на Куртово под Белмекен!!! По две хиляди овце толкова години и да не дадеш ни едно животно на вълците, при положение че там е един от най-големите "вълчарници" на когото всички овчари редовно плащат кръвен данък си е голямо постижение! Евала Цуфа, евала Искрене! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#15546 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:31 AM

Показване на мнениетоВили**, в 13 October 2011 - 07:21 PM, написа:

Показване на мнениетоsiom, в 13 October 2011 - 11:51 AM, написа:

Вили къде се пъхаш между двама..... :ab_041: Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......

Изобщо не се пъхам никъде, а ми доволно вече се забавлявам с безсмислените ви кавги .

А екземпляра се казва Азазел Аян Дико и е моя спътник в живота, разкошен, верен приятел, и пазач. :flagbg:

Малко по нагоре из другите страници съм го представяла много пъти.

Качена снимка

Вили, не обръщай внимание на критикари, които нищо не показват независимо че тук е фотогалерия. Само ще те помоля да публикуваш по-удачни снимки на Ази, тъй като те трябва добре да покажат кучето ти, което иначе е просто прекрасно! :flagbg: :ba_025: :flagbg:
User's Signature

#15547 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 01:33 AM

Показване на мнениетоAleko Galiov, в 15 October 2011 - 08:29 PM, написа:

eto malkiqt ali q6qr koito e samo na 3 meseca i polovina sin na Me4oКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаi da6terq na ar6inkoviqt pes

Алеко, с тоя малкия изтрепа рибата просто!!!
User's Signature

#15548 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2011 - 08:12 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 21 October 2011 - 12:46 AM, написа:

Черно гривия и лис Лиско и кучката Шара на моя набор и приятел Иляс! Щяха да ме извадят от колата тия проклетници!!! :ba_025: :flagbg: :ba_025:

:ae_085:
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#15549 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2011 - 08:14 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 21 October 2011 - 12:46 AM, написа:

Черно гривия и лис Лиско и кучката Шара на моя набор и приятел Иляс! Щяха да ме извадят от колата тия проклетници!!! :ba_025: :flagbg: :ba_025:

:rc_036::ae_085:
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#15550 Потребителят е офлайн   Антон Филипов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 02:23 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 21 October 2011 - 12:18 AM, написа:

Показване на мнениетоАнтон Филипов, в 09 October 2011 - 09:07 PM, написа:

само минута и половина срещу никумо неизвестно и по леко куче от там нататък на зъболекар :db_046:между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК :flagbg:

Тук Вече прекали и ще те помоля да ме изтриеш от групата на приятелите си! Изтрий и терлефона ми ако обичаш, тъй като за приятелството и честността, които ти дадох през последните години ти ми отвръщаш по този начин. Действай си с тия дето те съветват и само напред. Мен от тук нататък просто не ме търси и ме забрави.
тежки думи, така да бъде.????? за честноста и приятелството през годините няма да говорим, защото резултата ще е много за мен и Малко за теб . явно имаш къса памет. жив и здрав :rc_036:

#15551 Потребителят е офлайн   Aleko Galiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 07:02 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 21 October 2011 - 12:40 AM, написа:

Отново Стоян Илинов, Ицо Петров-Хунта, Барзата, и красивия Мечо Яашар и Шара Тонифил от Силистра!!!!! Качена снимка Качена снимка Качена снимка

bravoКачена снимка Качена снимка Качена снимка

#15552 Потребителят е офлайн   Aleko Galiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 07:03 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 21 October 2011 - 12:30 AM, написа:

Показване на мнениетоgrigo009, в 08 October 2011 - 11:15 AM, написа:

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 08 October 2011 - 12:33 AM, написа:

Показване на мнениетоgrigo009, в 07 October 2011 - 11:33 PM, написа:

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 07 October 2011 - 08:38 AM, написа:

дави уважа
ако вашия мечо издържи ДВЕ минути срещу мое куче ви признавам че е шампион Качена снимка

Г-н Стамболов заинтригувахте ме с това ваше изказане..Ще Ви бъда много благодарна, ако ми разшифровате, какво се опитвате да кажете с фразата, че "някое си куче няма да издържи и 2 минути срещу някое от вашите кучета"?!!Наистина ми е интересна, вашата интерпретация и какво всъщност сте имал в предвид?!

За лов говорим г-жо заици...лисици....язовци и т.н.

Качена снимка Качена снимка Ахаа ясно.Въпреки, че имате странен изказ и това е последното нещо, което човек би си помислил... ще повярвам на честна дума Качена снимка .Сега проумявам, защо сте толкова горд и самоуверенКачена снимка .В такъв случай може ли да помоля във фотогалерията на БОК да се наблегне на снимки, които са радост за окото и гордост за всеки Българин Качена снимка , а личните премервания на кой му е по голямо и шампионско.......кучето Качена снимка , евентуално да си ги обсъждате на лични?!
Има хора, които влизат в тази секция(явно подведени от името), и се надяват да се насладят на някои прекрасен четириног екземпляр, а то....Оставете страничния наблюдател сам да прецени, какво, защо и как.Благодаря.

Отдавна се опитвам да Ви покажа нещо интересно и като кучета и като концепция. Дано успеем да влезем в контакт. Ако ли пък не, поне се нагледайте на фотоси, които съм правил тези дни за хора като Вас, които сматам са позитивни и с по-висока обща култура и интелект. Христо Гончев от Велинград със своето прекрасно старо куче. Ицо е верен на породата и следва стария автентичен рисунък!!!
Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка radvam se da ima 4ervena liniq

#15553 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 October 2011 - 03:19 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:31 PM, написа:

Вили къде се пъхаш между двама..... :ab_041: Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......

Изобщо не се пъхам никъде, а ми доволно вече се забавлявам с безсмислените ви кавги .

А екземпляра се казва Азазел Аян Дико и е моя спътник в живота, разкошен, верен приятел, и пазач. :flagbg:

Качена снимка

Вили, не обръщай внимание на критикари, които нищо не показват независимо че тук е фотогалерия. Само ще те помоля да публикуваш по-удачни снимки на Ази, тъй като те трябва добре да покажат кучето ти, което иначе е просто прекрасно! :flagbg: :ba_025: :flagbg:

Господин Попов показваме и още как ама няма кой да прогледне..... Скоро ще кача новото попълнение при мен....
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#15554 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2011 - 05:16 PM

Показване на мнениетоsiom, в 24 October 2011 - 03:19 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:31 PM, написа:

Качена снимка

Господин Попов показваме и още как ама няма кой да прогледне..... Скоро ще кача новото попълнение при мен....

Аз лично очаквам с нетърпение да видя новото ви попълнение :rc_036: :af_089: :af_089:

#15555 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2011 - 12:17 PM

[/quote]
Аз лично очаквам с нетърпение да видя новото ви попълнение :rc_036: :af_089: :af_089:
[/quote] Ти надали ще видиш нещо.... Кученца на 45 дни и майка им....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#15556 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 05:55 PM

Честно казано това което показа надмина очакванията ми :ba_025: :af_089: :af_089: :md_064:

#15557 Потребителят е офлайн   baceto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 06:26 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 25 October 2011 - 05:55 PM, написа:

Честно казано това което показа надмина очакванията ми :ba_025: :af_089: :af_089: :md_064:

Не го приемайте като заяждане, просто ми е любопитно. Какво си очаквал да видиш? А и какво толко различно си видял?

#15558 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 06:35 PM

Показване на мнениетоbaceto, в 25 October 2011 - 06:26 PM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 25 October 2011 - 05:55 PM, написа:

Не го приемайте като заяждане, просто ми е любопитно. Какво си очаквал да видиш? А и какво толко различно си видял?

Siom знае много добре какво имам предвид :md_064: това е важното

#15559 Потребителят е офлайн   Aleko Galiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 09:35 PM

nai golqmiqt vinovnik za deinosta na BOKКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#15560 Потребителят е офлайн   Aleko Galiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 09:45 PM

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 776
  • 777
  • 778
  • 779