Фотогалерия на БОК
Публикувано: 29 December 2011 - 07:53 AM
miro_kz, в 29 December 2011 - 12:23 AM, написа:
Този си го оставя Стоянчо при себеси като продължител на славни предци, каквито наистина има назад в произхода си това прекрасно кутре!

Кои са му предците и с какво са прославени?

Кои са му предците и с какво са прославени?
Всички са чули, а някои от най-старите в породата са и видяли Мурджо Мечо, Кьоравия Караман, Беловския Мурад, Мечо и Шара на бай Кольо Рахов, Бялата Марта Славсух, Аза Рах и дори Славейковия Шабан- все знакови кучета в породата!!! Всички тези кучета присъстват в генетиката на тези кутрета и дано въпроса Ви е добронамерен, а не една от поредните провокации и заяждания. Ако сте позитивно настроен към изнесеното покажете го и ще Ви дам още много информация!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 29 December 2011 - 11:54 PM
божко, в 29 December 2011 - 02:42 PM, написа:

Много, много добър! Навремето, когато беше млад заплодих на него, но нямах късмет да забременее кучката! Въпреки всичко кучето е прекрасно!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 December 2011 - 10:06 AM
С большим удовольствием представляю фотографии болгарских овчарок, сделанные мною во время поездки в Болгарию. Мне удалось посетить несколько горных пастбищ, познакомиться с чабанами, с их бытом, достаточно тяжелыми условиями работы и мне стало понятно какую важную роль играют в их жизни умные, преданные и надежные помощники - прекрасные болгарские овчарки. Хотелось бы узнать Ваше мнение уважаемый посетитель форума о моей фотосессии. Заранее благодарю за внимание.
Публикувано: 30 December 2011 - 12:51 PM
Медведева г.Москва, в 30 December 2011 - 10:34 AM, написа:
Моё любимое фото.Это фото в России имело очень большую популярность. Было 30 000 просмотров этого фото !!!
Супер фотография!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !