siom, в 31 December 2011 - 05:55 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 31 December 2011 - 02:41 PM, написа:
Здравей !!! Какво имаш в предвид с думата ,,измислени,,???
На снимките със запложданията са членове на Национален Клуб Българско овчарско куче-първата и най-голяма организация по породата, която не е сменяла името си никога каквото и да пишат във форума. Това е така защото породата е на България и е се състои от кучетата на овчарите на тая многократно обругавана страна, която на всичкото отгоре ни е Родина и очаква от нас нейните чеда да защитаваме исконните и ценности, коквото е и нашето овчарското куче. Бащата Стоян и синът му Иво Вощански са от най-сериозните членове на тоя клуб и не веднъж са доказали че са твърдо зад правилното и единствено честно име Българско овчарско куче. Останалите наистина бяха ИЗМИСЛЕНИ от хора незапознати или недобронамерени или и двете заедно с някакви пак измислени, а всъщност неизяснени цели. Измислени са и световните им и европейски първенства с по 60/70 участника от всички породи, които си раздават сами на себеси кухи награди на принципа "на ти-дай ми" и не само се лъжат едни други, ами заблуждават и много хора около тях. Между другото такива са и кучетата им и аз ги наричам измислени, макар че зная за това че и кръвта, с която аз работя и съхранявам неумърсена развивайки я в посока усъвършенстване на анатомия и работни качества не се харесва на някого особенно на тия, които завиждат. Това обаче ме прави само по-силен и уверен в правотата на посоката, която съм избрал. Весело посрещане на Новата Година на теб и на близките ти. Здраве и успех във всичко, включително и в работата ти с овчарското куче!