Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 January 2012 - 11:12 AM
siom, в 31 December 2011 - 07:53 PM, написа:
Весело посрещане и на тебе.....
Честита Новата ?012г. на теб и на всички, които избраха българското! Отново на теб и отново на всички приятели на българското овчарско куче желая здраве щастие и успех в развъждането. Нека с всяка следваща генерация качеството на потомството като анатомия, характер, кинематика, ръст и красота стават по-добри и по-добри!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 January 2012 - 11:25 AM
Скъпи приятели, миналата година завърши изключително успешно за породата, макар и малко неочаквано дори за мен самия. Това кученце на снимката - Огна Тичо Елит, току що навършило половин годинка, стана причина за признаване на породата за първи път от държава с национална федерация членка на FCI. Огромно благодаря на нашите приятели и колеги от Литва и най-вече на госпожа Рамуне Казлаускайте, която е президент на Литовската Федерация от много години и приятел на България. И разбира се най-топли думи на благодарност на нашите приятели от Русия г-жа Медведева и г-н Терехов, които със своята ангажираност с българското овчарско куче, направиха възможен този успех. Благодаря на всички приятели от братска Русия, които се ангажираха със случая и гарантираха удачното изпълнение на това мероприятие.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 January 2012 - 01:19 AM
Публикувано: 02 January 2012 - 08:19 AM
Спас ЛАзаров, в 01 January 2012 - 03:21 PM, написа:
Браво мойто момче за хубавото куче, нищо че снимките биха могли да бъдат по-добри! Здраве и берекет за теб и семейството и за вашите прекрасни овчарски кучета! ЧНГ!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +