Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 20 February 2008 - 12:55 PM
и всички приказки,че Българина е мелез са плод на нечия добре развинтена фантазия,благодаря на Попов за подробната информация,с която малко хора са запознати.по-добре е да се прочете от всички в темата и да се архивира някъде в мозъците на всички нас. Аз му вярвам напълно.
Публикувано: 20 February 2008 - 01:05 PM
Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
Публикувано: 20 February 2008 - 01:42 PM
Цитат
Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
значи шарка е дъщеря на Българина?

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 20 February 2008 - 01:45 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 20 February 2008 - 01:54 PM
Цитат
и всички приказки,че Българина е мелез са плод на нечия добре развинтена фантазия,благодаря на Попов за подробната информация,с която малко хора са запознати.по-добре е да се прочете от всички в темата и да се архивира някъде в мозъците на всички нас. Аз му вярвам напълно.
Публикувано: 20 February 2008 - 02:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
я пиши по-разбираемо,от твоя словоред не разбирам нищо,това,което аз пиша е въпрос,точно за това,че не разбрах нищо,Шарка ли е тази у вас и кои са и родителите?

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "