Фотогалерия на БОК
Публикувано: 23 February 2008 - 10:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
Публикувано: 24 February 2008 - 06:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
Публикувано: 25 February 2008 - 09:02 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Още една от покрайнините на Пазарджик ;D ;D ;Dако се вгледате може да видите и Попов ;D ;D ;D ;D
Белмекен
Пазарджик-утре ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 February 2008 - 09:29 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Още една от покрайнините на Пазарджик ;D ;D ;Dако се вгледате може да видите и Попов ;D ;D ;D ;D
Белмекен
македонски диалект,говорим и ние,защото в Пазарджишко,в Родопа,тези,които не са българо-мохамедане,са най-често преселници от Македония,егейска,вардарска и пиринска,затова македонския диалект се говори на повечето райони на Пирин,Рила и Родопа.
Пазарджик-утре ;D

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 25 February 2008 - 09:33 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Белмекен
македонски диалект,говорим и ние,защото в Пазарджишко,в Родопа,тези,които не са българо-мохамедане,са най-често преселници от Македония,егейска,вардарска и пиринска,затова македонския диалект се говори на повечето райони на Пирин,Рила и Родопа.
Пазарджик-утре ;D
Казано много точно и на Български. :->)

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...