Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1781 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2008 - 09:09 PM

Качена снимка
  ;)

#1782 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:25 PM

Качена снимка
За групата от Велинград една снимка от вашия край

#1783 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:53 PM

Някой от Разлошко ще каже ли кое е това "грозно" куче?
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#1784 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 09:00 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Кои са майката и бащата
Първо си кажи мнението!
  Не разбирам от кучета ;D ;D ;D
Като не разбираш тогава какво те интересува произхода!?Гледай, плакни окото и толкова!
  Ако с това трябва да си плакна окото ;D ;Dможе и да ми се затвори ;D ;D ;D ;D
Ето да не ти се затвори окото. :->)

Голяма е вероятноста да изхвръкнат и двете. :->) :->) :->)
  Не се притеснявай
    Нямама от какво да се притеснявам,просто ми хареса много кучето на снимката и се пошегувах.
Извинявай ако съм те засегнал.Постоянно се шегуваш из форума,би трябвало и да приемаш шегите.

User's Signature

#1785 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:13 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Кои са майката и бащата
Първо си кажи мнението!
  Не разбирам от кучета ;D ;D ;D
Като не разбираш тогава какво те интересува произхода!?Гледай, плакни окото и толкова!
  Ако с това трябва да си плакна окото ;D ;Dможе и да ми се затвори ;D ;D ;D ;D
Ето да не ти се затвори окото. :->)

Голяма е вероятноста да изхвръкнат и двете. :->) :->) :->)
  Не се притеснявай
     Нямама от какво да се притеснявам,просто ми хареса много кучето на снимката и се пошегувах.
Извинявай ако съм те засегнал.Постоянно се шегуваш из форума,би трябвало и да приемаш шегите.

Приемам ги естествено ;Dако не ги приемам няма какво да пиша и да се шегувам ;D

#1786 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:27 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
  Абе защо никой не обори тоя пост  ;Dмного интересно ;D
  Само не ми е ясно защо не отговориш на тоя въпрос ;D ;D ;DНещо не ти отърва май ;D ;D ;D
  Личи си че въобще не си наясно с тия събития. А сега ме слушай за да разбереш!!! Караман преди да бъде "Кьорав" се роди на връх Ибър в Рила от две помашки кучета от Велинградско. Тогава Цанко купи майката и я свали с Кутретата във Величково Пазарджишко, където бяха с брат му, Цуфата, Сабин и още няколко помаци овчари във Величково и околните села в ТКЗСТ-ата, тъй като там имаше много овце. Ваклин, нямаше нищо общо с Кьоравия. Кучето го купихме заедно с Петьо Шарков от Цанко, а Васко Добрев от Црънча никога не ги е виждал нито чувал тези хора така че си мълчи и не говори празни приказки. Петьо и аз подарихме Кьоравия на Васко защото давеше всичко в ред и удави няколко кучета на комшии и се наложи да го разквартируваме от бай Никола в Овчеполци където беше с овцете му. После кучето се отвърза от Васкови и удави няколко гончета и ловците от Црънча го простреляха в тилът и темето, като аз лично го лекувах и му вадих съчмите, но явно засегнаха нещо свързано със зрението и кучето ослепя. Тогава накарах Васко, който не искаше сляпо куче и да даде Караман на Даньо, с който сме приятели от 1978г., а и служихме в армията заедно дори в Средна Азия в пустинята и сме стара дружба. На 15г. кучето, което беше пуснато на обекта, на който Даньо Пеев работеше една вечерне успя да се прибере и повече не го видяхме. Беше вече много паднал и напълно свършил курса. Аз заплодих много кучки на това кораво и храбро, но и изключително умно и интелигентно куче, защото бях дал не малко пари за него. Така че мълчи и не говори невярни неща, а се радвай на това, което Ефти и аз сме ти оставили като кръв и направи приплоди още по-добри от предците им което е съвсем възможно и очаквано при умен подход.     P.S. За Българина също не говори че въобще не си в час.  Кольо Гладнев никога не го е виждал и чувал. Йори- Йордан който сега е в Израел защото майка му е еврейка и замина да живее и да работи там, заплоди с Кьорчо своята кучка Шара. Лично аз ги заклещвах защото кучката макар и дребна беше много проклета и към хора и към кучета. Беше обаче много облечена и красива и беше досущ като умален вариант на Пако Тичо Елит. Йори си идва по веднъж в годината, а му имам и телефона. Тъй като заминаваше когато кутретата се родиха ме помоли и  взех кучилото при мен и ги държах до три месечна възраст. Българина дадох на мой приятел, който се оказа земляк и приятел от детството на Станчо Начев моя кум и съпруг на Руми Начева. Те произведоха кутраци, които много приличат на Кьоравия и дори са по-облечени. А ти си запише тия факти защото всичко е минало през ръцете ми, а ти дори не си го виждал и само си го сънувал. Сигурен съм че и до сега не знаеш произхода на кучетата си в дълбочина и ако искаш да го разбереш можеш да си малко по-скромен и да уважаваш труда на другите, така, както те твоя.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1787 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 12:09 PM

Щом казваш ;D ;D ;D ;ама как ти ги ражда главата ;D ;D ;D ;D

#1788 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 February 2008 - 12:41 PM

специално за някои бисери трябва да напишем една книга -,, великите мислители на 20 век ,, . доста дебеличка ще да е. :blink:
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#1789 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 01:09 PM

:wub:tova e moiat sharo

#1790 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 23 February 2008 - 01:11 PM

Цитат

:wub:tova e moiat sharo
  Даи инфо. за кучето

#1791 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 01:13 PM

:yahoo:malkite ot sharo

#1792 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 01:26 PM

Цитат

:yahoo:malkite ot sharo

Живи и здрави да са ти  :->)

#1793 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 01:38 PM

ku4eto e ot xaskovo na 4 godini

#1794 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 07:34 PM

;D

#1795 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:35 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Караман го взе Васил млекара от Црънча,Ваклин на него го даде ;Dа след това отиде при бай Дане от Мокрище кога е бил твой не знам ;D ;D ;D ;DА Българина май ти го даде Кольо Гладнев ;D ;D ;D ;Dпри бай Дане Ефти заплоди и се роди мойта Шарка ;D ;D
  Само не ми е ясно защо не отговориш на тоя въпрос ;D ;D ;DНещо не ти отърва май ;D ;D ;D
  Личи си че въобще не си наясно с тия събития. А сега ме слушай за да разбереш!!! Караман преди да бъде "Кьорав" се роди на връх Ибър в Рила от две помашки кучета от Велинградско. Тогава Цанко купи майката и я свали с Кутретата във Величково Пазарджишко, където бяха с брат му, Цуфата, Сабин и още няколко помаци овчари във Величково и околните села в ТКЗСТ-ата, тъй като там имаше много овце. Ваклин, нямаше нищо общо с Кьоравия. Кучето го купихме заедно с Петьо Шарков от Цанко, а Васко Добрев от Црънча никога не ги е виждал нито чувал тези хора така че си мълчи и не говори празни приказки. Петьо и аз подарихме Кьоравия на Васко защото давеше всичко в ред и удави няколко кучета на комшии и се наложи да го разквартируваме от бай Никола в Овчеполци където беше с овцете му. После кучето се отвърза от Васкови и удави няколко гончета и ловците от Црънча го простреляха в тилът и темето, като аз лично го лекувах и му вадих съчмите, но явно засегнаха нещо свързано със зрението и кучето ослепя. Тогава накарах Васко, който не искаше сляпо куче и да даде Караман на Даньо, с който сме приятели от 1978г., а и служихме в армията заедно дори в Средна Азия в пустинята и сме стара дружба. На 15г. кучето, което беше пуснато на обекта, на който Даньо Пеев работеше една вечерне успя да се прибере и повече не го видяхме. Беше вече много паднал и напълно свършил курса. Аз заплодих много кучки на това кораво и храбро, но и изключително умно и интелигентно куче, защото бях дал не малко пари за него. Така че мълчи и не говори невярни неща, а се радвай на това, което Ефти и аз сме ти оставили като кръв и направи приплоди още по-добри от предците им което е съвсем възможно и очаквано при умен подход.    P.S. За Българина също не говори че въобще не си в час.  Кольо Гладнев никога не го е виждал и чувал. Йори- Йордан който сега е в Израел защото майка му е еврейка и замина да живее и да работи там, заплоди с Кьорчо своята кучка Шара. Лично аз ги заклещвах защото кучката макар и дребна беше много проклета и към хора и към кучета. Беше обаче много облечена и красива и беше досущ като умален вариант на Пако Тичо Елит. Йори си идва по веднъж в годината, а му имам и телефона. Тъй като заминаваше когато кутретата се родиха ме помоли и  взех кучилото при мен и ги държах до три месечна възраст. Българина дадох на мой приятел, който се оказа земляк и приятел от детството на Станчо Начев моя кум и съпруг на Руми Начева. Те произведоха кутраци, които много приличат на Кьоравия и дори са по-облечени. А ти си запише тия факти защото всичко е минало през ръцете ми, а ти дори не си го виждал и само си го сънувал. Сигурен съм че и до сега не знаеш произхода на кучетата си в дълбочина и ако искаш да го разбереш можеш да си малко по-скромен и да уважаваш труда на другите, така, както те твоя.
  (Абе Папов ми ти много ги знаеш и Ибър и Фибър ;D ;D ;DМи тия снимки от кадеса от Пазарджик а ;D ;D ;D ;D

#1796 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 11:13 PM

Брееееей трудна работа с тези снимки,най после. :o
User's Signature

#1797 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 11:51 PM

[quote author=SHOMBA link=topic=7066.msg351700#msg351700 date=12038012

И още нещо.
User's Signature

#1798 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 06:15 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Личи си че въобще не си наясно с тия събития. А сега ме слушай за да разбереш!!! Караман преди да бъде "Кьорав" се роди на връх Ибър в Рила от две помашки кучета от Велинградско. Тогава Цанко купи майката и я свали с Кутретата във Величково Пазарджишко, където бяха с брат му, Цуфата, Сабин и още няколко помаци овчари във Величково и околните села в ТКЗСТ-ата, тъй като там имаше много овце. Ваклин, нямаше нищо общо с Кьоравия. Кучето го купихме заедно с Петьо Шарков от Цанко, а Васко Добрев от Црънча никога не ги е виждал нито чувал тези хора така че си мълчи и не говори празни приказки. Петьо и аз подарихме Кьоравия на Васко защото давеше всичко в ред и удави няколко кучета на комшии и се наложи да го разквартируваме от бай Никола в Овчеполци където беше с овцете му. После кучето се отвърза от Васкови и удави няколко гончета и ловците от Црънча го простреляха в тилът и темето, като аз лично го лекувах и му вадих съчмите, но явно засегнаха нещо свързано със зрението и кучето ослепя. Тогава накарах Васко, който не искаше сляпо куче и да даде Караман на Даньо, с който сме приятели от 1978г., а и служихме в армията заедно дори в Средна Азия в пустинята и сме стара дружба. На 15г. кучето, което беше пуснато на обекта, на който Даньо Пеев работеше една вечерне успя да се прибере и повече не го видяхме. Беше вече много паднал и напълно свършил курса. Аз заплодих много кучки на това кораво и храбро, но и изключително умно и интелигентно куче, защото бях дал не малко пари за него. Така че мълчи и не говори невярни неща, а се радвай на това, което Ефти и аз сме ти оставили като кръв и направи приплоди още по-добри от предците им което е съвсем възможно и очаквано при умен подход.    P.S. За Българина също не говори че въобще не си в час.  Кольо Гладнев никога не го е виждал и чувал. Йори- Йордан който сега е в Израел защото майка му е еврейка и замина да живее и да работи там, заплоди с Кьорчо своята кучка Шара. Лично аз ги заклещвах защото кучката макар и дребна беше много проклета и към хора и към кучета. Беше обаче много облечена и красива и беше досущ като умален вариант на Пако Тичо Елит. Йори си идва по веднъж в годината, а му имам и телефона. Тъй като заминаваше когато кутретата се родиха ме помоли и  взех кучилото при мен и ги държах до три месечна възраст. Българина дадох на мой приятел, който се оказа земляк и приятел от детството на Станчо Начев моя кум и съпруг на Руми Начева. Те произведоха кутраци, които много приличат на Кьоравия и дори са по-облечени. А ти си запише тия факти защото всичко е минало през ръцете ми, а ти дори не си го виждал и само си го сънувал. Сигурен съм че и до сега не знаеш произхода на кучетата си в дълбочина и ако искаш да го разбереш можеш да си малко по-скромен и да уважаваш труда на другите, така, както те твоя.
  На мен нищо не ми е ясно ;Dако някой не знае тия снимки са от Пазарджик ;D ;D ;D

#1799 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 06:21 PM

на мен ми прлича на братаница :rolleyes:

#1800 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 06:26 PM

Още една от покрайнините на Пазарджик ;D ;D ;Dако се вгледате може да видите и Попов ;D ;D ;D ;D

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни