Фотогалерия на БОК
Публикувано: 27 February 2008 - 12:26 PM
:yahoo: :yahoo:Имам много изкарани кучета ;но компютара не иска да ги качва;ако пьк искаш да ги видиш на живо ела в Банско на изложбата;те ще са там можеш да си примериш силите с тях и да разбереш кьде се намираш ти под сльнцето.Хайде в Банско.
Публикувано: 28 February 2008 - 08:37 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
И ЕДНИ ПАЛЕТА КОЙТО ПОЗНАЕ ПО КОИ ВЪРВЯТ ПОЛУЧАВА БУТИЛКА УИСКИ :blink:
Как от кой от кучетата на ПОПОВ са иска ли питане. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Кога да дойда да взема уискито. ;D
Аз ви написах историята на кучката преди време ако искате пак ще я напиша. ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:00 PM
:huh:И какво излиза накрая че тия палета дето си ги снимала са жесток имбридинк.Баща запложда дъщерите си и даже и внучките си ;и за какви родословия очакваш да ти издам като не спазваш най елементарни правила за развъждане.И на тия палета дето ти показваш погледнала ли си как ще са със захапките вследствие от този жесток имбридинк.И на последното пале дето сиго снимала нещо долната челюст май не енаред
Публикувано: 28 February 2008 - 12:07 PM
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов. За Ширин не мога да кажа нищо защото където не знам-не знам. Но и където знам-знам и е редно да се уважаваме. Аз лично заплождах Кара Тичо Елит на Караман Тичо Елит за да се получи кучилото на Арес, което след това изгледах, обезпаразитих, ваксинирах и раздадох по Пецата Руски, по Ники Събев в Русе, по Добрич, Силистра и тнт.
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:21 PM
Цитат
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...
Публикувано: 28 February 2008 - 12:27 PM
аз със захапките сам перфектна но това е твой специалитет ела и виж аз не ги махам като тев на 40 дена пак ти парво направи племенна книга а аз знам откаде да си изкарам родословия да не се имаш за господ бе стеф4о вси4ките ми произведени са на лице и ако има 1 с овратна ти го подарявам щото ти ги сабираш ;D