Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1941 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 February 2008 - 12:36 PM

:Pи оше нещо аз имбрининг не правя амалките ги взеха и след време щте ти покажа захапки не като на твоя крив урдю дето го прати в добрич

#1942 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 12:47 PM

:huh:нали прати и рейнжара бе отворко що не го питаш за захапките или само знаеш да плюеш нали моите били от тебе ако са криви от майката ще да е нали тя била по важна

#1943 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 12:50 PM

Цитат

Цитат

Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име а и кучетата родители са от мен.

"Лично" ти си ги правил..  ;D
Разбира се и не се срамувам защото всички ги подарих и са мое производство и дават приплоди из страната както и много  други, които съм подарявал през годините. Пръв обаче си избра от тях Ники Събев от Русе и то най-красивото женско кутре, втори взе Румян от Сенокос също женско но най едрото в кучилото, трети Стефчо Йорданов от Силистра, който взе мъжкото-Арес Тичо Елит, който сте снимала и публикувала многократно и последното и най- дребно остана за мен и го подарих на моя най-стар приятел и съратник Пецата Руски. Закарах ги с едно такси от Пазаржик с Асенчо Бозвелиеф "Шефа" и след Русе ни излезе на пътя вълк. Ще пусна снимки, но преди това много Ви моля аз не Ви познавам лично поради което е редно да спазваме етикета и правилното обръщение. Съобразявам се с факта че сте дама и че така бързо и великодушно ми простихте и отново сте в контакт с мен въпреки че много яко се зарекохте да прекратите общуването си с мойта скромна личност  Радвам на вниманието и честта, които ми оказвате и бързия обрат в решението Ви. Дано само и то не е под диктат, а да е плод на истинско и откровенно съзряване. Смятам за единствено правилно това че се обръщам към Вас на Ви и уважително. Поздрав!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1944 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 12:56 PM

ЩЕ ИМА ОБГРИЖВАНЕ МАЙ,И ТЕ ПИТА КРИСТИНА МАТЕВА ;D

#1945 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 12:59 PM

Цитат

Съобразявам се с факта че сте дама и че така бързо и великодушно ми простихте и отново сте в контакт с мен въпреки че много яко се зарекохте да прекратите общуването си с мойта скромна личност

Прожекциите продължават.. ;D

пс. Какво стана със собственоръчния подпис? Изпрати ли си думите подписани?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1946 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:01 PM

Цитат

Цитат

Съобразявам се с факта че сте дама и че така бързо и великодушно ми простихте и отново сте в контакт с мен въпреки че много яко се зарекохте да прекратите общуването си с мойта скромна личност

ИЗПРАТЕНИСА ПРИ НОТАРИУС КАМЕНОВ ОТ СДЕЛКА ИЛИ НЕ ;D ;D ;DВ МОМЕНТА ГИ ОБРАБОТВАТ ;D ;D ;D

#1947 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:03 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ИЗПРАТЕНИСА ПРИ НОТАРИУС КАМЕНОВ ОТ СДЕЛКА ИЛИ НЕ ;D ;D ;DВ МОМЕНТА ГИ ОБРАБОТВАТ ;D ;D ;D

Дали му е пратил и календари?  ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1948 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:05 PM

сигорно ;D ;D ;D

#1949 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:10 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Качена снимка

"ОГНЕНАТА КАРМЕН",
дъщеря на АРЕС от Джим Нядялков
на Стефан Йорданов и ШИРИН от Торментор !!!
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.

Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...

Смятам че си умно момче и не ме карай да повтарям Вече си направих труда да ти напиша че родителите са родени при мен с моята приставка и с това условие да я запазят, а и на СЪСОБСТВЕНОСТ.  Колко пъти да ти повтарям. Освен това заплождането между Кара и Караман, на които друг освен мен и Стефчо Йорданов не знае произхода е извършено от мен. Лично аз съм се грижил за тях- хранил, лекувал, третирал и тренирал и аз се грижех за кучилото. За това и кутретата от шест четири бяха моя собственост, а и другите излязоха с приставката Тичо Елит. Кажи ми Тихомире за да си изясня нещо - теб дразни ли те моето присъствие в създаването на тая кръв и защо?
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1950 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:17 PM

Цитат

да дразниме твоето присъствие ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ти поне си трай че всичките ти кучета освен гуджата кучка от Левски вървят по тая кръв, която идва от моя труд и няма нито едно изключение.
User's Signature

#1951 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:18 PM

Цитат

Цитат

Ти поне си трай че всичките ти кучета освен гуджата кучка от Левски вървят по тая кръв, която идва от моя труд и няма нито едно изключение.
  ама нещо по визия не си приличат ;D ;D ;D ;D

#1952 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ТИ ОЩЕ НЯМАШ ОЧИ ЗА ТОВА ! МНОГО СИ ЗЕЛЕН ЗА ДА ГО ПОЧУВСТВАШ.
User's Signature

#1953 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:47 PM

МОД:Ти май не разбираш от дума и пак се намесваш между двама души да наливаш масло в огъня?Забрави ли ,че си предупредена два пъти или искаш да разбереш докъде ще стигне толерантноста ми?

На какво основание са първите 2 от правилника на дог.бг? И странно защо само към мен са отправени..  ;D

Казах ти.. Нареди се на опашката!  :P ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1954 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

ТИ ОЩЕ НЯМАШ ОЧИ ЗА ТОВА ! МНОГО СИ ЗЕЛЕН ЗА ДА ГО ПОЧУВСТВАШ.
  а ти като си зрял пак не го усещаш и чустваш ;D ;D ;D

#1955 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 03:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

И ЕДНИ ПАЛЕТА КОЙТО ПОЗНАЕ ПО КОИ ВЪРВЯТ ПОЛУЧАВА БУТИЛКА УИСКИ :blink:
Това е най лесния въпрос.
Как от кой от кучетата на ПОПОВ са иска ли питане. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Кога да дойда да взема уискито. ;D
  ГРЕШКА ;D ;D ;DАКО ГО ПИЕМ ЗАЕДНО ПУСКАМ ЖОКЕР НА ЛИЧНИ ;)
Няма грешка той човека през ноща е прехвърлил мъжкара през оградата и ти е заплодил кучката и ти затова не знаеш. ;D ;D ;D
Едно време имаше едни книжни тигри, а сега има интернетски. Проявите им са само във форума, а всичко друго е вятър и мъгла. Дори не знаят кои са предците на кучетата им и са виждали някои от тях само по снимките, които съм им показал. А са известни повече от 8/10 генерации и се чудя как някой има дързостта да се перчи и да се прави на велик без да има кодурет за това. Айде по-скромно защото и това, което имате в къщи излиза от хора, към които би било честно да проявите някакво уважение. Аз например съм в отлични отношения с хората, които са ми давали кръв. Може би и това е причината да успея да развия тая кръв, а на тия плямпачите им се даде на ти кьорчо тояга и до там.
Я като толкова знаете за предците на тези кучета г-дн Попов покажете бабата на тази кучка ваша от към майката.
Аз ви написах историята на кучката преди време ако искате пак ще я напиша. ;D
Колега, пишете неистини и невярни неща, които не само аз, но и моя най-сериозен опонент тогава- Митко Драганов провери лично и ходи при бай Ристе Гигов и се оказа, че старата Марта на Славчо е дъщеря на Вардар и Витоша, което аз знаех отдавна и никога не съм се съмнявал, а Вие по онова време сте бил много далече от тия неща. И сега да пръскате кал и да пишете откровенни неистини е просто много некоректно и не Ви прави чест. Аз имам снимки на Вардар, брат му и Витоша, които съм снимал с бай Ристе в двора му. Вие помните ли тези кучета, от които всяко си имаше своя специфика и окраска и можете ли да ги опишете? Ако е така ще Ви поздравя. Но е крайно нечестно да се плюе труда на стар овчар и то точно тоя, при който никога не е имало никакво участие на чужда кръв. И понеже мога ще разобличавам всеки такъв опит. А моята Марта, която показвате от правена от мен снимка е с произход, който смятах да пусна, в нета, но заради такива "коментатори" ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖАМ от други пояснения за хора критикуващи нашата дейност без да са и дали абсолютно нищо. Ако искате да участвате в голямото семейство на НК БОК, елате в Банско и покажете своите селекционерски постижения, защото Зънде е направил отлична организация и е редно всички, които милеят за породата да го подкрепят, а и там ще успеем да поговорим за нещата. Извинете ме за тона, но всеки на мое място ще се защитава, още повече че аз защитавам справедлива кауза и Българското овчарско куче от много години  и хубав, лош, черен, грозен, успях в много неща, които до моята поява не са правени изобщо и от никой. И пак Ви казвам: много, много преди Вие да се появите, моят тогава най сериоозен но и уважаван от мен противник Митко Драганов специално ходи в Говедарци при бай Ристе Гигов да проверява произхода на Марта на Славчо за наличие на кръв от други породи и като се прибра в София дойде и ми стисна ръката въпреки че тогава бяхме в непримиримо противостояние. Мислите ли че точно той щеше да ми премълчи ако нещо не е наред? Щеше де ме изяде с парцалите! Но той прояви почтенност и ми стисна ръката. Вие ще имате ли доблестта да го направите или ще останете един недостоен и дребен критик?
Първо на първо дали съм бил роден, и дали съм бил наясно с тая порода тогава ви отговарям ДА.Пак ти повтарям РИСТЕ ГИГОВ никога не е имал БЯЛИ КУЧЕТА ОТ НЕГОВИТЕ.Ристе Гигов, е жив и здрав, и ако искаш ще дойдеш и ще го питаме от къде ги даде тия бели кутрета.Бялото куче беше на зет ми и прегони улична кучка и РИСТЕ ГИГОВ от тая кучка избра бялите кутрета щото се различаяваха от кучката и приличаха на бащата и го даде на Славе от Суходол и на други хора също даде.Тогава Славе идваше с една черна волга и само дрънчеше кучета и на овчарите им беше писнало от него, и за да се укроти му дадоха това кутре.А Митко драганов как провери, че няма чужда кръв? Tо вярно няма от модерните породи, ама бабата на твойта Марта е с изправени уши.Ето ти човека на който беше БЯЛОТО КУЧЕ БЕЛЬО.И той за твое сведение e КАРАКАЧАНИН и е от Дупница, и кучето му е дамазлък, а сега си направи сметка какви кучета имаш по МАРТА КАРАКАЧАНСКИ. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#1956 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 04:22 PM

ДА СМЕНЯТ  НЕ ДА  СМЕНЯМЕ  ТИ ДАНЕ СИ В УС  С  ИБО

#1957 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 04:23 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Качена снимка

"ОГНЕНАТА КАРМЕН",
дъщеря на АРЕС от Джим Нядялков
на Стефан Йорданов и ШИРИН от Торментор !!!
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.

Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...

Смятам че си умно момче и не ме карай да повтарям Вече си направих труда да ти напиша че родителите са родени при мен с моята приставка и с това условие да я запазят, а и на СЪСОБСТВЕНОСТ.  Колко пъти да ти повтарям. Освен това заплождането между Кара и Караман, на които друг освен мен и Стефчо Йорданов не знае произхода е извършено от мен. Лично аз съм се грижил за тях- хранил, лекувал, третирал и тренирал и аз се грижех за кучилото. За това и кутретата от шест четири бяха моя собственост, а и другите излязоха с приставката Тичо Елит. Кажи ми Тихомире за да си изясня нещо - теб дразни ли те моето присъствие в създаването на тая кръв и защо?

Отново започваш да ме заклеймяваш и нападаш, защо ? ? ?
Нито съм те обидил, нито съм успорил това че Арес бил с приставка
Тичо - Елит, просто за пореден път казах това което съм чул за происхода
на дадено куче и ти за пореден път ме контрираш със хъс и настървение, защо ? ? ?
Както вече неколкократно ти казвам, аз нямам нищо против теб, твойта развъдна програма  
и приплодите производни от нея. Както и при тебе и при мене и при всеки един развъдчик има и
хубави неща има и не чак до там хубави, така че не виждам за какво ми се ядосваш толкоз много ? ? ?
Харесъл ми е Арес и съм заплодил на него, не ми харесва например Българина и не съм заплождал на него,
това е. Нито съм изказвал мнение в публичното пространство за твои кучета, нито ще го направя. Всеки си знае...

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1958 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 04:24 PM

Цитат

ДА СМЕНЯТ  НЕ ДА  СМЕНЯМЕ  ТИ ДАНЕ СИ В УС  С  ИБО
 ПРАВ СИ КОЛЕГА,ОБАЧЕ  НИ Е КАК ЩЕ ИМ ВИКАМЕ,КАКТО ДОЙДЕ ;D ;D ;D

#1959 Потребителят е офлайн   rovshan Икона