Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 February 2008 - 08:37 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Как от кой от кучетата на ПОПОВ са иска ли питане. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Кога да дойда да взема уискито. ;D
Аз ви написах историята на кучката преди време ако искате пак ще я напиша. ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:00 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 12:07 PM
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов. За Ширин не мога да кажа нищо защото където не знам-не знам. Но и където знам-знам и е редно да се уважаваме. Аз лично заплождах Кара Тичо Елит на Караман Тичо Елит за да се получи кучилото на Арес, което след това изгледах, обезпаразитих, ваксинирах и раздадох по Пецата Руски, по Ники Събев в Русе, по Добрич, Силистра и тнт.
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:21 PM
Цитат
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...
Публикувано: 28 February 2008 - 12:27 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 12:50 PM
Цитат
Цитат
"Лично" ти си ги правил.. ;D

Публикувано: 28 February 2008 - 12:59 PM
Цитат
Прожекциите продължават.. ;D
пс. Какво стана със собственоръчния подпис? Изпрати ли си думите подписани?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:01 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 01:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Дали му е пратил и календари? ;D

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...

Публикувано: 28 February 2008 - 01:17 PM
Цитат