Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 February 2008 - 12:50 PM
Цитат
Цитат
"Лично" ти си ги правил.. ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:59 PM
Цитат
Прожекциите продължават.. ;D
пс. Какво стана със собственоръчния подпис? Изпрати ли си думите подписани?

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:01 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 01:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Дали му е пратил и календари? ;D

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 01:17 PM
Цитат

Публикувано: 28 February 2008 - 01:18 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 01:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат

Публикувано: 28 February 2008 - 01:47 PM
На какво основание са първите 2 от правилника на дог.бг? И странно защо само към мен са отправени.. ;D
Казах ти.. Нареди се на опашката! :P ;D

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 28 February 2008 - 01:53 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 03:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Как от кой от кучетата на ПОПОВ са иска ли питане. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Кога да дойда да взема уискито. ;D
Аз ви написах историята на кучката преди време ако искате пак ще я напиша. ;D
Публикувано: 28 February 2008 - 04:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Тихомире, Арес е Тичо Елит, а име Джим Недялков в регистъра на питомниците засега няма. Ние с Джим сме едно и развъждаме с едно име, а и кучетата родители са от мен. Това беше предложено от самия Джим Недялков и е факт, който не може да бъде оспорван. А това че ползваш тази кръв е и добре и комплимент за мен за теб и за Стефчо Йорданов.Незнаех, че АРЕС на Стефан Йорданов се води "Тичо - Елит".
Чувал съм само че е роден при Джим Недялков от две негови кучета.
Така ми е казвал лично Стефан, иначе според мен не е от такова значение
името на развъдника от който поизлиза животното, а неговата кръв и визията му ...
Отново започваш да ме заклеймяваш и нападаш, защо ? ? ?
Нито съм те обидил, нито съм успорил това че Арес бил с приставка
Тичо - Елит, просто за пореден път казах това което съм чул за происхода
на дадено куче и ти за пореден път ме контрираш със хъс и настървение, защо ? ? ?
Както вече неколкократно ти казвам, аз нямам нищо против теб, твойта развъдна програма
и приплодите производни от нея. Както и при тебе и при мене и при всеки един развъдчик има и
хубави неща има и не чак до там хубави, така че не виждам за какво ми се ядосваш толкоз много ? ? ?
Харесъл ми е Арес и съм заплодил на него, не ми харесва например Българина и не съм заплождал на него,
това е. Нито съм изказвал мнение в публичното пространство за твои кучета, нито ще го направя. Всеки си знае...