Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 August 2008 - 10:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
B)да така е
Балчев,сигурен да си,че не се е отказал ;D ;D.Ни знам що го ниама тъз вечир,ама...кът са появи...ша ни отнисе кат тайфун ;D ;D ;D,па макър и с нежну име ;) ;D ;D.Новото име на "упоритост до дупка" е Илдю ;D ;D.
За къв чеп съм ти мари. Умръзна ли ти са търкаш междукрачието на стола пред компютъра, чи пак за меня ревна.
Публикувано: 20 August 2008 - 06:24 AM
Цитат
Цитат
Цитат
:rolleyes:
Тигре, стига си са ублизвал кату мартенски кутарак.
На ти идна убава снимка да си я сложиш за пуртрет ;D
е, тука ощи си котенци, ама то и иначи не си повичи :yahoo:

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 20 August 2008 - 02:00 PM
Цитат
Цитат
Това ли имаш предвид?

И това да има се същата мастия :rolleyes:.
Това че е снимано до овците значи че е велико работно каракачанско куче така ли :huh:.
Не. Не искам да кажа, че е велико, работно, каракачанско куче.
Въпреки, че си е такова.
Просто искам да покажа спекулацията със снимката, защото на предната снимка го представят в друга светлина.
Просто да се знае какво е кучето, пък нека хората сами си правят изводи, колко достоверна информация им се представя.
Публикувано: 20 August 2008 - 04:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Това ли имаш предвид?

И това да има се същата мастия :rolleyes:.
Това че е снимано до овците значи че е велико работно каракачанско куче така ли :huh:.
Не. Не искам да кажа, че е велико, работно, каракачанско куче.
Въпреки, че си е такова.
Просто искам да покажа спекулацията със снимката, защото на предната снимка го представят в друга светлина.
Просто да се знае какво е кучето, пък нека хората сами си правят изводи, колко достоверна информация им се представя.
Куе ни е достоверно на инфурмацията бе, гаштник.
тъз снимка да ни съм я давал аз за публикувани. Или сигур аз съм писал статията. Или можи би аз съм я дал да я пичатат в западну издание :huh:
Толкоз си издухан, чи колкуту и да съм прос вече ма фаща срам дет ди уйдисвам да ти отговарям.
Ади припкай да риниш барабонки, пък кат почниш да сфащаш нищата, ила пак.
Публикувано: 20 August 2008 - 05:23 PM
Ами не е достоверното е това, че не пишеш, че снимката е на линеещо женско кученце след операция бе другарю бивш партиец!
А иначе си е на същото куче и все се опитваш да спекулираш, след като си намаза така нещата, че никой те не ще.
А обидата ще ти я оставя без отговор.
Не си заслужава.
Нека хората те гледат какъв си!
;D
А иначе си е на същото куче и все се опитваш да спекулираш, след като си намаза така нещата, че никой те не ще.
А обидата ще ти я оставя без отговор.
Не си заслужава.
Нека хората те гледат какъв си!
;D
Публикувано: 20 August 2008 - 05:29 PM
Бивш партиец ли те наема толкова много?
B)
Ако те е срам нещо, няма да го казвам вече?
;D
B)
;D
Публикувано: 20 August 2008 - 05:32 PM
Цитат
Бивш партиец ли те наема толкова много?
B)
;D
B)
;D
никуга не съм бил и ни съм член на ниту една партия, кратуно заблудена. и тук някой та й надъхал ама саму зарад интригата.
да срам ма й ду мумента саму от едно, че ощи ти уйдисвам на тъпутийти и ти отговарям, ама пуста надежда, чи можи да имаш нещу дет са нарича дустойнству и да шеташ на негу, а не да си пудлога на скаталити са плазмодии :huh: