Фотогалерия на БОК
Публикувано: 20 August 2008 - 06:01 PM
Цитат
Тестът е елементарен,кажете на собственика да хване на повод своето куче и вие се засилете с вик и вдигната ръка срещу тях. Ако кучето остане на място или опъне повода към вас то тогава то е издържало теста и можете да сте спокойни,че ще предаде своята стабилна нервна система на малкото кученце.
В никакъв случай не си взимайте кутре без този тест, желателно е да се тестират и двамата родители, защото страхът се предава доминантно.
В никакъв случай не си взимайте кутре без този тест, желателно е да се тестират и двамата родители, защото страхът се предава доминантно.
И мой те са декоративни всеки специалист кинолог може да доиде да ги тества когато поиска на негова отговорност. И после може да ми развива теории за това колко много е свързан характера с големината и цвета на кучето.

Публикувано: 20 August 2008 - 06:06 PM
Ако се обръщам към мен,недей,защото не съм писал аз тия глупости.Просто случайно я срещнах докато се ровех в нета и я пляснах да и се порадвате и вие

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 August 2008 - 06:51 PM
Цитат
Цитат
Тестът е елементарен,кажете на собственика да хване на повод своето куче и вие се засилете с вик и вдигната ръка срещу тях. Ако кучето остане на място или опъне повода към вас то тогава то е издържало теста и можете да сте спокойни,че ще предаде своята стабилна нервна система на малкото кученце.
И мой те са декоративни всеки специалист кинолог може да доиде да ги тества когато поиска на негова отговорност. И после може да ми развива теории за това колко много е свързан характера с големината и цвета на кучето.
абе ей! :huh:
чувека нищу лошу не е казал бе. малку не му достига и писал повичи на въубражении, ама общу зету по усновнити мументи й прав. :->)
пък туй за характера и дали й свързан с цвита, поне аз ни гу видях някъди да гу й написал.
колкуту ду гулемината на кучатта, има логика - той си написъл - кво ша стани аку изминават по 20-30 км (май толкоз беши писал) на ден. Е друг и въпроса чи кату тип нашти кучата ни са от тез (а и пасища нямами) дет праят ижидневни преходи по толкуз километри.
ама ади ся, ни му придиряйти на чувека. Илдю кукушкаря му аресва статийта. :yahoo:
Публикувано: 21 August 2008 - 07:36 AM
Цитат
Цитат
Бивш партиец ли те наема толкова много?
B)
Ако те е срам нещо, няма да го казвам вече?
;D
B)
Ако те е срам нещо, няма да го казвам вече?
;D
никуга не съм бил и ни съм член на ниту една партия, кратуно заблудена. и тук някой та й надъхал ама саму зарад интригата.
да срам ма й ду мумента саму от едно, че ощи ти уйдисвам на тъпутийти и ти отговарям, ама пуста надежда, чи можи да имаш нещу дет са нарича дустойнству и да шеташ на негу, а не да си пудлога на скаталити са плазмодии :huh:
Достойнство за какво ми е, като съм седнал да говоря с такива, като тебе, бе, другарю бивш партиец?
Не си бил член ли?
Я си кажи кой си, пък да видим какво ще излезе?! ;D ;D ;D
Не знам на, кого съм подлога ама знам, че при мен финансов интерес от тая работа НЯМА!
И при тебе е така, нали?
Да ама не!
Продължавй да пишеш смешки и да си мислиш, че ората не виждат.
Другарю, бивш партиец.
Публикувано: 21 August 2008 - 07:07 PM
Пък като е токова болничко горкото.. оххххх... завалийката ... :o
Ми дайте ми го на мене, аз ще го излекувам завалийката от тази шарка.
Пък ако не го излекувам - няма да сте зян, поне ще си спасите другите рошльовци от едрата шарка.
Така или иначе все сте на кяр, пък аз ще му бера грижата като ми го дадете да го лекувам......
:- B)
Пък ако не го излекувам - няма да сте зян, поне ще си спасите другите рошльовци от едрата шарка.
Така или иначе все сте на кяр, пък аз ще му бера грижата като ми го дадете да го лекувам......
Публикувано: 21 August 2008 - 07:14 PM
Цитат
Пък като е токова болничко горкото.. оххххх... завалийката ... :o
Пръво бегаи при некои тебе да те излекува докато не е късно ;D
Апа ако си много зорлия да прихванеш може и да те уредиме ;D

Публикувано: 22 August 2008 - 10:26 AM
Атина "ОРЛОВ" и Черньо