Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 September 2008 - 02:50 PM

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 09 September 2008 - 02:54 PM
Цитат
Цитат
Изложбата беше за всички любители на тази порода които искат да участват :->)
Без ограничения :palec:
Публикувано: 09 September 2008 - 03:29 PM
Цитат
Положението е халифакс - досега се рояха националните клубове - сега почнаха и регионалните. ;D ;D ;D
А това със захапката е интересно - ама може да са и пернали с един чук долната челюст и да се е нормализирала ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 September 2008 - 03:49 PM
Цитат
р-к Каракуш гр.Хасково
Джоли ,защо се опитваш да развалиш мнението ,което имам за тебе?Как може да пускаш снимки от изложбата ,а не казваш ,че те са от Камчия?

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 09 September 2008 - 04:00 PM
Признато от FCI, AKC, The KC.
Преди 20-на години група ентусиасти създават клуб на породата YYYYYY. 10-на години по-късно от този клуб се отцепват недоволни и създават нов.
5 години по-късно от единия клуб се отделят недоволни и създават нов. 2 години по-късно и другия се разцепва на 2.
В момента колкото кучета толкова клубове - породата не е призната от никой.
Намерете приликите.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 September 2008 - 04:17 PM
Цитат
Цитат
р-к Каракуш гр.Хасково
Джоли ,защо се опитваш да развалиш мнението ,което имам за тебе?Как може да пускаш снимки от изложбата ,а не казваш ,че те са от Камчия?
Не виждам да съм направила нещо нередно-Ако е така може да ги изтриете :palec:
Публикувано: 09 September 2008 - 05:52 PM
Цитат
Ако някога имаме възможност да се запознаем ще разбереш че си в ужасна грешка-относно това че съм излъгала
Ти просто не познаваш човека когото обвиняваш
Жив и здрав :blink:
Публикувано: 09 September 2008 - 08:24 PM
Цитат
Съгласен съм с теб ,карамане! :palec:На Джолито само можем да благодарим,че си е направила труда да ни информира все пак,за това мероприятие.По-важно е каква е целта на самата изложба в Хасково.Дали да събере и обедини едни хора с общи интереси и обичащи Българското Овчарско Куче,или допълнително да нажежи и без това нагорещената обстановка в РК-Хасково.
Аз лично немога да си представя РКна БОК-Хасково без хора като : Иван Чиликов,Стефан Димов-Делфина, Венко,Тихомир,Реинджера и др.от едната страна,и без хора като Недялко,Светла-Джоли,Кольо-Брадата и др. от другата страна. А вие как си се представяте,не ми се мисли :'( :'(
Публикувано: 09 September 2008 - 08:41 PM
Цитат
Цитат
Ако някога имаме възможност да се запознаем ще разбереш че си в ужасна грешка-относно това че съм излъгала
Ти просто не познаваш човека когото обвиняваш
Жив и здрав :blink:
Публикувано: 09 September 2008 - 09:15 PM
Цитат
Цитат
Съгласен съм с теб ,карамане! :palec:На Джолито само можем да благодарим,че си е направила труда да ни информира все пак,за това мероприятие.По-важно е каква е целта на самата изложба в Хасково.Дали да събере и обедини едни хора с общи интереси и обичащи Българското Овчарско Куче,или допълнително да нажежи и без това нагорещената обстановка в РК-Хасково.
Аз лично немога да си представя РКна БОК-Хасково без хора като : Иван Чиликов,Стефан Димов-Делфина, Венко,Тихомир,Реинджера и др.от едната страна,и без хора като Недялко,Светла-Джоли,Кольо-Брадата и др. от другата страна. А вие как си се представяте,не ми се мисли :'( :'(
Таро, макар че не се познаваме лично , имаме общи познати , и съм чувал само хубави думи за теб , ЖЕЛ и др. от Добрич.
Тия хора дето си ги изброил,най добре си знаят кого и как да подържат-спорет мен.
Като нападат Джолито това ще помогне ли за обединението-спорет теб.
Тя поне има очи да пише и да отговаря, а не е като нашите ла...помазани бивши приятели да се покрият и да оставят две жени да ги защитават.
При нас е много сложна.Ще чакаме да се произнесат юристите.Вий поне да се разберете помежду си.
Жив и здрав.

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 10 September 2008 - 10:09 AM
Цитат

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 11 September 2008 - 01:40 PM
Цитат
Ей,ОТК-махнаджия,ти кога ще покажеш твоите кучета
ами само кусури намираш,паснахте си със Френския и чакате някой да
згафи нещо и да го захапите.По-гадни сте от гестаповци... :yahoo: :yahoo:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 11 September 2008 - 04:44 PM
Цитат
Цитат
Ей,ОТК-махнаджия,ти кога ще покажеш твоите кучета
ами само кусури намираш,паснахте си със Френския и чакате някой да
згафи нещо и да го захапите.По-гадни сте от гестаповци... :yahoo: :yahoo: