Цитат
Цитат
Ееееее, вий всички в Джолито се огледахте. Те хората които са осрали всичко се крият ( ама дибидюс като наште ла...помазани ) и вий сега нападате най неподходящия човек. :huh:
Съгласен съм с теб ,карамане! :palec:На Джолито само можем да благодарим,че си е направила труда да ни информира все пак,за това мероприятие.По-важно е каква е целта на самата изложба в Хасково.Дали да събере и обедини едни хора с общи интереси и обичащи Българското Овчарско Куче,или допълнително да нажежи и без това нагорещената обстановка в РК-Хасково.
Аз лично немога да си представя РКна БОК-Хасково без хора като : Иван Чиликов,Стефан Димов-Делфина, Венко,Тихомир,Реинджера и др.от едната страна,и без хора като Недялко,Светла-Джоли,Кольо-Брадата и др. от другата страна. А вие как си се представяте,не ми се мисли :'( :'(
Таро, макар че не се познаваме лично , имаме общи познати , и съм чувал само хубави думи за теб , ЖЕЛ и др. от Добрич.
Тия хора дето си ги изброил,най добре си знаят кого и как да подържат-спорет мен.
Като нападат Джолито това ще помогне ли за обединението-спорет теб.
Тя поне има очи да пише и да отговаря, а не е като нашите ла...помазани бивши приятели да се покрият и да оставят две жени да ги защитават.
При нас е много сложна.Ще чакаме да се произнесат юристите.Вий поне да се разберете помежду си.
Жив и здрав.