Цитат
Да, ще я изкарам. Идеята е, че съм сигурна, че дори Вие, които мразите Попов ще оцените тази кучка по достойнство като екстериорни качества и нрав, макар да е с обратна захапка. Ако някога пак си вземем БОК то ще е САМО И ЕДИНСТВЕНО от Стефан Попов! Защото ние харесваме неговата работа и кучетата, които произвежда-въпрос на вкус просто. :wub:
П.П. И още нещо, W.A.S.P.-Стефан е един от най-прямите хора, които познавам. Винаги ми е казвал истината в очите без значение дали ми е приятно (дори, ако се разплача), защото той просто си е такъв. За това и ценя неговото мнение дори за Мопса ми толкова високо. ;)
Сигурно ти е казал "Виж сега моето момиче, то кучето е с обратна захапка, ама ти не се притеснявай 90% от изложбие на БОК ги съдим аз или Гичмен, ама той ми е дружка, така че не се тревожи - идваш на две три изложби даваме ти отлична оценка и айде в разплода" ;D ;D ;D
А то да беше само твоето куче - ами оня без зъбите Жа Клод Ван Дам ли беше или там както, дето Л.Бояджиев, който го е произвел, си казва че кучето е с вродена липса на зъби, и той е в разплод - даже и скачките му публикува Попов.
И после, а странно - хубаво куче, ама взе че обърна захапката. И на въпроса и кво ще правите с това куче - пълно мълчание. Е сега вече знам какво се прави, ами просто се използва за разплод.
Не е лошо май БРФК така и така ще контролира развъдния процес да вземе да направи един селекционен преглед на всички разплодници, че да не се излагаме повече.