Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 October 2008 - 02:24 PM
Малеее, сега разглеждам снимките, които е качила тази :prase:! Тя откъде знае тези кучета какви са, че ще ги коментира, и чак ще ги определя като "НЕчистокръвни" мелези?!?!!! Уааа, направо се вбесих!!! :gnqv: :gnqv: :gnqv:
П.П. Сега видях, че е пуснала снимки на Мечо, на АМИГО, на кучето на Тодоров... :Бляк!:
П.П. Сега видях, че е пуснала снимки на Мечо, на АМИГО, на кучето на Тодоров... :Бляк!:
Публикувано: 09 October 2008 - 02:28 PM
Цитат

Е това е най-големия мелез, само незнам КО омелезено с КК или КК омелезено с КО (демек БОК). Ако не се лъжа май за КО го показваха на тая изложба. ;D ;D ;D
Това куче си е кавказец и беше там за да се покаже като куче от тази порода.
Собственикът беше придружен от мой приятел и когато си говорихме имах възможността
да го видя от близо, обаче това глупово подобие на жена си пише каквото си знае и без да има хабер...
Аз бях организатор на ринга в този ден при съдията Емин Гечмен и това куче не е влизало за оценка при него !!!
Публикувано: 09 October 2008 - 02:31 PM
Цитат
Цитат
Шрифт подари ми някое едро като буянчо детето гледало "Betoven" и сега иска голям мелез а освен в Макк другаде няма такива шопари
Колко и да ми се иска като него немам. Съжелявам.
Ехооо Анонимкото ШИФТ, я вземи та покажи някое от твоите чобански кутрета, та да те видим кви ги имаш ти ? ;) ;) ;)