Цитат
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 October 2008 - 06:31 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Имам, що требват ли ти?

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 09 October 2008 - 06:35 PM
Цитат
Цитат
Кака не се прай ;D
Такива рибета като тебе с бастун се ловат ;D

Публикувано: 09 October 2008 - 06:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Newbie
Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #252 on: September 27, 2008, 01:45:21 PM » Quote
--------------------------------------------------------------------------------
Госпожо Мад Макс, Вие нямали да преставите факти, за да потвърдите твърденията си, относно снимките в нетипични-мелези Часовника отброява но това несе отнася за вас нали Тук имате разрешение да нападате всеки кучкар Много ще ми бъде интересно да серешнете с някой от собствениците на кучета, които твърдите, че са мелези Какво ли ще стане
Аз също искам да задам този въпрос на г-ца Матеева :huh:
Къде ще се скрие-ако някога се срещне със собственниците на тези-''МЕЛЕЗИ'' :huh:
Как да се срещне.Аз само затова дето е публикувала снимка на моето куче там ще я ритам по нанагорнището до табелата на Арбанаси и обратно.Жалко че го казвам за жена ама........

Публикувано: 09 October 2008 - 06:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Newbie
Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #252 on: September 27, 2008, 01:45:21 PM » Quote
--------------------------------------------------------------------------------
Госпожо Мад Макс, Вие нямали да преставите факти, за да потвърдите твърденията си, относно снимките в нетипични-мелези Часовника отброява но това несе отнася за вас нали Тук имате разрешение да нападате всеки кучкар Много ще ми бъде интересно да серешнете с някой от собствениците на кучета, които твърдите, че са мелези Какво ли ще стане
Аз също искам да задам този въпрос на г-ца Матеева :huh:
Къде ще се скрие-ако някога се срещне със собственниците на тези-''МЕЛЕЗИ'' :huh:
Как да се срещне.Аз само затова дето е публикувала снимка на моето куче там ще я ритам по нанагорнището до табелата на Арбанаси и обратно.Жалко че го казвам за жена ама........
ТО ОТ ТЕБЕ ПО-ГОЛЯМА ЛЕИКА МАИ НЯМА А? ;D ;D ;D :zaek: :palqcho:
Публикувано: 09 October 2008 - 06:51 PM
Цитат
Цитат
а я кажи за твоята кой ша я уреди :P
Публикувано: 09 October 2008 - 07:01 PM
Цитат
определено геи пич .....,макар че нямаш право но го правиш,геи ше ми викаш ако си ме познал в приятелиа си
...ако ти беше направил поне опит да възразиш към непрестанните снимки на рошавана дупка,а ровшан де на санбернари на кк до тиах ,не един а стоттици пъти сигурно ,да бихте разбрал като човек търсещ истината
в момента си ревяща за чест

Публикувано: 09 October 2008 - 07:05 PM
Цитат
Цитат
определено геи пич .....,макар че нямаш право но го правиш,геи ше ми викаш ако си ме познал в приятелиа си
...ако ти беше направил поне опит да възразиш към непрестанните снимки на рошавана дупка,а ровшан де на санбернари на кк до тиах ,не един а стоттици пъти сигурно ,да бихте разбрал като човек търсещ истината
в момента си курва ревяща за чест
Сладкия ми той :wub:
Публикувано: 09 October 2008 - 07:15 PM
Цитат
пп много време прекарваш маи на компа ,ежедневно ..ще хванеш хемороиди ,в хъбав кари си ,иди по баира да си поприпомниш ниакои работи ....заплоди некоиа кучка ,такива ми ти работи ,ще изпушиш инак

Публикувано: 09 October 2008 - 07:25 PM
Цитат
чингиз хан имал 16 милиона наследници ,вие с попов двамата една жалка популациа не направихте бе уж всички скачки знаете ниакои лично сте заплодили и накрая глеи до де докарахте ,ма така е защото вместо да си заплождате кучките все гледате по хората