Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 November 2008 - 01:27 PM
А сега малко съобщения: Национален преглед Финал за годината на овчарското куче в с. Динката на 6. 12. 2008г. за наградата на кмета. КУпи, КУпон, КУрбан и КУчета. Начало 10. 30ч. Могат да участват всички, които признават FCI, БРФК, и НК БОК и не участват в алтернативи! Останалите поканваме като добри зрители и наши гости на "курбанчеата" - овнешките. Само с. Динката ще изкара над 60 кучета на мегдана където ще се проведе големия финал с много награди! Ще има и рибичка щото е Никулден! Айде сега да ви видим!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 02:08 PM
Арес на Бойко Борисов, който заснех оня ден жив и здрав у Бойкови! А младото шарено куче е син на Амиго и правнук на Марта. В него е събрана кръвта на всички стари кучета, с които съм работил- Мурджо-Мечо-Мурлата, Беловския Мурад, Шабан на бай Спас Варджията, Мечо и Шара и Аза от бай Никола Рахов, Кьоравия Караман и разбира са Тара на Ефти!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 November 2008 - 02:25 PM
Мартин с едно от последните изворни копривщенски кучета и просто прекрасен и екстериорен макар и примитивен представител на породата. Много рядко съчетание и въобще рядко куче!

Публикувано: 26 November 2008 - 02:35 PM
Ада Кари Ицо Тичо Елит, която подарих на Светлана Шаренкова и сестра на двете от предишната снимка! Това е снимка от оня ден, когато навърши 5 месеца!

Публикувано: 26 November 2008 - 02:41 PM
Депутата от ДПС в културната комисия Фикрет Сепетчи с дъщеря на Амиго на 30 дни. Той вече е не само фен но и член на НК БОК и с баща му са много запалени по породата!

Публикувано: 26 November 2008 - 02:46 PM
Шаро Пепелян 2 последния "коректен" син на Пепеляновото куче, по който някои каракачанисти боледуват и умират да е техен но уви! Собственик моя голям приятел и братовчед Стойчо димитров- Топора, който отказа вече много яки техни оферти. Иначе Шаро е отворен за заплождане в нашия клуб и макар и доста стар произвежда и то с лекота!

Публикувано: 26 November 2008 - 02:52 PM
Цитат
Борко 3, който подарих на Бойко Борисов и с който той се яви на изборите и спечели!
ако му подарим кангал да не вземе да се коалира с доган ;D
Публикувано: 26 November 2008 - 02:55 PM
Цитат
Ромул на Христо Петров-Хунта директен син на Гараджията.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел