Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 November 2008 - 06:43 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 26 November 2008 - 06:50 PM
Цитат
Публикувано: 26 November 2008 - 06:55 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ако му подарим кангал да не вземе да се коалира с доган ;D
Доган също гледа БОК. Макар че аз безкрайно уважавам и харесвам кангала, а и някои други породи като шарпланинеца, азиатеца, кавказеца и др. Имам уникални снимки на кангали и тук и в родината им и при следваща възможност ще ги пусна във форума за турския кангал. Сега обаче отивам при кучетата че времето много напредна!
един колега от варненско се похвали че си купил кангали от него,ако още е при теб
били качил снимки и тъй не можах да отида даму видя кангалите,а щом ти си взел от него значи наистина си заслужава да се видят
а що се отнася до политиците те винаги чакат някой да им подари нещо ;D
Публикувано: 26 November 2008 - 06:59 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Пък и тоя дето го беше довел в Пловдив(не му знам името),каза че кучето е син на Шаро Пепеляновия ;)
Публикувано: 26 November 2008 - 07:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Пък и тоя дето го беше довел в Пловдив(не му знам името),каза че кучето е син на Шаро Пепеляновия ;)
Публикувано: 26 November 2008 - 07:11 PM
Цитат
За всичко дето почва с "КУ",разбрах /липсва само едно дето завършва на "рви"/ , но не разбрах това НПФГОК с. Динката ,с титла САС ли ще е?
Публикувано: 26 November 2008 - 08:50 PM
Цитат
Добре дошли отново при колегите във този форум г-н Попов ! :->)
Мина ли партизанския Ви период ? ;)
Да оставим курбана настрана, кажете какво става в БОК и кой води бащината дружина. B)
Защото май се сещате за останалите колеги само преди изложба.
Поздрави ! :blink:
Публикувано: 26 November 2008 - 11:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ровшанчо пак да не пропусне да се изцепи с някоя глупост. Случайно да не изостане от батьо си Стефан в лъжите. ;D ;D ;D
Ефти айде и теб да те светна, че само се луташ в тъмната си стаичка и фантазираш на висок глас.
Тоя Шаро се роди при Пепеленовите от заплождане на Белка КараКитан с Шаро ("Пепеленовото куче") на Юсуф Кьоров. От раждането си през 1999г та до скорошното му купуване беше със стадото на Юсуф Кьоров-Пепеленовия.
п.п. предполагам поне знаеш на кой Шаро из якорудско му казваха "Пепеленовото куче".

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/