Фотогалерия на БОК
Публикувано: 27 November 2008 - 10:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не не си прав Евти,Образованието е важно,а за истината си много прав.
А за овчарите и краварите искам да ти кажа,че това са истински човеци.
Как можи да се грижиш за толкова много същества ако нямаш човещина,овчарлъка и краварлъка Евти е проста работа,но не е за прости хора.
Жив и здрав и много късмет ти желая. :->)
краварлъка Евти е проста работа,но не е за прости хора. :-Шкумба ,ти си ИЗКЛЮЧЕНИЕ :tikva:най големия,кучкар сред КРАВАРИТЕ и най големия КРАВАР сред кучкарите ;D :->)разкажи за майката на Караман ,и как си купи Гизда след като победи на една изложба, а ПРОИЗВОДИТЕЛЮ :->) :huh:разкажи на нас невежите как от КРАВАР се става КУЧКАР и то............ :huh:
Ти не си нито едното нито другото баламурчев,и кучкар съм и кравар съм на баламурчев простотията признал съм. :yahoo:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 27 November 2008 - 10:55 PM
пак ще става весело ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 10:57 PM
През 1989 год,купих едно женско кутре от Председателя на Здружение" Канис" гр.Добрич,д-р Радослав Стойнов,настоящ председател на Клуб-за БОК Д-ч.
Кръстих кутрето Брита,която в момента е жива и здрава и все още плодовита.Първото кучило ми роди шест кутрета от които еднто кръстих Караман,това е истината за майката на Караман Баламурчев,ако друго те интерисува и се съмняваш,задай въпроса на д-р Стойнов.Подлоста ти пак лъсна.
За Гизда какво,яд те е че не я купи ти и да ми я продадеш после по-твойте цени ли ?:yahoo:Баламурчееееев Баламурник ще си останеш смешнико :palqcho:

Публикувано: 27 November 2008 - 11:08 PM
Цитат
През 1989 год,купих едно женско кутре от Председателя на Здружение" Канис" гр.Добрич,д-р Радослав Стойнов,настоящ председател на Клуб-за БОК Д-ч.
Кръстих кутрето Брита,която в момента е жива и здрава и все още плодовита.Първото кучило ми роди шест кутрета от които еднто кръстих Караман,това е истината за майката на Караман Баламурчев,ако друго те интерисува и се съмняваш,задай въпроса на д-р Стойнов.Подлоста ти пак лъсна.
За Гизда какво,яд те е че не я купи ти и да ми я продадеш после по-твойте цени ли ?:yahoo:Баламурчееееев Баламурник ще си останеш смешнико :palqcho:
........д-р Стойнов ,лично ти е казвал че е мелез,но нали е ПЛОДОВИТА...... ;Dя покажи и брат и :rolleyes:и той е ПЛОДОВИТ :podigravka:и нали все пак трябва да ги подаряваш на ,,приятели,,наводни региона с МЕЛЕЗИ,а сега се сети да ги чистиш и да облагородяваш с мои кучета :->)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 27 November 2008 - 11:22 PM
Цитат
.........продавам ги ,за да може такива като теб,да си заплождат кучките наготово,и след това да ми се плюнчат........ :Бляк!:.

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 27 November 2008 - 11:25 PM
Цитат
Цитат
Ти кучета имаш ли,ти нали само препродаваш,кога ги завъди,я покажи нещо. ;D ;D
.........продавам ги ,за да може такива като теб,да си заплождат кучките наготово,и след това да ми се плюнчат........ :Бляк!:.
Веднъж да си признаеш,че с чужда пита майчен помен правиш.Хареса ми :->)

Публикувано: 27 November 2008 - 11:27 PM
Цитат
Цитат
пак ще става весело ;D
На някой ще им е весело,а :yahoo:той ще се прави,че му е весело Ровшане.
аа сега и желев ще се появи,да ми напомни двама кат си ги мерят ТРЪПНЕТИ СА ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 11:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
.......таз пита ,Аз съм я месил,ти само обираш трохите........ :mazohist:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 27 November 2008 - 11:32 PM
[quote author=SHOMBA link=topic=7066.msg533557#msg533557 date=1227821103]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=7066.msg533549#msg533549 date=1227820924]
[quote author=SHOMBA link=topic=7066.msg533536#msg533536 date=1227820546]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
.......таз пита ,Аз съм я месил,ти само обираш трохите........ :mazohist:
[/quote
Кога ще ги стигна ерменците,нали си от тази фамилия? :kuchence:

Публикувано: 28 November 2008 - 09:26 PM
Цитат
Цитат
За да не си помисли някой,че не искам да кажа за майката на Караман.
........д-р Стойнов ,лично ти е казвал че е мелез,но нали е ПЛОДОВИТА...... ;Dя покажи и брат и :rolleyes:и той е ПЛОДОВИТ :podigravka:и нали все пак трябва да ги подаряваш на ,,приятели,,наводни региона с МЕЛЕЗИ,а сега се сети да ги чистиш и да облагородяваш с мои кучета :->) за сведение
Брита в по-заден план,Майката на Караман,производител Д-р Стойнов. А това е Урко от развъдник"Барса" На Стефан от Хасково :->) за сведение на питащите,как изглежда.Хубавица е в моите очи :namigam: