Фотогалерия на БОК
Публикувано: 27 November 2008 - 02:39 AM
М.Драганов искаше да заплоди на шаро и го заведох при юсеин на трещеник сьс нас беше и жоро от димитровград които дьржеше развьдник "горан"2 юсеин започна да разказва кои се е вьртял и хранел шаро и как е изчезнал та рано или кьсно работите излизат наяве
Публикувано: 27 November 2008 - 02:58 AM
Бреххх за същия М.Драганов ли говориш дето навсякъде разтягаше, че Шаро е мелез с азиат??? Не мога да повярвам, че е искал да запложда на куче което така яростно плюеше с години.
А по останалите ти неадекватни намеци виж какво съм написал в другата тема.
лека ти вечер ;D
лека ти вечер ;D

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 27 November 2008 - 10:03 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цецке ти още ли вярваш в дядо мраз
ми май да,толкова ми е акъла :(,като видя хубаво куче му се радвам,но тия лъжи вече ми дойдоха в повече. :'(
Явно не са ти дошли в повече след като продължаваш да пригласяш сляпо на лъжите на "овчарчето" Ровшан. :rolleyes: ;D
Аз не пригласям на никого кара,нито в лъжите,нито в истините,пригласянето е метод на други хора,за това което твърдя съм се информирало от първоисточника,извора,тако че ако обичаш не ме прави поддържничка на някой. Ти едва ли имаш право да говориш за доказателства и морал или ще имаш, но след като ми отговориш,защо толерираш в сайта си една грозна тема,за мелезите,лишена от каквито и а са доказателства. защо не отговаряш на въпросите,които не са ти удобни,които ти задават по-старите в начинанието-кучкарлък,такинва като мен е ясно,че не могат да спорят с теб. А и какво ще кажеш за долния метод с публикуването на ЛС с цел настройване и озлобление между да кажа бокаджий?

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 27 November 2008 - 10:25 AM
Цитат
Бреххх за същия М.Драганов ли говориш дето навсякъде разтягаше, че Шаро е мелез с азиат??? Не мога да повярвам, че е искал да запложда на куче което така яростно плюеше с години.
лека ти вечер ;D
лека ти вечер ;D
Публикувано: 27 November 2008 - 12:30 PM
Кара,що се появи пак бре човече,имаш притенции за интилигент,пишеш на висок стил,все ти си правия,не оставяш никой да те критикува,все ти си големия разбирач и познавач,а със писанията си падаш и под нашето ниво,"овчери и говедари" както най често обичаш да се изразяваш.Не разбра ли,че освен оная твоя въспитаничка никой не е казъл добра дума за теб.Благодарение на теб и твоето обкръжение не вървят нещата в кучкарлъка.Това го знае всяко хлапе,гледаш ли това предаване.
Такива ги забърка,че чак във евросъюза усетиха миризмата им.
Бъзикаш Жельо ,че не е узрял,целиш се много високо,снеми си мерника.
Разликата между теб и Жельо е от тук до луната и обратно,във всяко едно отношение,в полза на Жельо разбира се.Жив и здрав. ;D ;D
Разликата между теб и Жельо е от тук до луната и обратно,във всяко едно отношение,в полза на Жельо разбира се.Жив и здрав. ;D ;D

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 27 November 2008 - 03:21 PM
Цитат
Кара,що се появи пак бре човече,имаш притенции за интилигент,пишеш на висок стил,все ти си правия,не оставяш никой да те критикува,все ти си големия разбирач и познавач,а със писанията си падаш и под нашето ниво,"овчери и говедари" както най често обичаш да се изразяваш.Не разбра ли,че освен оная твоя въспитаничка никой не е казъл добра дума за теб.Благодарение на теб и твоето обкръжение не вървят нещата в кучкарлъка.Това го знае всяко хлапе,гледаш ли това предаване.
Публикувано: 27 November 2008 - 09:50 PM
Цитат

БОК-гр Хасково :->)
Публикувано: 27 November 2008 - 09:57 PM
Цитат
Shomba вьпроса е да се говори истината пьк дали си овчар кравар сьс образование или без нее важно
Не не си прав Евти,Образованието е важно,а за истината си много прав.
А за овчарите и краварите искам да ти кажа,че това са истински човеци.
Как може да се грижиш за толкова много същества ако нямаш човещина,овчарлъка и краварлъка Евти е проста работа,но не е за прости хора.
Жив и здрав и много късмет ти желая. :->)

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...