sreburna, в Jun 12 2009, 08:50 PM, написа:
Ами ако беше прочел първият ми пост по-внимателно щеше да забележиш ,че съм написала ДА ПИТАМ И ТУК,но можеби четеш това което ти изнася.След като съм се регистрирала с един ник и на двете места не съм имала намерение да се крия от никoй.Да ,дадоха ми кучето за каракачанка,но много хора ми казват ,че е БОК,затова исках да си кажат мнението хора които се занимават с тези породи,но уви тук явно гледате да оплюете всеки новодошъл,(то за това си пишете и едни и същи).За мен не е от голямо значение какво ми е кучето,дали е КК или БОК или пък някоя улична превъзходна,то си е МОЕТО куче и това ми стига.А на вас ви пожелавам да станете малко по-толерантни едни към други.Останете си със здраве.

Попитах само, сега дали си вече наясно. Не виждам в какво ме обвиняваш.
Но понеже ти си правиш грешни изводи, да те попитам- Защо пишеш на две места и питаш, като можеше да прочетеш същите два сайта и сама да прецениш. Какво очакваш , както ти каза valchan73, да доиде някакъв доцент или нещо такова и да ти определи кучето? Ми не е толкова просто. И каде виждаш оплюване...
Но за едно съм съгласен , каквото и да е, за човека които го има ще е всичко и наи доброто. Въпреки че пак малко ме объркваш като питаш в нета какво е , а пък после казваш че за теб не е от голямо значение какво е.
Но хаиде няма значение , жива и здрава и не се сърди.