Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 June 2009 - 03:36 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 04:07 PM
sreburna, в Jun 12 2009, 02:36 PM, написа:
извинявам се за дамите като вас ще се опитам да го редактирам по друг начин само след време че излизам
Публикувано: 12 June 2009 - 06:44 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 09:53 PM
sreburna, в Jun 12 2009, 01:36 PM, написа:
sreburna
Newbie
*
Публикации: 1
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)
Re: Разликата между БОК и КК
« Отговор #38 -: Днес в 02:30:09 »
Отговори с цитатЦитат
Добре де и моето какво е всъщност?Аз съм абсолютен лаик,кучето ми е подарено,сега е на 7 месеца,женска.Дадоха ми го за каракачанка ама нещо се обърках с тия форуми,вие спорите непрекъснато и така и неможах да си направя изводите ,кой прав,кой крив.
confused
Публикувано: 12 June 2009 - 10:50 PM

Публикувано: 13 June 2009 - 07:47 PM
sreburna, в Jun 12 2009, 08:50 PM, написа:

Попитах само, сега дали си вече наясно. Не виждам в какво ме обвиняваш.
Но понеже ти си правиш грешни изводи, да те попитам- Защо пишеш на две места и питаш, като можеше да прочетеш същите два сайта и сама да прецениш. Какво очакваш , както ти каза valchan73, да доиде някакъв доцент или нещо такова и да ти определи кучето? Ми не е толкова просто. И каде виждаш оплюване...
Но за едно съм съгласен , каквото и да е, за човека които го има ще е всичко и наи доброто. Въпреки че пак малко ме объркваш като питаш в нета какво е , а пък после казваш че за теб не е от голямо значение какво е.
Но хаиде няма значение , жива и здрава и не се сърди.
Публикувано: 13 June 2009 - 10:45 PM
ТАЙСЪН, в Jun 13 2009, 08:47 PM, написа:
sreburna, в Jun 12 2009, 08:50 PM, написа:

Попитах само, сега дали си вече наясно. Не виждам в какво ме обвиняваш.
Но понеже ти си правиш грешни изводи, да те попитам- Защо пишеш на две места и питаш, като можеше да прочетеш същите два сайта и сама да прецениш. Какво очакваш , както ти каза valchan73, да доиде някакъв доцент или нещо такова и да ти определи кучето? Ми не е толкова просто. И каде виждаш оплюване...
Но за едно съм съгласен , каквото и да е, за човека които го има ще е всичко и наи доброто. Въпреки че пак малко ме объркваш като питаш в нета какво е , а пък после казваш че за теб не е от голямо значение какво е.
Но хаиде няма значение , жива и здрава и не се сърди.
Виж не съм се расърдила,но ми стана странно,че беше даден цитат от поста ми в другия форум,излезе малко като(абе аджеба ти какво ни правиш на балами тука,да ти отговорят от там).Истината е следната.Наистина за мен няма значение какво е кучето,но когато започнаха да ми правят едва ли не забележка ,че му казвам каракачанка(за такова ми беше дадено) а не БОК ми стана любопитно каква е разликата между двете и се разрових из форумите и тъй като за мен бяха еднакви на вид,реших да питам там където се предполага,че хората гледат,развъждат и разбират от тези кучета.А относно кучето,тя е прекрасна и си я гледам с голямо удоволствие,без значение каква е.А впрочем тук поне някои ми отговори за разлика от другия,където темата беше точно такава (разликата между двете).И все пак се надявам тук във форума да науча повече за отглеждането на тези кучета.Написала съм всичко абсолютно добронамерено и с най добри чувства.
Публикувано: 15 June 2009 - 08:32 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 08:33 PM