SHOMBA, в Jul 13 2009, 07:13 PM, написа:
W.A.S.P., в Jul 13 2009, 11:04 AM, написа:
SHOMBA, в Jul 12 2009, 08:25 PM, написа:
TORMENTOR, в Jul 12 2009, 11:59 AM, написа:
Taro-68, в Jul 10 2009, 03:48 PM, написа:
Конкретна цел ,нямаме. По-скоро,на мен лично ми е интересно как ще ни приемат северните ни съседи ,икак ще ни оценят техните съдии,защото самото оценяване ще се базира на сега действащия стандарт на БОК .
За съжаление ,няма да имаме възможност да влезем в пряк двубои с техните овчарски кучета,защото нашите са записани в 11-та група /не- признати породи/ а техните и трите в 2-ра. Ще можем да играем само за титла ЦАЦ.
От друга страна погледнато гр.Констанца е на по-малко от 100км от Добрич и ще е добре ако се осъществят някакви контакти с местната им кинеложка организация,а те от своя страна да върнат визитата на Добричкия ЦАЦИБ през септември.
Правилно Бат Веско, контактите и уважаването труда на колегите са две много важни неща!
Това е мястото(международните изложби) да покажем на еворпа ,че имаме много класни овчарски кучета,но за съжаление все още в 11 та група,причината всички я знаем,но дано сега при новото правителство нещата да потръгнат.
Явно правителството е било пречката досега

Как да потръгнат работите,като по телефона без да присъстваме ни назначават в УС
Кво ще кажеш Шомба а
Ти сам си отговори,явно си много навътре в нещата.Българина все някой друг му е виновен.Ти какво направи след като разбра,че по-телефона ни назначават?Не го отричам,но явно ти търсиш материал за спам,не съм от тях.
На истината спам ли и викаме вече
Ти явно неискаш да разбереш че така по селата да се събираме 5-6 човека от УС и да лъжем че сме оведомили другите НЕСТАВА
Аз какво да направя да неби мен да са избрали така

човек който има чест и държи на нея казва че не е редно така и излиза с достойнство от блатото в което те вавличат