Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#8162 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 July 2009 - 02:45 PM

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#8163 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 02:46 PM

Прикачена снимка

#8164 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 09:36 PM

Мноооого бърза гумата,много

#8165 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 10:04 PM

Показване на мнениетоdandi, в Jul 8 2009, 07:36 PM, написа:

Мноооого бърза гумата,много

Бързи, смели, сръчни :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#8166 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 10:18 PM

Да кажеш че съм нагрубила някой,или съм написала нещо което не е свързано с кучето.Не.
Просто написах нещо което знам и съм видяла с очите си.
Затова е такъв хала на кучетата в България.

#8167 Потребителят е офлайн   valchan73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 10:47 PM

напиши го в каракацан.орг там нали истините несе трият
User's Signature

Sel gecher kum kalar

#8168 Потребителят е офлайн   tulen79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 03:21 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 07:49 PM, написа:

Страшен форум се получи - няма що! Я по-добре за тези, които наистина обичат овчарското куче на България малко развъдна информация: в момента имам 58 кутрета по Златковия Мечо, т.е. по Беловския Мурад и 11 по Горан, т.е. по стария Генчо от Костенец. Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села. Пък нека на някой да са му "чисти". Аз просто добре познавам произхода на кучетата си в дълбочина и не се притеснявам, а и всички по-стари радетели и развъдчици го знаят, тъй като нищо от никой не съм крил. Поздрави на всички, които могат да бъдат човеци, а и искрени приятели на породата.

P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да го сторят нещо за тази порода. 

g-n. Popov za Balchik i Dobrich kuchenca nema li da ima ili te ne igraqt kak nada?pozdravi;)!

#8169 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 10:46 AM

Показване на мнениетоtulen79, в Jul 9 2009, 02:21 AM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в Jul 6 2009, 07:49 PM, написа:

Страшен форум се получи - няма що! Я по-добре за тези, които наистина обичат овчарското куче на България малко развъдна информация: в момента имам 58 кутрета по Златковия Мечо, т.е. по Беловския Мурад и 11 по Горан, т.е. по стария Генчо от Костенец. Такъв бум на качество не съм имал от години. Разбира се вече съм обещал на водещи радетели на породата някои от кутретата. На 1-о място слагам Евтим Стамболов - Ефти, като един от пионерите в овчарското куче - човек, който е пораснал с тези кучета високо в планината още от времето на ТКЗС-то. Това беше по времето, когато по-голямата част от днешните специалисти не само не бяха чули за овчарско куче, "каракацан", "горан" и не знам какъв си още "ан", но и не знаеха кучето колко крака има. Обещал съм и на Коцето в Момчиловци, във Варна, Бургас, Пловдив, Ихтиман, София, Троян и, разбира се, ще оставя в Пазарджик и околните села. Пък нека на някой да са му "чисти". Аз просто добре познавам произхода на кучетата си в дълбочина и не се притеснявам, а и всички по-стари радетели и развъдчици го знаят, тъй като нищо от никой не съм крил. Поздрави на всички, които могат да бъдат човеци, а и искрени приятели на породата.

P.S. До Иван Димитров - Бате Иване, не толерирай книжните тигри от форума, които още не са дали нищо съществено на породата. Те и без това са далеч от FCI, БРФК и НК БОК. А това е остта на трите организации, които могат да направят и трябва да го сторят нещо за тази порода. 

g-n. Popov za Balchik i Dobrich kuchenca nema li da ima ili te ne igraqt kak nada?pozdravi;)!
за вас няма :ea_103: Вие сте близо до Румъния, от там ще си вземете :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#8170 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 12:11 PM

Показване на мнениетоDi Matoro, в Jul 9 2009, 09:46 AM, написа:

за вас няма :ea_103: Вие сте близо до Румъния, от там ще си вземете :ab_041:

Да, но сме Българи и от България,това ще го разбереш на 18.07.2009 г ,вечерта,след CACIB Констанца. :tb_195:

#8171 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 01:22 PM

Ok каква е целта на занятиуто в Констанца. Питам сериозно !
каво ще защитавате името БОК. българското куче или ще съпоставяте приликите и разликите на кучетата. За какво е посещението ви с кучета?
User's Signature

Качена снимка

#8172 Потребителят е офлайн   gerdan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 07:37 PM

:af_089:
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#8173 Потребителят е офлайн   mzhi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 July 2009 - 07:56 PM

хубаво куче

#8174 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 10:01 PM

Показване на мнениетоDi Matoro, в Jul 9 2009, 11:22 AM, написа:

каво ще защитавате името БОК. българското куче или ще съпоставяте приликите и разликите на кучетата. За какво е посещението ви с кучета?

Ще ги водим на румънски фризьор... :vh_178:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#8175 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 01:10 PM

Показване на мнениетоSHOMBA, в Jul 9 2009, 09:01 PM, написа:

Показване на мнениетоDi Matoro, в Jul 9 2009, 11:22 AM, написа:

Ще ги водим на румънски фризьор... :vh_178:
Питах сериозно :dry: имали някаква цел посещението ви и ако има каква е!
Иначе румънския вризьор бая ефтин ще ви излезе :zz_217: :dog:
User's Signature

Качена снимка

#8176 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 04:48 PM

Конкретна цел ,нямаме. По-скоро,на мен лично ми е интересно как ще ни приемат северните ни съседи ,икак ще ни оценят техните съдии,защото самото оценяване ще се базира на сега действащия стандарт на БОК .
За съжаление ,няма да имаме възможност да влезем в пряк двубои с техните овчарски кучета,защото нашите са записани в 11-та група /не- признати породи/ а техните и трите в 2-ра. Ще можем да играем само за титла ЦАЦ.
От друга страна погледнато гр.Констанца е на по-малко от 100км от Добрич и ще е добре ако се осъществят някакви контакти с местната им кинеложка организация,а те от своя страна да върнат визитата на Добричкия ЦАЦИБ през септември.

#8177 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 12:54 AM

Качена снимка

#8178 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 10:09 AM

Показване на мнениетоTaro-68, в Jul 10 2009, 05:48 PM, написа:

Конкретна цел ,нямаме. По-скоро,на мен лично ми е интересно как ще ни приемат северните ни съседи ,икак ще ни оценят техните съдии,защото самото оценяване ще се базира на сега действащия стандарт на БОК .
За съжаление ,няма да имаме възможност да влезем в пряк двубои с техните овчарски кучета,защото нашите са записани в 11-та група /не- признати породи/ а техните и трите в 2-ра. Ще можем да играем само за титла ЦАЦ.
От друга страна погледнато гр.Констанца е на по-малко от 100км от Добрич и ще е добре ако се осъществят някакви контакти с местната им кинеложка организация,а те от своя страна да върнат визитата на Добричкия ЦАЦИБ през септември.
Къде ще се проведе тази изложба в Констанца-как се стига до там знаеш ли? :smile:
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#8179 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 12:59 PM

Показване на мнениетоTaro-68, в Jul 10 2009, 03:48 PM, написа:

Правилно Бат Веско, контактите и уважаването труда на колегите са две много важни неща! :ae_085:
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#8180 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 09:25 PM

Показване на мнениетоTORMENTOR, в Jul 12 2009, 11:59 AM, написа:

Правилно Бат Веско, контактите и уважаването труда на колегите са две много важни неща! :ae_085:

Това е мястото(международните изложби) да покажем на еворпа ,че имаме много класни овчарски кучета,но за съжаление все още в 11 та група,причината всички я знаем,но дано сега при новото правителство нещата да потръгнат. :flagbg:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#8181 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 01:04 PM

Показване на мнениетоSHOMBA, в Jul 12 2009, 08:25 PM, написа:

Показване на мнениетоTORMENTOR, в Jul 12 2009, 11:59 AM, написа:

Това е мястото(международните изложби) да покажем на еворпа ,че имаме много класни овчарски кучета,но за съжаление все още в 11 та група,причината всички я знаем,но дано сега при новото правителство нещата да потръгнат. :flagbg:
Явно правителството е било пречката досега :ab_041: Как да потръгнат работите,като по телефона без да присъстваме ни назначават в УС :za_127: :ag_106:
Кво ще кажеш Шомба а :re_037:

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема