Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.
За клубната работа да те питам понеже съм далече.
Има ли НК БОК? Функционира ли и как?
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.
Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:
Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.
И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.
Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.
Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.