Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#8522 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 November 2009 - 10:54 AM

Цитат(tigar6 @ Nov 7 2009, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Шомба
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.

За клубната работа да те питам понеже съм далече.
Има ли НК БОК? Функционира ли и как?
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.

Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:

Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.

И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.

Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.

Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.

#8523 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 11:53 AM

вие не знаете ли човека се интересува повече от тьрговия не от документи тоз трик с черния КОРБ е бил с цел реклама лично не сьм го гледал но сигорно е разправял че бок е бил някога по 90-100кг и тои лично е виждал как яде вьлци а нк бок дали го има да кажат хората от управата дали сьществува

#8524 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 02:59 PM

Цитат(Printon @ Nov 7 2009, 09:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(tigar6 @ Nov 7 2009, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Шомба
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.

Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.

Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:

Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.

И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.

Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.

Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.

Тя нашта порода е в тежка процедура вече 10-на години - откакто от едно куче направиха 3 и се нароиха организации и организацийки, все сме в тежка процедура.
Лошото е че към същата процедура са се засилили и другите ни две породи - гончето по-бързо, барака по-бавно. Вече имаме 3 клуба за гонче и 2 за барак.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#8525 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 03:29 PM

Цитат(vano @ Nov 7 2009, 02:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
гончето по-бързо, барака по-бавно.

еми то щото гончето тича по-бързо затуй.
Те нека се потриват още и да лежат на измислени стари лаври пък после хептен ще издухат супата.
ей сега чета на едно място един като пише добре че влязахме в фци че да тръгнат нещата.
как ще тръгнат бе като влезлите в фци са същите които бяха и преди да влезем в фци. да не дойде фци с една тояга и да ни подкара към сериозната кинология.

#8526 Потребителят е офлайн   LVDBG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 07:13 PM

За да бъде признато БОК от FCI трябва да имаме родова книга със 2500 кучета произведени по правилата на FCI. 8 кръвни линии. Историческо доказателство за съществуване на БОК. Всички тези документи да бъдат подадени във FCI от БРФК. Родовата книга я имаме. 8 кръвни линии ги имаме във трите организации за БОК( СРОК, БКК за БОК, НК БОК). историческо доказателство за съществуване на породата нямаме. Нямаме и съдействие от БРФК.

#8527 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 07:41 PM

Цитат(LVDBG @ Nov 7 2009, 07:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За да бъде признато БОК от FCI трябва да имаме родова книга със 2500 кучета произведени по правилата на FCI. 8 кръвни линии. Историческо доказателство за съществуване на БОК. Всички тези документи да бъдат подадени във FCI от БРФК. Родовата книга я имаме. 8 кръвни линии ги имаме във трите организации за БОК( СРОК, БКК за БОК, НК БОК). историческо доказателство за съществуване на породата нямаме. Нямаме и съдействие от БРФК.

Ти вярваш ли си в туй дето го пишеш. Щото на мен не ми се вярва. Ако всичко това го има БРФК защо чака да ги изпреварят румънците. Когато наште тръбяха, че имат всичко и просто чакат фци да приеме породата, румънците хал хабер си нямаха да регистират една каруца породи. да, ама те взеха че го направиха, а ние още чакаме. и ще ти кажа - ние нищо не чакаме, защото нищо нямаме.

тоя клуб НК за БОК има ли го, няма ли го един дявол знае. стефчо се пише за председател, в същото време брфк заявява, че тя управлява дейността в клуба което ще рече че тое под подчинението на брфк без да има собствено ръководство. половината от тия дето са в УС на клуба не знаят реално такива ли са или не са. в крайна сметка каква е истината: един човек-клуб или един клуб-фантазия.

онзи ден стефчо изтърси поредната глупост, че бок участвал в създаването на някаква румънска порода. че той туй като ако го изтъпани пред фци, която вече е признала съответната румънска порода трябва да знае, че посмъртно бок няма и не може да бъде призната. е заради ей такива изцепки и цепачи сме на тоя хал.

#8528 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 08:54 PM

Цитат(tigar6 @ Nov 7 2009, 08:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Шомба

Тигърчо,чул си ама не си разбрал,в Баня общо събрание не е имало.Много си дълеч от истината както и от запетаите.Явно ти доставя удоволствие да търсиш кусури на съфорумниците,поразрових се назад из форума и не видях да си показал някъде куче,но си доста критичен към тези които пишат и развъждат породата. Я кажи къде си участвал и са те разсърдили.Един съвет,малко плащаш затова не те класират. ab_041.gif Шегувам се.Я да видим сега след като постна тази снимка какъв кусур ще ми намериш.Прикачена снимка
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#8529 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 09:48 PM

Хубаво куче Шомба.Да е живо и здраво.
Тигъра ли...... ab_041.gif

#8530 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 09:56 PM

Шомба показваш каква комунистическа мишка си в момента и нямаш капка достойство да си признаеш че ходи в с.Баня ab_041.gif мога да ти кажа и кой те заведе там tb_195.gif
На кой въпрос от горните ми отговори че невидях smile.gif и като неможеш да отговориш цопна една снимка да я коментирам ea_103.gif
Нее майтап това за плащането дето го каза ea_103.gif може да недаваш сухо но банкети на съдиите има,къде агне,къде теленце,а обикновения будала ще чака на другия ден да му оценят кучето подобаващо.Много ясно кой ще е първи,който е правил банкета smile.gif А на последната изложба нали видя каква пародия беше по 1-2 кучета в ринга.

Какво да ти коментирам кучетата,като бараците ти заклещват овчарските wb_052.gif или и това щего отречеш ab_041.gif внимавай че има свидетели tb_195.gif

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок smile.gif

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж ab_041.gif колкото повече ровиш по пишмян ще станеш г-н член на УС на нефункциониращ клуб tb_195.gif
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#8531 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 08:38 AM

Специално за шомбата,че незнае как да рови smile.gifедна кучка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#8532 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 06:52 PM

Прикачена снимка

#8533 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 06:53 PM

Прикачена снимка

#8534 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 06:54 PM

Прикачена снимка

#8535 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 06:55 PM

Прикачена снимка

#8536 Потребителят е офлайн   dicsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 06:56 PM

Прикачена снимка

#8537 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 10:39 PM

Цитат(tigar6 @ Nov 7 2009, 07:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Шомба показваш каква комунистическа мишка си в момента и нямаш капка достойство да си признаеш че ходи в с.Баня ab_041.gif мога да ти кажа и кой те заведе там tb_195.gif
На кой въпрос от горните ми отговори че невидях smile.gif и като неможеш да отговориш цопна една снимка да я коментирам ea_103.gif
Нее майтап това за плащането дето го каза ea_103.gif може да недаваш сухо но банкети на съдиите има,къде агне,къде теленце,а обикновения будала ще чака на другия ден да му оценят кучето подобаващо.Много ясно кой ще е първи,който е правил банкета smile.gif А на последната изложба нали видя каква пародия беше по 1-2 кучета в ринга.

Какво да ти коментирам кучетата,като бараците ти заклещват овчарските wb_052.gif или и това щего отречеш ab_041.gif внимавай че има свидетели tb_195.gif

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок smile.gif

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж ab_041.gif колкото повече ровиш по пишмян ще станеш г-н член на УС на нефункциониращ клуб tb_195.gif

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв. ea_103.gif Щях да забравя да те похваля за кучето дето си качил,не пишеш чие е ама ми хареса. За тази крастоска ли ме питаш?Как да отрека като е документирана. dc_015.gif
User's Signature

#8538 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 11:04 PM

Цитат(SHOMBA @ Nov 8 2009, 08:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(tigar6 @ Nov 7 2009, 07:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв. ea_103.gif Щях да забравя да те похваля за кучето дето си качил,не пишеш чие е ама ми хареса. За тази крастоска ли ме питаш?Как да отрека като е документирана. dc_015.gif

Прикачена снимка
User's Signature

#8539 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 11:58 PM

Ти сега какво ще ме изкараш че кучето не е мойто ли smile.gif ето ти още една снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

#8540 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 12:02 AM

Ето ти един мъжкар smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#8541 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 12:11 AM

Да те питам Шомба според теб редно ли е да те избират в УС без да присъстваш и по телефона да научишtb_195.gif
На мен няма какво да угаждаш ea_103.gif въпроса е ти да си направиш равносметка за себеси и този ли е начина на работа

А небезисвестия Чилик виж как бързо се е преорентирал и вече е в БКК за БОК smile.gif а ти изоставаш smile.gif
User's Signature

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни