Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 November 2009 - 10:27 AM
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.
За клубната работа да те питам понеже съм далече.
Има ли НК БОК? Функционира ли и как?
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 07 November 2009 - 10:54 AM
Аз мога да чета,но ти неможеш да пишеш небезизвестен е една дума,от там се бърка смисъла на изречението и тези безразборно сложени запетай трябва човек да гадае какво всъщност искаш да кажеш.
Как правите общо събрание в НКБОК,като се събирате 4-5човека в с.Баня и ядете агне а другите членове на УС неса уведомени?
Може да съм дълече от клубната работа,но то е защота аз така съм преценил и това неми пречи да знам много повече работи от тези,които членуват и незнаят за какво става въпрос.Немога да участвам на изложби където се знае предварително кой е победител.
Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:
Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.
И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.
Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.
Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.
Публикувано: 07 November 2009 - 11:53 AM
Публикувано: 07 November 2009 - 02:59 PM
Абе и аз не знам какава ви е клубната дейност нс да питам, пък белким ми кажеш:
Онзи ден Стефчо правеше някакъв циркаджълък по нова тв. Това не е важно. Важното е нещо друго. Питаха го водещите, защо породата не е призната. Той каза, че процедурата била много тежка. Ами като е много тежка как румънците, дето до онзи ден дори и опити не са правили за признаване, натапанчиха няколко породи в фци. За тях процедурата явно е лека . или просто румънците са бачкали, докато ние само сме се фъчкали.
И още нещо. Питаха го водещите имат ли документация, която е необходима за признаването на породата. Пърка Стефчо с мигли и полвин уста казва /ама твърдо/, че имали.
Абре стефчо, ако имахте нямаше да вкарваш в студиото кучета и да размахваш геги, ами щеше да отвориш чантата, да извадиш папките и да кажеш и те това ни е труда. Това е историята на кучето, това правя цял живот, направих го и само чакам да мине процедурата.
Цяла България те гледа бе, е-е-е-й! Сега беше момента да ги навреш всички в кучи г-з.
Тя нашта порода е в тежка процедура вече 10-на години - откакто от едно куче направиха 3 и се нароиха организации и организацийки, все сме в тежка процедура.
Лошото е че към същата процедура са се засилили и другите ни две породи - гончето по-бързо, барака по-бавно. Вече имаме 3 клуба за гонче и 2 за барак.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 November 2009 - 03:29 PM
еми то щото гончето тича по-бързо затуй.
Те нека се потриват още и да лежат на измислени стари лаври пък после хептен ще издухат супата.
ей сега чета на едно място един като пише добре че влязахме в фци че да тръгнат нещата.
как ще тръгнат бе като влезлите в фци са същите които бяха и преди да влезем в фци. да не дойде фци с една тояга и да ни подкара към сериозната кинология.
Публикувано: 07 November 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 07 November 2009 - 07:41 PM
Ти вярваш ли си в туй дето го пишеш. Щото на мен не ми се вярва. Ако всичко това го има БРФК защо чака да ги изпреварят румънците. Когато наште тръбяха, че имат всичко и просто чакат фци да приеме породата, румънците хал хабер си нямаха да регистират една каруца породи. да, ама те взеха че го направиха, а ние още чакаме. и ще ти кажа - ние нищо не чакаме, защото нищо нямаме.
тоя клуб НК за БОК има ли го, няма ли го един дявол знае. стефчо се пише за председател, в същото време брфк заявява, че тя управлява дейността в клуба което ще рече че тое под подчинението на брфк без да има собствено ръководство. половината от тия дето са в УС на клуба не знаят реално такива ли са или не са. в крайна сметка каква е истината: един човек-клуб или един клуб-фантазия.
онзи ден стефчо изтърси поредната глупост, че бок участвал в създаването на някаква румънска порода. че той туй като ако го изтъпани пред фци, която вече е признала съответната румънска порода трябва да знае, че посмъртно бок няма и не може да бъде призната. е заради ей такива изцепки и цепачи сме на тоя хал.
Публикувано: 07 November 2009 - 08:54 PM
Тигърчо,чул си ама не си разбрал,в Баня общо събрание не е имало.Много си дълеч от истината както и от запетаите.Явно ти доставя удоволствие да търсиш кусури на съфорумниците,поразрових се назад из форума и не видях да си показал някъде куче,но си доста критичен към тези които пишат и развъждат породата. Я кажи къде си участвал и са те разсърдили.Един съвет,малко плащаш затова не те класират.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 07 November 2009 - 09:48 PM
Тигъра ли......

Публикувано: 07 November 2009 - 09:56 PM

На кой въпрос от горните ми отговори че невидях

Нее майтап това за плащането дето го каза

Какво да ти коментирам кучетата,като бараците ти заклещват овчарските

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 08 November 2009 - 10:39 PM

До онзи ден ревеше че никой нете защитавал от Балчев,но ти незаслужаваш защита,защото си си мишок

п.п.Аз те питах като човек че несъм разбрал какво искаш да напишеш,а ти реши да се правиш на мъж

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв.

Публикувано: 08 November 2009 - 11:04 PM

Тигре що се палиш бре?Всичката помия дето я сипеш по мене е вярна ,не отричам ,че бараците ми заклещват овчарките това ,че съм мишок много ми хареса.Всичко ще се съглася със тебе само не ме прави по-пишман,както си се изразил по-горе.Ша са откажа и от УС за който се борих със нокти,само и само да ти угодя.Вярвам,че след тези признания ша ми простиш.По горе те питам що се палиш,но кой тигър не е страшен,книжния ама явно ти не си такъв.