Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 March 2010 - 10:39 PM
И в далаверка печеливша може да те вкара , абе с него ще удариш джакпота.
Ако ти се получи работата обади се да почерпиш
той бродника само в чужбина продава,едва ли ще се класирам за левче

пробваи. Ама малко стръв му пусни на бродника че и тои авантичка да има. Иначе си прав за един лев едва ли ще стане , освен ако не иска да си направи реклама.
Публикувано: 11 March 2010 - 10:42 PM
кучето по баща е от разлог а някои маи разправяше че в разлог няма едно чисто куче
Слушай, ей, мисля че знам кой си и когато дойдох с Евти под прозореца ти не щя и да се покажеш. Само мърдаше перденцата. Ще дойда пак, защото се държиш много провокативно. Знам че куража ти е в петите и ако имаш малко от него ще се покажеш като мъж или поне ще изкараш куче дето пак да го накара тоя същия Мечо да се покаже като момиче. Иначе ти си такъв. Знаеш как да ме намериш. Въпреки че кучето ти у вас е от същата кръв по майката на Мечо и ако ти си тоя който си мисля да знаеш че твойто куче също излиза от клетката у нас с която съм заложил началото на много кучета на такива "стари" познавачи като теб. Вие сте книжни и форумни тигри, които иначе на мероприятията на БРФК, НК БОК и развъдчиците ви няма никакви, т.е. в породата ви няма и в телефонния указател. Айде, хвърлих ти ръкавицата, чакам да се появиш, да се срещнем като мъже каквито не винаги за съжаление са тия, които нищят породата чрез интернета, без даже да имат доблестта да си напишат името.
Колега понеже споменаваш НК БОК. Можеш ли нещо да кажеш за него. Има ли го няма ли го.? Какво прави?
Нещо от сорта.
Публикувано: 12 March 2010 - 02:15 AM
кучето по баща е от разлог а някои маи разправяше че в разлог няма едно чисто куче
Слушай, ей, мисля че знам кой си и когато дойдох с Евти под прозореца ти не щя и да се покажеш. Само мърдаше перденцата. Ще дойда пак, защото се държиш много провокативно. Знам че куража ти е в петите и ако имаш малко от него ще се покажеш като мъж или поне ще изкараш куче дето пак да го накара тоя същия Мечо да се покаже като момиче. Иначе ти си такъв. Знаеш как да ме намериш. Въпреки че кучето ти у вас е от същата кръв по майката на Мечо и ако ти си тоя който си мисля да знаеш че твойто куче също излиза от клетката у нас с която съм заложил началото на много кучета на такива "стари" познавачи като теб. Вие сте книжни и форумни тигри, които иначе на мероприятията на БРФК, НК БОК и развъдчиците ви няма никакви, т.е. в породата ви няма и в телефонния указател. Айде, хвърлих ти ръкавицата, чакам да се появиш, да се срещнем като мъже каквито не винаги за съжаление са тия, които нищят породата чрез интернета, без даже да имат доблестта да си напишат името.
20 mart yakoruda prigotvi si i pari

Публикувано: 12 March 2010 - 05:41 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 08:23 PM
какво да коментират бе колега ?? ти с паляци общувал ли си ( говоря за БКК бОК ). Те и господ да слезе от небето и да им каже , пак същите смешници ще си останат. Е там е мястото дето можеш да видиш всичко , от наи голямата пародия до наи голямата ганъовщина. Та в този ред на мисли мислиш че ги вълнува мнението на някои , които и да е. Простия човек не може да различи простотията. Въобще не си губи времето с тях че възможно да приохванеш , толкова е заразно.
Публикувано: 12 March 2010 - 08:38 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 08:53 PM
На изложба се гледат тези неща, няма как. но за разплод като си заслужава какъв е проблема. ама това е наи малкия им проблем, ка то ги знам какви други простоти правят това с мед да го намажеш.
Публикувано: 12 March 2010 - 09:03 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 09:19 PM
Добре де , какво решиха БКК бок , кои проблеми. Едно нещо не направиха като хората , доброто е че хората започнаха да се усещат и да ги напускат. Когато решат един проблем от хилядите които имат ми кажи. Те са добри само в игричките и сметките. Ама времето ще покаже накаде са ги правели.
Публикувано: 12 March 2010 - 09:31 PM
Еми да за това говоря. Смешни безхаберни паляци със странни кучеобразни съществ представляващи ги за нещо определено , държеики се единствено и само зарАДИ парични знаци и някакви там изгоди. Лошото е че напълниха света със смешни кучета и сега имат амбицията и ферми кучешки да правят. Ама хора дето немогат да си преведат името на кучето на руски , какво да ги говоря. И виж колко конски мухи има като ония дебелак Митрев , усетиха миризмата и веднага кацат , като изчезне ще изчезнат и те.
Публикувано: 12 March 2010 - 09:55 PM
Еми да за това говоря. Смешни безхаберни паляци със странни кучеобразни съществ представляващи ги за нещо определено , държеики се единствено и само зарАДИ парични знаци и някакви там изгоди. Лошото е че напълниха света със смешни кучета и сега имат амбицията и ферми кучешки да правят. Ама хора дето немогат да си преведат името на кучето на руски , какво да ги говоря. И виж колко конски мухи има като ония дебелак Митрев , усетиха миризмата и веднага кацат , като изчезне ще изчезнат и те.

Публикувано: 12 March 2010 - 10:21 PM

Деистващи и лигитимни са две различни неща. Виж за разбиращи - всички са такива

Публикувано: 12 March 2010 - 10:50 PM

е да ама това обединение кои да го направи като има толкова разли4ия по повод мнения и ку4ета . и всеки си даржи на мнението , независимо грешно или негрешно е то . мога да дам примери и за разли4ни критерии при които не би имало консенсос .
Публикувано: 13 March 2010 - 07:45 PM

е да ама това обединение кои да го направи като има толкова разли4ия по повод мнения и ку4ета . и всеки си даржи на мнението , независимо грешно или негрешно е то . мога да дам примери и за разли4ни критерии при които не би имало консенсос .
И това е вярно , но в краина сметка казват че са над всичко и че са за КУЧ!ЕТО , а на дела дали е така. краино време е всеки да загърби "честа си' и да докаже че наистина кучето е по важно.