Фотогалерия на БОК
Публикувано: 23 March 2010 - 10:47 PM
С Мечо и Хера сме редовно в планината и те постоянно са в отлична физическа форма и нищо не ги изморява, напротив колкото повече ходят по-активни стават.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 March 2010 - 11:17 PM
На тази снимка Мурджо е на точно пет месеца и краката и лапите му са по-голями от тези на баща му. Той е брат от едно кучило с кучето от снимката с маришките вакли овце по-горе, което е пувликувал Диксан.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 March 2010 - 11:49 PM
Двама от най-сериозните членове на НК БОК - Красимир Найденов /Бачоната/ със своя Шаро 71 кг и Агата Неспа Тичо Елит, които повторихме след като преди две години от точно тази връзка се роди Хан Петрус, който е над 80 кг. И това заплождане го направих днес. Вижда се че НК БОК е много напред със заплождането.

Публикувано: 24 March 2010 - 12:19 AM
Това е най-обичанато и харесвано от мен куче Марта от Гладневи. Да, не беше с правилна захапка, да не беше от най-рошавите, но по мнението на много хора, включително и на цялото семейство Шаркови, потомствени овцевъди беше уникална с породността си, силата си и пословичната смелост, характер и интелегентност. За съжаление почина, но е в основата на огромна част от днешните най-добри кучета в голяма част от клубовете. Черната Меца, коята по-горе показах е нейна внучка! Хан Хунт Тичо Елит син на Меца от Ефти е правнук на Мартичка. Мурджо Аида Тичо Елит на Г. Бараков и е праправнук Марта освен че беше смело сърце, беше и член на семейството ми. Много тъгувам за нея, но почти всичко, което изграждам в момента се базира на нейни потомци и дава неочаквано високи резултати. Така че кръвта и е жива.