До някаде може и да си прав. Но забрави ли преди няколко години Аврам и Бояджиев като се отделиха. Не започна ли там отцеплението . А защо стана или какво доведе до там. Може би много лъжи , еднолично управление , бездеисвтвие и лично облагодетелсване ? Защо все някои беше виновен за състоянието на Бок през годините , те не бяха "предатели" , не беше БРФК или незнам кои си . А именно БРФК обяви че застава плътно зад БОК и безрезервно помагаше. Дори като извзе правата от Попов пак го направи за неино добро. Но забележи никои не попита защо се стигна до там защо бе принудена БРФК да го направи. Отговорът е само един , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ. Какво реално се свърши през годините че да задържи хората или да ги амбицира. Това за мен е по важно. Истината се крие тук. Не съм виновен аз или някои друг , не мразя Попов и;ли които и да е , дори ми е през ..... кои е начело на БОК. Ама трябва всичко да е по правила , чесно , прозразно. Не някои си все да се оправдава и другите да са му виновни. защото така е наи лесно човек да се скрие зад грешките и бездеиствието си.
ми нали същуту и аз гу казвам.
ни знам дали нурмалян чувек можи да приеми, чи някой от низнам си колку гудини работял за пуродата, идва ли не живота си дал за нея, заплудил сичките кучки из българия и извиднъж - зимат му правата над пуродата. аку тоя АЗ наистина беши толкуз добър и аку наистина беши напрая нещу в ползу на пуродатакой шай тоз луд дету ъша му пречи да работи, ша му земи правата и низнам си кво.
ни става чувека, тува е с идна дума. и то нищу лошу няма, чи ни става - глупуват, глупуват, никъдърен, никъдърен ама кату земи да са фъчка - АЗ туй, Аз унуй, АЗ съм тъкъв, АЗ съм унъкъв. пък за идно нещо ду мумента ней казал точну къкъв и как й станал такъв.
ха сига да видим, що за чувек й туй - никадърен, самухвалкувец или пхросту ма-а-а-алко болнав в глъвътъ.