Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9912 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 15 April 2010 - 01:22 PM

Цитат(Printon @ Apr 14 2010, 06:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 14 2010, 06:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
С Попов е заслужил, даже много, за породата БОК деятел.

та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.
и кату й заслужил толкуз многу що му зеха правата????????

tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO

#9913 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 01:40 PM

Цитат(vanjo @ Apr 15 2010, 11:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>

та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.

tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO

Искаш да кажеш че хората от БРФК, самото БРФК продаде породата на румънците?
Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.

#9914 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 April 2010 - 02:02 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.

NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI

#9915 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:36 PM

Цитат(vanjo @ Apr 15 2010, 02:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>

NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI

айди нову прутивуречии - къв руманеску къв чубанеску бре.
сам кинулога каза, че признаванто й дълъг пруцес - брой линии, гудини на изчаквани и тъй нататък. идна пурода да я признаят минават минимум 8 години, нали тъй бе кинологе?
за чубанеску тук са загувори от 2-3 гудини. простата аритметика пуказва, чи руманците са почнали минимално ощи 8 гудини назад или кво излиза - приди 10-11 гудини. е, румънцити ли ни са криви, камин литув ли ни й крив, чи ръкетата не можала да фръкне. криви е саму кусмунавта дету управлява ракетта. почнал от низнам си колку гудини, КИНУЛОГ а не кучкар, хабилитиран, демек наистина чувек на нуаката, а сичку окулу него засрано.
катой толкоз вилик и толкуз многу напраял за пуродата, що му утннеха правата да я кунтрулира. уния от брфкто тряа да са пълни тиквиници, при условии, чи всимко върви както трая, да са назорват с дупълнителна рабута.

нека кинулога да отгувари на пуставинти въпроси един пу един, пък посля ша почни сичку да си идва на мястуту, а не само да развява байраци и пет 6ест да му са кланят.

#9916 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:45 PM

До някаде може и да си прав. Но забрави ли преди няколко години Аврам и Бояджиев като се отделиха. Не започна ли там отцеплението . А защо стана или какво доведе до там. Може би много лъжи , еднолично управление , бездеисвтвие и лично облагодетелсване ? Защо все някои беше виновен за състоянието на Бок през годините , те не бяха "предатели" , не беше БРФК или незнам кои си . А именно БРФК обяви че застава плътно зад БОК и безрезервно помагаше. Дори като извзе правата от Попов пак го направи за неино добро. Но забележи никои не попита защо се стигна до там защо бе принудена БРФК да го направи. Отговорът е само един , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ. Какво реално се свърши през годините че да задържи хората или да ги амбицира. Това за мен е по важно. Истината се крие тук. Не съм виновен аз или някои друг , не мразя Попов и;ли които и да е , дори ми е през ..... кои е начело на БОК. Ама трябва всичко да е по правила , чесно , прозразно. Не някои си все да се оправдава и другите да са му виновни. защото така е наи лесно човек да се скрие зад грешките и бездеиствието си.

#9917 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:57 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
До някаде може и да си прав. Но забрави ли преди няколко години Аврам и Бояджиев като се отделиха. Не започна ли там отцеплението . А защо стана или какво доведе до там. Може би много лъжи , еднолично управление , бездеисвтвие и лично облагодетелсване ? Защо все някои беше виновен за състоянието на Бок през годините , те не бяха "предатели" , не беше БРФК или незнам кои си . А именно БРФК обяви че застава плътно зад БОК и безрезервно помагаше. Дори като извзе правата от Попов пак го направи за неино добро. Но забележи никои не попита защо се стигна до там защо бе принудена БРФК да го направи. Отговорът е само един , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ. Какво реално се свърши през годините че да задържи хората или да ги амбицира. Това за мен е по важно. Истината се крие тук. Не съм виновен аз или някои друг , не мразя Попов и;ли които и да е , дори ми е през ..... кои е начело на БОК. Ама трябва всичко да е по правила , чесно , прозразно. Не някои си все да се оправдава и другите да са му виновни. защото така е наи лесно човек да се скрие зад грешките и бездеиствието си.

ми нали същуту и аз гу казвам.
ни знам дали нурмалян чувек можи да приеми, чи някой от низнам си колку гудини работял за пуродата, идва ли не живота си дал за нея, заплудил сичките кучки из българия и извиднъж - зимат му правата над пуродата. аку тоя АЗ наистина беши толкуз добър и аку наистина беши напрая нещу в ползу на пуродатакой шай тоз луд дету ъша му пречи да работи, ша му земи правата и низнам си кво.
ни става чувека, тува е с идна дума. и то нищу лошу няма, чи ни става - глупуват, глупуват, никъдърен, никъдърен ама кату земи да са фъчка - АЗ туй, Аз унуй, АЗ съм тъкъв, АЗ съм унъкъв. пък за идно нещо ду мумента ней казал точну къкъв и как й станал такъв.

ха сига да видим, що за чувек й туй - никадърен, самухвалкувец или пхросту ма-а-а-алко болнав в глъвътъ.

#9918 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:01 PM

af_089.gif А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ!!!! af_089.gif

#9919 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:04 PM

Всъшност отговора ми бе за vanjo , но не копирах и може да съм заблудил някого.

#9920 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:05 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 15 2010, 03:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
af_089.gif А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ!!!! af_089.gif

????????????????????????????????????????????????????

#9921 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:32 PM

В тая ФОТОГАЛЕРИЯ на Бок много снимки има!Не мога да спра да разглеждам.Коя от коя по-хубава. ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#9922 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:45 PM

Цитат(LG9 @ Apr 15 2010, 05:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
В тая ФОТОГАЛЕРИЯ на Бок много снимки има!Не мога да спра да разглеждам.Коя от коя по-хубава. ea_103.gif

ми то няма кво да са пукажи, затуй.
пък кату гледаш тоз дету тряа нещу да кажи и негу хич гу няма - плъзга са пу пирваза и ний кво да прайм - чешим си изицити.

#9923 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 05:45 PM

Цитат(LG9 @ Apr 15 2010, 05:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Имал съм такава бяла овчарка преди 20 години и тогава се чудеха и заклеимяваха по Български.
Сега тук отново срещам типично нашенска идиотщина zz_020.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#9924 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 07:42 PM

Цитат(Фегъзий Музовски @ Apr 15 2010, 02:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(LG9 @ Apr 15 2010, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>

битите негри не ги ли видя,или само е....те ab_041.gif

af_089.gif Аз пък си имам вече четири БОК, които съм си избрал от цяла България по мои критерии, водя си ги на изложби и в чужбина, развъждам си ги по правилата на БКК за БОК и им се кефя. И смятам, че правя нещо за породата. Елате на 18 април в Южния парк, не да си мерим ...пироните, а да се запознаем, с който не се познаваме, и да се сприятелим, с който не сме приятели... wb_052.gif

#9925 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:00 PM

Ето ви тоя Мечо Моторист дето ви е трън в очите като мен и Херичка до него.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9926 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:04 PM

По тия балкани обикалям и търся уединение от досадници а и работя с кучета така както никой от тия с въпросчетата. Това в дълбочина е един манастир в поглед от отсрещния такъв.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9927 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:10 PM

Синът на Мечо Аян Дико Пламен го знае в местата с манастирите оня ден.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9928 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:11 PM

af_089.gif А първата ми любов БОК, всеизвестната Мутреса Миро Тичо Елит ми е подарък от С Попов. Благодаря, приятелю... af_089.gif

#9929 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:16 PM

Това куче открих преди няколко дни и не зная много за него. А и не бих искал да го споделям с всеки. Е с определени и заслужаващи според мен радетели това неминуемо ще се случи. НЕ ЗНАМ САМО НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ НЯКОИ СЛУЧАЙНИ И НЕ ТОЛКОВА ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД КЛУБА И ПОРОДАТА ЗА ДА ИМ ДАВАМ ОТГОВОРИ. ЯВНО МНОГО ИМ Е КРИВО ЧЕ ГИ ИГНОРИРАМЕ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9930 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:27 PM

Много е злобен не се минава край него. Среден и над среден ръст / по мойте критерии/, средно голяма с добър контур глава, много набито и здраво тяло, яки и правилни крайници голям каврък, но трудно може да бъде сниман спокоен за да се види навитата му опашка. Не е много дългокосмест, но с много хубава структура на косъма. На снимките е излязъл по-светъл отколкото е. Всъщност е сиво-черен грив със следи от отигряване. Някои много харесват такава окраска.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

#9931 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:30 PM

Ще се опитам по-нататък да му направя по-реални и подробни снимки.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни