Отгувори ни дава тоя които ни иска или ни може.
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 15 April 2010 - 08:50 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 08:52 PM
остаи снимкити. куминтирай. нали си припудаватял - значи моиш да убясниш.
Публикувано: 15 April 2010 - 09:05 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 April 2010 - 09:16 PM
Никой кенеф няма напълване колкото и да се изхождат в него!!! Аз кенефи не пълня, а се занимавам с овчарски кучета и имам много малко време да се занимавам с гиризи. Съжалявам че изгрозня езика ми, но вижте колко пъти досега ме оплюваха без дори да се представят. Аз едно време бях състезател и като се качех на ринга виждах пред себеси противник, който е имал смелостта да застане като мъж срещу мен, а тия мижитурки само се крият зад никове, които постоянно сменят. Аз някои горе долу ги разпознах и ще ги тура на място в най-скоро време трайте да видите.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 April 2010 - 09:22 PM
ми нали да утгувори тряа да знай. той седнал да ми пиши за разни баджнаци маджанаци и ни знам си кви. с тоз работял с оня работял. ми кво работиш бе кинуложе-е-е-е? усвен да са снимаш с разни кучата май ду там тий рабутъта.
ха къту си са спрял на тъз кучка, убасни що на нея си са спрял кво учакваш от нея що си сигорен чи точну туй ша получиш. иначи снимки снимки - секи можи да ги качва важнутуй кату ги качва хабилитиран учан да убяснява що ги качва. нищу чи сми прости, тъкму с по-малку приказки ша ни замоташ главити. ама ти и толкоз ни казваш. що ли?
Публикувано: 15 April 2010 - 09:24 PM
ми а де!
въпрос - отгувур
Публикувано: 15 April 2010 - 09:43 PM

Публикувано: 15 April 2010 - 10:12 PM
ПС:На моя дивак най-добрия му приятел е мъжки Бок - Ахил Орлов.Има го на снимка на един от плакатите с кучета.
Публикувано: 15 April 2010 - 10:22 PM
Хубаво куче дай инфо.за него
Публикувано: 15 April 2010 - 10:57 PM
битите негри не ги ли видя,или само е....те
Не 4 я 44 да имаш пак може да е все тая. Какво означава по твои критерии. Критерия не го ли определя породата и стандарта. А за кефа , можеш да се кефиш и ако си вземеш коферман. предполагам знаиш какво означава това. Живи и здрави да са ти , ама не говори такива приказки , малко не сериозно звучат .
Публикувано: 15 April 2010 - 11:06 PM
Ебати коментара , пълен с противоречия.
Чакаи да направя и аз един:
Меча постановка на предни краиници, развърнати лакти не компактни лапи.
За скакателни стави че са хикс образни да речем че няма да го видим, щото кучето е не спокоино. но при тия видими недостатъци на предните крайници казваш че кучето е идеално ти наистина си наи големия хабилитиран кинолог. Още повече с коментара си че на снимките как излязал , а какъв бил и как някои много харесвал нещо си. Има стандарт приятелю тои е важен , не какво хаесваш ти или някои си.
Панимаиш.
Публикувано: 15 April 2010 - 11:09 PM
Да се слави името ти, ти дори с простосмърни не искаш да говориш. Прав си защо да даваш отговори , като не знаиш и няма какво да кажеш.
Публикувано: 15 April 2010 - 11:19 PM
Никой кенеф няма напълване колкото и да се изхождат в него!!! Аз кенефи не пълня, а се занимавам с овчарски кучета и имам много малко време да се занимавам с гиризи. Съжалявам че изгрозня езика ми, но вижте колко пъти досега ме оплюваха без дори да се представят. Аз едно време бях състезател и като се качех на ринга виждах пред себеси противник, който е имал смелостта да застане като мъж срещу мен, а тия мижитурки само се крият зад никове, които постоянно сменят. Аз някои горе долу ги разпознах и ще ги тура на място в най-скоро време трайте да видите.
Много станахме състезателите , не плаши хората , а даи отговори. Че не са знаи кои каде ща му е мястото. Явно имаш проблем с разпознаването.
Публикувано: 16 April 2010 - 07:53 AM

Публикувано: 16 April 2010 - 08:25 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +