идин плачи за чест друг плачи да са чува имиту му.
всеки плачи за туй дету му липсва

PRINTONE pri tozi otgovor nai majko e da kaje6 IZVINYVAM SE
За кво да са извинявам бре, за общити лакардии дет са написани по горе ли.

аку идин чувек найстина й такъв къвту сам са фали, аку беши МЪЖ щеши да утгувори на въпросити дету ме са зададени. пък той се бяга пу тъч линийта и саму раздумки.
1. Научи се да пишеш правилно !
Виж че ти пусна една част от кръвна линия. Нормално е да не ти даде по голяма част от нея, която найстина е известна на членовете от НК БОК. Значи ти отговори ама най-важния въпрос затова е нормално да се извиниш.
Ванио,
Ду мумента г-н Попов, които сам си слажи идин куп титли на ниту идин въпрос ней отгуворил кункретну усвен снимки и илиминтарни куминтари към тях ти нещу другу да си пручел. Г-н Пупов притиндира да й гуляма рабута пък мълчи кат нищипана мума за въпросити дету ги питахми.
Ха кату сички са анунимници, дами в поли и ни знам си кво, тоу кату истнсик МЪЖ да пукажи чи й такъв и да утгурови:
1. Кату кинулог (димек, учан чувек) къкъв точну прублем в кинулогийта разришава? -
2. Кату й хабилитиран, кой институт му дади хабилитацийта?
3. Пунежи й хабилитиран, в кой институт чите лекции?
4. Пунежи й придсидател на идинствиния лигитимен клуб, свършил най-многу рабута, що брфкто му утне правата на кунтрулираниту на силекцийта?
5. Ква й ползата от тез снимки дет ги качва и лакардийти дет пиши, кату риално той няма праву да са занимава със силекция?
6. Кату й силикциунер колку от сичкити кучита, дету пиши чи са многу и ставали се по-многу са наистина пуд кунтрол икстирьор, дисплазии, татуровки, днк тестуви се неща дет идин КИНУЛОГ тряа да знай, да ги прай и за тях да пиши, а не само АЗ туй, АЗ унуй, пък то нищу?
7. В крайна сметка лигитимен лий му пазаржишкия клуб или не?-
9. Куга и пу къв начин свиква общи събрания?-
10. Кату прай гулеми изложби, кви са му заключенийта кату кинулог, а не кату лакаржия за туй куету й на изложбити?
Ади МЪЖА да утгувори на тез въпроси, пък посли ний дету сми с поли, ша прициним колку му й багажа на учан, щоту ду мумента саму въздух пуд налягани.
1. Щом има международен ранг за судия зн е кинолог.
2/3. Никъде досега в коментарите му не съм прочел чде е преподавател.
4. Че е прецедал на единствения лигитимен клуб е вярно , за справка влез в сайта на БРФК.
5. Кой е казал че няма право да се занимава със селекция, а формума е за това да се качва снимки и любителите да могат да си харесват кучета и да се сваързват помеждуси.
6. Под контрол и описани са всички кучета на членовете на НК БОК.
7. Абсолютно !!
9. Заповядайте на 22.05 гр Пазарджик.
П-с: Не съм адвокат на господин Попов ама ми писна да чета глупости и нападки. А в Един от коментарите на г-н Попов е написал че съм един от хората, който могат да отговорат наа въпрос 6.
Ако това всичко пак не ти стига, след росата тревата е най-добра. Ходи да я пробваш !