идин плачи за чест друг плачи да са чува имиту му.
всеки плачи за туй дету му липсва

PRINTONE pri tozi otgovor nai majko e da kaje6 IZVINYVAM SE
За кво да са извинявам бре, за общити лакардии дет са написани по горе ли.

аку идин чувек найстина й такъв къвту сам са фали, аку беши МЪЖ щеши да утгувори на въпросити дету ме са зададени. пък той се бяга пу тъч линийта и саму раздумки.
1. Научи се да пишеш правилно !
Виж че ти пусна една част от кръвна линия. Нормално е да не ти даде по голяма част от нея, която найстина е известна на членовете от НК БОК. Значи ти отговори ама най-важния въпрос затова е нормално да се извиниш.
Не им обръщайте внимание на клакьорите! Те обслужват чужди интереси, а ние работим за породата, клуба, Федерацията по кинология и МФК-FCI. Много им е мъчно че повече няма да ги допусна до вътрешна информация на клуба, но той е самостоятелна юридическа единица и има право на свой вътрешен живот. Никой не споделя това, което прави в къщи защото някои недобронамерени като ДРАСКАЧИТЕ например, могат да злоупотребят с нашите собствени на Клуба и Федерацията постижения. Това по моя лична вина вече се случи и аз нося отговорност повече да не се повтаря. То обяснява и всички тия безсмислени прения. А това че ония НИКАКЪВЦИТЕ са толкова настоятелни обяснява и друг МНОГО ВАЖЕН ФАКТ. Те просто нито показват нещо за разлика от нас НИТО ИМАТ КАКВО ДА ПОКАЖАТ. Йок аз пак безплатно да ги ограмотявам. Хем кинолог, професор, дървен философ, селекционер и какво ли още не в кавички пък хем вървят по мен като лисица по коч за диалог, за кутрета и за какво ли още не. Нали знаете защо лисицата ходи по коча: чака да паднат на коча ... Как да им помогна?! Едно време помагах на монтанския селяндур, а той наскоро ги убедил никъде да не се споменава в тяхните иначе достоверни документи приставката Тичо Елит и хората от клуба му ми се оплакаха че ги кара да истрият от паметта на породата всичко свързано с НК БОК. А бе майна ми, но нали който няма минало той няма бъдеще! А неговото минало е изцяло само и единствено свързано с мен и с никой друг. Но така е в живота: Пораснаши пилци-поебаши квачки! Виж при мен не е така. Паметта и уважението към чуждия труд са задължителни. Например: Закупих от Ефти Едно от най важните кучета, което той получи като право от Любомир Бояджиев за това че му даде Помакинята-майка на Шаро за да я окучи. При мен кучето дойде с името Шаро от неговия сейбия Ефти и неговия партньор Метката. Те го наричаха просто Шаро! Но в документите на НК БОК, както в регистъра, така и по картон кучето е с име Шаро-Жак Савел Хаус, както е при производителя, който единствен има право, а и заслужава да дава име на потомството. В графа производител пише Любомир Бояджиев. Никакъв компромис никакви изключения никъде по света! Само при монтанския Бай Ганьо. Е с това вече е единствен в света и така се е уплел в собствените си лъжи че вече няма измъкване. Да успява да излъже и държавата и хората и министерства и да извлачи някоя субсидийка, но докога. Разликата между него и мен е огромна и най-вече по отношение на правдата. Това може да се формулира с една единствена поговорка: Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа. Но откъде интелект у това тъпо момче, което не може да говори членоразделно за такива сложни пословици. Ми че той е абсолютно неграмотен илитерат. Чудя се как му се връзват някои хора? Но обратния процес вече тече защото хората все повече се осещат колко е прозд със Зъ. Показателен е примера със СРОК. Най-грамотните кинолози и развъдчици го напуснаха и сега работим в сътрудничество и взаимоуважение. Събира простотия и неграмотност около себеси и скоро и последните добри кучкари ще му драснат за да остане велик пред шепа щураци, които да му се водят по акъла. Пък той си е велик и уникален със своята нагла безпардонност и неповторима тъпотия.