А ето я и коронованата кралица Шара Данпей, която също е част от това, което НК БОК не е свършил. Вчера я снимах след като преди три дни роди от Мечо Аян Дико. Шара е 61кг. Майка и е Зана Гладневи, а баща и е Къджабаклията, който беше доста едър и много красив. С такива кучета се стремя към ръст и просто как не ги е срам подлеците от форума да плюят успехите ни. На Митко, на Велко, на Хунта, на Ефти, на Метката, на Пецата Руски, на Виктор, на Иво, на Бачоната, на Петьо Вълчев, на сем Шаркови, на сем Начеви, на Стоянчо Кичевеца, на Стоян Илинов на сем Гальови, на Бойко, на баджанака, на Нейко и една камара народ, с които работим заедно. Естествено има и други момчета, които яко бачкат като групата в Добрич, с които упорито някой се опитва да ми спретне интрига, а отношенията ни са отлични. И аз произвеждам по някое кутре непрекъснато и понеже има хора, на които никога вече не само няма да подаря, но и няма да дам за никакви пари от тези толкова изстрадани селекционни постижения явно, много дразня а и хората около мен са с такава позиция и мразят мерзавщината, до която стигат няколко самотни крънкача. Пък чак ми искат отговори! Ма кои сте вие бе никакъвци та да ми търсите исап на...? Отговорите са в снимките, в това, което съм написал, без персонално да отговарям на безхаберни анонимци.