Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 January 2012 - 11:48 AM
siom, в 08 January 2012 - 06:23 PM, написа:
Дървата за огрев на сухо, стоката да гази в лайната там, да обажда ако има нещо ... нея ръжда нема да я фане, я! Що всъщност не ги фърлите направо в кенефа да живеят ... Така се гледа куче, зер ... ей затва ви давам все за пример.
А после сте се хванали за гушите как да се казва това чудно куче и кое повече било омелезено ... що не им теглите по един куршум да се не мъчат на тея синджири от по два метра се чудя ... не ви ли е срам бе?
И само да не ми заподскачате пак на тема "то работно и затва в лайната гази и затва на късото синджир , че да е по-люто" ... айде и ние да сме пообиколили света и да сме видели люти, ама чисти, обезпаразитени и живеещи свободно и на сушина СТОКИ ... мизерия.
Публикувано: 09 January 2012 - 12:08 PM
KOKO_ko, в 09 January 2012 - 11:48 AM, написа:
Дървата за огрев на сухо, стоката да гази в лайната там, да обажда ако има нещо ... нея ръжда нема да я фане, я! Що всъщност не ги фърлите направо в кенефа да живеят ... Така се гледа куче, зер ... ей затва ви давам все за пример.
А после сте се хванали за гушите как да се казва това чудно куче и кое повече било омелезено ... що не им теглите по един куршум да се не мъчат на тея синджири от по два метра се чудя ... не ви ли е срам бе?
И само да не ми заподскачате пак на тема "то работно и затва в лайната гази и затва на късото синджир , че да е по-люто" ... айде и ние да сме пообиколили света и да сме видели люти, ама чисти, обезпаразитени и живеещи свободно и на сушина СТОКИ ... мизерия.
Mnogo si prav Kolega
Публикувано: 09 January 2012 - 05:27 PM
KOKO_ko, в 09 January 2012 - 11:48 AM, написа:
Ама нещо много под общ знаменател слагаш всички??!?
Публикувано: 09 January 2012 - 06:52 PM
NEYKO, в 09 January 2012 - 05:27 PM, написа:
Слагам под общ знаменател сигурно 80% от пишещите тук. Ако си от другите 20%, се чудя защо не се възмущаваш на глас? Следя всичките ви теми откакто ги има, радвам се на българското куче във всичките му вариации и няма как да приема, че огромна част от хората, "правещи" породата у нас не говорят за нищо друго освен за тестове, омелезяване и за това има ли каракачанки у нас и добре ли говорят български ...
Един път не видях едно родословие тук, един път не видях нещо различно от "ТОЯ ми е ДАМАЗЛЪК и върви по ОНЯ". То не бяха уж окрадени документи, то не бяха скандали и роене на клубове и клубчета. Как пък един не каза: дайте да направим ЕДИННА БАЗА ДАННИ, да изберем един човек дето ще я обобщава и дето няма да играе играта "ТОВА Е НАШАТА СИ ТАЙНА СЕЛЕКЦИЯ" . Как пък един път не се събрахте ВСИЧКИ заедно без да се зъбите и заканвате кой на кого ще избие зъбите и кое куче щяло да накара нечие друго песни да запее ...
Като сте толкова големи българи и родолюбци, що не вземете да си стиснете ръцете, без значение кой колко пъти ви бил предал и колко се бил опитал да се облажи. Изритвате ги тея и толкоз. Със сигурност ги знаете кои са, друг е въпросът дали ви стиска. Ако не друго, поне да не спирате да опитвате.
Ми съберете се пет човека дето говорят на един език и започнете просветителска дейност. Ама трудно, ама средства, ама разединени сме ... така ще е, лесно никъде няма. С дращене по клавиатурата никога няма да имате БЪЛГАРСКО куче ...
Публикувано: 09 January 2012 - 07:24 PM
KOKO_ko, в 09 January 2012 - 06:52 PM, написа:
Слагам под общ знаменател сигурно 80% от пишещите тук. Ако си от другите 20%, се чудя защо не се възмущаваш на глас? Следя всичките ви теми откакто ги има, радвам се на българското куче във всичките му вариации и няма как да приема, че огромна част от хората, "правещи" породата у нас не говорят за нищо друго освен за тестове, омелезяване и за това има ли каракачанки у нас и добре ли говорят български ...
Един път не видях едно родословие тук, един път не видях нещо различно от "ТОЯ ми е ДАМАЗЛЪК и върви по ОНЯ". То не бяха уж окрадени документи, то не бяха скандали и роене на клубове и клубчета. Как пък един не каза: дайте да направим ЕДИННА БАЗА ДАННИ, да изберем един човек дето ще я обобщава и дето няма да играе играта "ТОВА Е НАШАТА СИ ТАЙНА СЕЛЕКЦИЯ" . Как пък един път не се събрахте ВСИЧКИ заедно без да се зъбите и заканвате кой на кого ще избие зъбите и кое куче щяло да накара нечие друго песни да запее ...
Като сте толкова големи българи и родолюбци, що не вземете да си стиснете ръцете, без значение кой колко пъти ви бил предал и колко се бил опитал да се облажи. Изритвате ги тея и толкоз. Със сигурност ги знаете кои са, друг е въпросът дали ви стиска. Ако не друго, поне да не спирате да опитвате.
Ми съберете се пет човека дето говорят на един език и започнете просветителска дейност. Ама трудно, ама средства, ама разединени сме ... така ще е, лесно никъде няма. С дращене по клавиатурата никога няма да имате БЪЛГАРСКО куче ...

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 09 January 2012 - 07:33 PM
...............работата е там,че сме комплексари и дребни душици,без изключения,тя и породата е на това дередже.Македонците имат един лаф:,,хубава работа ,ама Българска,,
Прикачени файлове
-
кк (1).bmp (1.11MB)
Брой сваляния: 95

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 09 January 2012 - 08:38 PM
Антон Филипов, в 04 January 2012 - 07:32 PM, написа:
Публикувано: 09 January 2012 - 09:01 PM
" Да имаме"?!? Защо говорите във второ лице множествено число? Вие не сте ли българин?!Няма ли и и Вие да го имате това Българско овчарско куче?!
За да съм честен, обаче, трябва да призная, че почти всичко друго което сте написал кореспондира с моето мнение! Освен поставянето под общ знаменател! Приятна вечер!
Публикувано: 09 January 2012 - 10:38 PM
NEYKO, в 09 January 2012 - 09:01 PM, написа:
" Да имаме"?!? Защо говорите във второ лице множествено число? Вие не сте ли българин?!Няма ли и и Вие да го имате това Българско овчарско куче?!
За да съм честен, обаче, трябва да призная, че почти всичко друго което сте написал кореспондира с моето мнение! Освен поставянето под общ знаменател! Приятна вечер!
Публикувано: 09 January 2012 - 11:05 PM
KOKO_ko, в 09 January 2012 - 12:48 PM, написа:
Сто процента одобрявам написанато! Най -накрая да съм в унисон с някого по тоя въпрос, нищо че не го познавам! Отдавна някой трябваша да им каже на юнаците тия истини, защото като им каже Попов все е крив!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 January 2012 - 11:14 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 January 2012 - 09:20 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 09 January 2012 - 11:05 PM, написа:
Айде сега не ме познаваш, Стефане! Казвам се Орлин Миланов и се познаваме вече двадесет години, а последно се видяхме преди седмица - две на входа на ОС на БРФК, където ти като един лют зъб заедно с другия пазач Куюмджиев бяхте застанали пред Камен Литов да го "пазите" да не влезат шепата "врагове" и да ви кажат някои истини в очите. Чак и полиция бяхте извикали, че сте очаквали " безредици" . И всичко това заради крадеца, който няколко години ви беше спрял работата и те беше натирил в ... знаеш в "къде". Сега щото му притрябва свирепата ти физиономия пак си му симпатичен и потребен, само дето знаеш, че няма да е задълго. Утре пак ще му станеш неудобен и лесно ще те замени с някое друго лековерно куче-пазач ...
Цитат
Виж, Нейко ... на повечето хора явно им е ясно какво искам да кажа, но специално за теб ще уточня: като казвам "няма да имаТЕ" не изключвам себе си ... ако нямам на двора си овчарско куче то е само заради това, че ако си взема такова със сигурност ще започна да се бутам в тая порода, а не искам да участвам в още една война. Със сигурност ще започна да ръчкам всички ви за създаване на единна база данни, за изрядни документи, за ясни родословия без шикалкавене и заобикалки. И защото на много хора това няма да се хареса, скоро ще ви имам половината от вас за класови врагове...ей затва.
И не започвай с изтърканите лафове за това дали съм българин. От толкова празни приказки и търсене на теле под вола, понятието "БЪЛГАРИН" в този форум взе да се изтърква и да губи от смисъла си. Сега трябваше да ти кажа нещо от рода на "ЕЛА ДА МЕ ВИДИШ КОЛКО СЪМ БЪЛГАРИН!" и ето ти още една война ... кому е нужно това ... българино?
Аз обичам всичко да е ясно и да е сложено на масата. С номерата "тука едни хора" и "тука сега едни кучета" никога няма да имате напредък. Сядате на една маса пет човека, признавате си попарите, ако сте надробили такива, загърбвате миналото и започвате наново.
Айде пак и за всеки случай вождът ви да не каже, че не е прочел: Орлин Миланов
Публикувано: 10 January 2012 - 11:12 AM
Публикувано: 10 January 2012 - 11:59 AM
NEYKO, в 10 January 2012 - 11:12 AM, написа:
Е то не беше ЕГО, не беше ЧУДО!
Сега специално за теб за трети път: извинявай, изразил съм се според ТЕБ неправилно. И щом очакваш и изискваш да ти се извиня, ето пак: ИЗВИНЯВАЙ ...
Всъщност тук и сега всички и нагледно виждат как може да се получават недоразумения и излишни и никому ненужни препирни. Докато ВСЕКИ от нас не си седне на гъза и не спре да повтаря колко му е голям ... акъла, никога няма да можете да седнете на една маса, че и да се разберете.
Няма нищо страшно и нищо лошо в това да имаш вожд, стига да можете да го контролирате и стига това да е принципен и сериозен човек, дето няма само да повтаря :
Цитат
Много по-страшно е, когато в името на собствената си уникалност човек загърби общото дело ... а докато упорито повтаряме " АЗ - АЗ - АЗ" , мечтаното никога няма да стане реалност ...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +