Фотогалерия на БОК
Публикувано: 16 February 2012 - 09:33 PM
Стига вече закани колеги..Тука в тоя форум само дето не се клахме...
Златарев: В кучето ти има според мене 80 % кръв от САО колкото и да не ти харесва..Щом те удовлетворява добре ама си има специална галерия за САО...
Наистина е хубаво да се направи една сериозна съпоставка на показаното от Балчев и вашите че нещата отдавна отидоха мноого далече......
Поздрави !!!

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 16 February 2012 - 10:14 PM
siom, в 16 February 2012 - 09:33 PM, написа:
Златарев: В кучето ти има според мене 80 % кръв от САО колкото и да не ти харесва..Щом те удовлетворява добре ама си има специална галерия за САО...
Наистина е хубаво да се направи една сериозна съпоставка на показаното от Балчев и вашите че нещата отдавна отидоха мноого далече......
Поздрави !!!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 16 February 2012 - 11:07 PM
siom, в 16 February 2012 - 07:33 PM, написа:
Поздрави !!!

Стига сте плули бе зависници несе ли уморихте вече с ваште глупости щом изглежда по добре от ваще и право САО премиряваитесе
Публикувано: 16 February 2012 - 11:36 PM
Zlatarev, в 16 February 2012 - 09:07 PM, написа:
siom, в 16 February 2012 - 07:33 PM, написа:
Поздрави !!!

Стига сте плули бе зависници несе ли уморихте вече с ваште глупости щом изглежда по добре от ваще и право САО премиряваитесе
Какво друго да ми отговориш я????

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 17 February 2012 - 10:40 AM
Баба Радка, която е дала най-много кучила на породата ни с поредните кутрета родени у нас. Рада и Радо Тичо Елит-имена, които са защитени във FCI. Рада отляво с бялото петно на муцуната заминава за Москва при г-жа Медведева! Радо при Ясен Гальов от Грашево.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!