Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 February 2008 - 07:31 PM
Цитат
Кой е тоя ПЕПИ.
Публикувано: 21 February 2008 - 08:19 PM
Цитат
Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.
А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 February 2008 - 08:37 PM
Цитат
Цитат
МОД:Вземи се в ръце докато е време!
Кучето не е тигров цвят, ако ти се иска да е така това е друг въпрос!Със същия успех може да кажем че е чисто бяло, но на практика кучето е кафяво!Не се излагай повече защото освен, че не различаваш цветовете, допускаш много елементарни правописни грешки!
Публикувано: 21 February 2008 - 08:45 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 08:50 PM
Цитат
Цитат
Абе Попов, поспри се малко бре - ти бойна порода ли създаваш - какви са тея биткаджии дето са ти в главата. Ами случайно да знаеш че така наричаните от теб кучешки борби са забранени от закона, а агресивните кучета по изложбите се дисквалифицират.
А случайно да ти е известен факта, че няма никаква зависимост между това едно куче да се бие с други и да си върши работата като пазач на стадото. А не е ли именно охраната на стадата основната функция на тези кучета - ако не е така що ги наричате овчарски.
Публикувано: 21 February 2008 - 08:55 PM
Цитат
Че кво му е на кучето - я гледай какъв костен индек сима, колко добре заъглени задни крака - трябва само да му резнеш опашката и ще изпотрепеш конкуренцията в ринга на САО ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 February 2008 - 08:57 PM
Публикувано: 21 February 2008 - 08:57 PM
Цитат
Ха докажи обратното - че ако се бие с кучета ще излезе и срещу вълка! Гледам голям специалист си.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 February 2008 - 09:06 PM
Цитат
Цитат
Ха докажи обратното - че ако се бие с кучета ще излезе и срещу вълка! Гледам голям специалист си.
Зададох ти конкретен въпрос на който ми отговаряш с квалификация какъв специалист съм.
Очевидно не мога да се меря с теб.
Колкото до доказателства ,има бол. Питай овчари.
Публикувано: 22 February 2008 - 12:00 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 22 February 2008 - 08:01 AM
Цитат
Цитат
Поправете ме ако не съм прав,но галерията не е ли за снимки?Качвайте снимки бре хора,стига препирни и кавги
Банските кучета сега са най актуални затова ето ви няколко:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...