Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 March 2008 - 07:32 AM
Покажи и другите кученца от кучилото и сподели по кои кучета върви майката ? ? ?
Поздрави и дано кученцето те радва дълги години занапред !!! От къде сте, ако не е тайна ? ?
Благодаря много,но за жалос остана само то от 10 превъзходни кученца които роди маикаму.Това и беше първо кучило и явно нямаше оште изграден маичин инстинкт,беше разхвърляла палетата и те умряха от студ остана само тая хубажица която на снимките е на почти 3 месеца.Надявам се следващият път да е свикнала и да си отгледа всички кученца живи и здрави.Аз съм от София и от четири години съм голям почитател на българското овчарско куче,а за майката си дай оценката ти ако ти харесва,ти си с по-голям стаж в занаята от мен за сега аз съм все още новобранец в тая област ;)
Публикувано: 26 March 2008 - 08:30 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Вярно е кучето беше за последно в с. Баня. Баща му е Карабаш. Производител е Динко Катев, той може да даде повече инфо за кучето.
Публикувано: 26 March 2008 - 08:54 AM
Цитат
По притеснително и по нетипично ли е от това ,от което ти вади кученца ;D ;D ;D.
За произхода му, ;D май са те качили на черешата B).
Публикувано: 26 March 2008 - 09:05 AM
Цитат
Цитат
По притеснително и по нетипично ли е от това ,от което ти вади кученца ;D ;D ;D.
За произхода му, ;D май са те качили на черешата B).
Публикувано: 26 March 2008 - 09:20 AM
Цитат
Говорех за произхода на кучето ,което си видял в Банско,за него са те качили на черешата.
За Караман-Бък нямам нищо за произхода му,а и не ме интересува,достатъчно ми е да ми кажеш дали всичките му зъби са в устата,ако липсват не ми казвай,че липсват ,защото са счупени. B),ако са му там зъбите добре,но захапката му е 100% обратна.Порок изключващ го от разплод B)
Публикувано: 26 March 2008 - 09:25 AM
Цитат
Нали майката на твоя Калоян е дъщеря на Кьоравия?Защо плюеш кръвта която е и при теб?
А що се отнася до Българина, съгласен съм и никой не е казал че има типичен вид, но той много прилича на Кьоравия, поне от снимките които съм виждал!
Публикувано: 26 March 2008 - 09:31 AM
Цитат
Цитат
Говорех за произхода на кучето ,което си видял в Банско,за него са те качили на черешата.
За Караман-Бък нямам нищо за произхода му,а и не ме интересува,достатъчно ми е да ми кажеш дали всичките му зъби са в устата,ако липсват не ми казвай,че липсват ,защото са счупени. B)
Публикувано: 26 March 2008 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
Нали майката на твоя Калоян е дъщеря на Кьоравия?Защо плюеш кръвта която е и при теб?
А що се отнася до Българина, съгласен съм и никой не е казал че има типичен вид, но той много прилича на Кьоравия, поне от снимките които съм виждал!
Публикувано: 26 March 2008 - 10:01 AM
Цитат
Кучето му е хубаво!И аз незнам нищо за произхода му.
Ако искаш като дойдеш в Банско обади се, и аз ще те заведа да си говориш лично с него за да ти даде инфо от къде е как е,и защо е.
Публикувано: 26 March 2008 - 10:09 AM
Цитат
Цитат
Цитат