Фотогалерия на БОК
Публикувано: 20 August 2008 - 02:00 PM
Цитат
Цитат

И това да има се същата мастия :rolleyes:.
Това че е снимано до овците значи че е велико работно каракачанско куче така ли :huh:.
Не. Не искам да кажа, че е велико, работно, каракачанско куче.
Въпреки, че си е такова.
Просто искам да покажа спекулацията със снимката, защото на предната снимка го представят в друга светлина.
Просто да се знае какво е кучето, пък нека хората сами си правят изводи, колко достоверна информация им се представя.
Публикувано: 20 August 2008 - 04:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат

И това да има се същата мастия :rolleyes:.
Това че е снимано до овците значи че е велико работно каракачанско куче така ли :huh:.
Не. Не искам да кажа, че е велико, работно, каракачанско куче.
Въпреки, че си е такова.
Просто искам да покажа спекулацията със снимката, защото на предната снимка го представят в друга светлина.
Просто да се знае какво е кучето, пък нека хората сами си правят изводи, колко достоверна информация им се представя.
Куе ни е достоверно на инфурмацията бе, гаштник.
тъз снимка да ни съм я давал аз за публикувани. Или сигур аз съм писал статията. Или можи би аз съм я дал да я пичатат в западну издание :huh:
Толкоз си издухан, чи колкуту и да съм прос вече ма фаща срам дет ди уйдисвам да ти отговарям.
Ади припкай да риниш барабонки, пък кат почниш да сфащаш нищата, ила пак.
Публикувано: 20 August 2008 - 05:23 PM
А иначе си е на същото куче и все се опитваш да спекулираш, след като си намаза така нещата, че никой те не ще.
А обидата ще ти я оставя без отговор.
Не си заслужава.
Нека хората те гледат какъв си!
;D
Публикувано: 20 August 2008 - 05:29 PM
B)
Ако те е срам нещо, няма да го казвам вече?
;D
Публикувано: 20 August 2008 - 05:32 PM
Цитат
B)
;D
никуга не съм бил и ни съм член на ниту една партия, кратуно заблудена. и тук някой та й надъхал ама саму зарад интригата.
да срам ма й ду мумента саму от едно, че ощи ти уйдисвам на тъпутийти и ти отговарям, ама пуста надежда, чи можи да имаш нещу дет са нарича дустойнству и да шеташ на негу, а не да си пудлога на скаталити са плазмодии :huh:
Публикувано: 20 August 2008 - 05:37 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 August 2008 - 06:01 PM
Цитат
В никакъв случай не си взимайте кутре без този тест, желателно е да се тестират и двамата родители, защото страхът се предава доминантно.
И мой те са декоративни всеки специалист кинолог може да доиде да ги тества когато поиска на негова отговорност. И после може да ми развива теории за това колко много е свързан характера с големината и цвета на кучето.

Публикувано: 20 August 2008 - 06:06 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 August 2008 - 06:51 PM
Цитат
Цитат
В никакъв случай не си взимайте кутре без този тест, желателно е да се тестират и двамата родители, защото страхът се предава доминантно.
И мой те са декоративни всеки специалист кинолог може да доиде да ги тества когато поиска на негова отговорност. И после може да ми развива теории за това колко много е свързан характера с големината и цвета на кучето.
абе ей! :huh:
чувека нищу лошу не е казал бе. малку не му достига и писал повичи на въубражении, ама общу зету по усновнити мументи й прав. :->)
пък туй за характера и дали й свързан с цвита, поне аз ни гу видях някъди да гу й написал.
колкуту ду гулемината на кучатта, има логика - той си написъл - кво ша стани аку изминават по 20-30 км (май толкоз беши писал) на ден. Е друг и въпроса чи кату тип нашти кучата ни са от тез (а и пасища нямами) дет праят ижидневни преходи по толкуз километри.
ама ади ся, ни му придиряйти на чувека. Илдю кукушкаря му аресва статийта. :yahoo:
Публикувано: 21 August 2008 - 07:36 AM
Цитат
Цитат
B)
;D
никуга не съм бил и ни съм член на ниту една партия, кратуно заблудена. и тук някой та й надъхал ама саму зарад интригата.
да срам ма й ду мумента саму от едно, че ощи ти уйдисвам на тъпутийти и ти отговарям, ама пуста надежда, чи можи да имаш нещу дет са нарича дустойнству и да шеташ на негу, а не да си пудлога на скаталити са плазмодии :huh:
Достойнство за какво ми е, като съм седнал да говоря с такива, като тебе, бе, другарю бивш партиец?
Не си бил член ли?
Я си кажи кой си, пък да видим какво ще излезе?! ;D ;D ;D
Не знам на, кого съм подлога ама знам, че при мен финансов интерес от тая работа НЯМА!
И при тебе е така, нали?
Да ама не!
Продължавй да пишеш смешки и да си мислиш, че ората не виждат.
Другарю, бивш партиец.