Фотогалерия на БОК
Публикувано: 06 November 2008 - 08:50 PM
Я дайте пак малко от Банските хибриди, бе тия сивите!!!
Я да кажат ква кръв тече във вените на тия пумий??Ако наистина си мислят,че такива са старите овчарски кучета трябва да се гръмнат.Аз съм бил, и съм виждал преди години какви са били,а сега какви са.Тия мелези с Кавказка и Санбернарска кръв да си ги пазят.Ако това ви е селекцията на банскалий наистина сте много много назад с матеряла. :huh: :huh: :huh: :'( :'(
Я да кажат ква кръв тече във вените на тия пумий??Ако наистина си мислят,че такива са старите овчарски кучета трябва да се гръмнат.Аз съм бил, и съм виждал преди години какви са били,а сега какви са.Тия мелези с Кавказка и Санбернарска кръв да си ги пазят.Ако това ви е селекцията на банскалий наистина сте много много назад с матеряла. :huh: :huh: :huh: :'( :'(
Публикувано: 06 November 2008 - 08:57 PM
Цитат
Цитат
Цитат
то накрая ще чифтосате вашите кучета,май ;D
........взимам по 200лв. за заплождане,ако си плати Аннчето и за нея ще помисля ;D ;D ;D :wub:
Булка,един съвет от мен-иди се застреляй ;D ;D
.....Булка ща направя тебя ,ама да не ми драпаш кат коте на ламарина........ ;D ;D ;D :samoubiec: :sarkastichen:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 November 2008 - 09:16 PM
Айде бе няма ли да има отговор от Банско бе?Как го докарахте тоя тигров цвят и тия квадратни муцуни?От къде дойдоха, :huh: :huh: :huh: дайте да видим скачки ала-бала?Нико айде отговаряй?Джъри ли беше там къв беше дайте да видим бе? :- :- :- :- :- :-В грешна посока работите момчета и момичета.Слушам,че и женски екип имате!! :huh: :huh: :huh: :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 06 November 2008 - 09:19 PM
Цитат
Айде бе няма ли да има отговор от Банско бе?Как го докарахте тоя тигров цвят и тия квадратни муцуни?От къде дойдоха, :huh: :huh: :huh: дайте да видим скачки ала-бала?Нико айде отговаряй?Джъри ли беше там къв беше дайте да видим бе? :- :- :- :- :- :-В грешна посока работите момчета и момичета.Слушам,че и женски екип имате!! :huh: :huh: :huh: :'( :'( :'( :'(
.......МЕЧО 1,я покажи кво си видял преди години...... :o

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 November 2008 - 09:47 PM
Цитат
Гларус,днес видях твоя сив пес,дето се фраскаш с него,знаеш ли къде?- в каракачанския форим в темата за нечистокръвни мелези :o
.........гледай по-добре :o :o :oтова ще ви остане :oфраскам се щото мога да си го позволя и искам някой да ми показва,а не да ми приказвааааа :chaika: :sviruka: :namigam:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 November 2008 - 10:03 PM
Цитат
Има овчарски кучета тигрови но тез квадратни муцуни от къде дойдоха бре?Айде пък ти ми отговори?
......кой бре :huh:Ти кви искаш да са като Чакали или Мравояди :huh:покажи ни образеца как изглежда :o :huh:

www.balchevbalkan.hit.bg