Фотогалерия на БОК
Публикувано: 04 March 2009 - 11:44 AM

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 04 March 2009 - 10:26 PM
мурджо, в Mar 4 2009, 02:44 PM, написа:
изглежда добре
Кучката е пра пра внучка/по бащина линия/ на Шаро Пепелянновия и на още едно предизвикващо много дискусии куче, но със сигурност харесващо се на повечето любители на породата-основоположник на развъдната дейност на едни други хора!Ама ако почна да обяснявам ще се появят всезнайковци да обясняват как може това и как онова!
А бе всъщност, аз какво съм виновен че някои хора наричат кучето ни Каракачанско а други Българско овчарско - става въпрос за Китан!
Публикувано: 05 March 2009 - 10:53 AM
gerdan, в Mar 4 2009, 09:26 PM, написа:
Кучката е пра пра внучка/по бащина линия/ на Шаро Пепелянновия и на още едно предизвикващо много дискусии куче, но със сигурност харесващо се на повечето любители на породата-основоположник на развъдната дейност на едни други хора!Ама ако почна да обяснявам ще се появят всезнайковци да обясняват как може това и как онова!
А бе всъщност, аз какво съм виновен че някои хора наричат кучето ни Каракачанско а други Българско овчарско - става въпрос за Китан!
не им обръщаи внимание те по този начин си осигуряват ниша на пазара за да търгуват своите си
кучето си личи от пръв поглед че е добро
а по въпроса за бок или кк всички са български но в много от наричаните БОК преобладават примеси

БОК произлизат от - омелезени и тунинговани Каракачански кучета
МОДЕРАТОРИТЕ КОЛКО И ДА ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА ТЯ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ
С БОК СЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАТ МЕЛЕЗИТЕ !!!
Публикувано: 05 March 2009 - 11:46 AM
мурджо, в Mar 5 2009, 10:53 AM, написа:
кучето си личи от пръв поглед че е добро
а по въпроса за бок или кк всички са български но в много от наричаните БОК преобладават примеси
Като какви примеси?( мая, сол, пипер или какво)!!!

Публикувано: 05 March 2009 - 12:01 PM
И вместо да се занимаваме с какви ли не простотий по добре да видим как да запазим малкото БЪЛГАРСКО което е останало, и това е НАШЕТО КУЧЕ. А писаници от този род ме вбесяват!!!

Публикувано: 05 March 2009 - 12:10 PM
rovshan, в Mar 5 2009, 09:55 AM, написа:
като мислиш че аз съм шаро тито попитай лайката той ти е приятел дали е така кой от къде пише (за айпито става въпрос)

Публикувано: 05 March 2009 - 12:14 PM
egold, в Mar 5 2009, 11:01 AM, написа:
И вместо да се занимаваме с какви ли не простотий по добре да видим как да запазим малкото БЪЛГАРСКО което е останало, и това е НАШЕТО КУЧЕ. А писаници от този род ме вбесяват!!!

Публикувано: 05 March 2009 - 12:21 PM
rovshan, в Mar 5 2009, 10:14 AM, написа:
кой казва че не е нашенско а голяма заслуга за опазването му имат и много българи мохамедани

Публикувано: 05 March 2009 - 01:20 PM
мурджо, в Mar 5 2009, 12:21 PM, написа:
нооооооо абревиатурата БОК обозначава мелезите от овчарските ни кучета
Съгласен съм с това, че Българо мохамеданите имат принос в запазването на кучето, но със сигурност
не и с ПРОСТОТИЯТА В СЛЕДВАЩОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!!! Мелези има и при немските и кавкаските и при всички кучета, но кой по дяволите си ти за да даваш такова категорично мнение? Кой ти дава правото за това.
Отиди си във форума за КК и си пиши глупостите и прави каквото искаш. А иначе да ни правил снимки на "Замелезяването" ни като си лежал по гръб и корем под кучетата за да видиш кой на кого, къде и как го запложда?

Публикувано: 05 March 2009 - 01:28 PM
egold, в Mar 5 2009, 11:20 AM, написа:
не и с ПРОСТОТИЯТА В СЛЕДВАЩОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!!! Мелези има и при немските и кавкаските и при всички кучета, но кой по дяволите си ти за да даваш такова категорично мнение? Кой ти дава правото за това.
Отиди си във форума за КК и си пиши глупостите и прави каквото искаш. А иначе да ни правил снимки на "Замелезяването" ни като си лежал по гръб и корем под кучетата за да видиш кой на кого, къде и как го запложда?
господин тарикат
ТВОЕТО КУЧЕ ЕЛИТ ЛИ Е НИ Е ЛИ НО ПРИЛИЧА НА ТОВА ДЕТО РОВШАН ГО ПОКАЗВАШЕ НА СНИМКА КАТО - ОТ ПАЗАРА ВЪВ ВЕЛИНГРАД - УЛИЧНО ПРЕВЪЗХОДНО ПОМИЯРЧЕ