Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 April 2009 - 10:11 PM
................еееее плюс-минус,две три ,на въпрос ли ще ги правим сега,помня че беше в далечното минало ,когато бях млад и надъхан...........

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 09 April 2009 - 11:34 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Apr 9 2009, 09:11 PM, написа:
................еееее плюс-минус,две три ,на въпрос ли ще ги правим сега,помня че беше в далечното минало ,когато бях млад и надъхан...........

Ето и това не мога да разбера,говорите че по изложбите всички кучета са мелези,с ъдиите са пална пародия и какво ли още не,а в същото време показвате ваши кучета от изложби.
Балчев ,не говоря конкретно за теб и не се правя на интересен просто не мога да разбера критерия за кучето МОКК,БОК -СТАРИЯ ДЖИНС,тия линии,ония лини моето е хубаво чуждото не срува ,а че е обратното чуждото е 10 класи над собственото никой не иска да си признае?
Публикувано: 09 April 2009 - 11:43 PM
...........ти правиш ли разлика от изложбите преди 10тина години и сегашните пародии
/тогава сигурно си бил в музикалното училище/и кучетата не са ти били страст,не разбирам защо толкова се напъваш,нищо не зависи от теб или мен................
/тогава сигурно си бил в музикалното училище/и кучетата не са ти били страст,не разбирам защо толкова се напъваш,нищо не зависи от теб или мен................

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 09 April 2009 - 11:47 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в Apr 9 2009, 10:43 PM, написа:
...........ти правиш ли разлика от изложбите преди 10тина години и сегашните пародии
Съгласен съм,ами защо ги допускат тези кучета до изложби,нали с просто око се вижда кое какво е?
Няма ли как да се реши един път за винаги този болен въпрос ?