Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 January 2010 - 12:18 PM

за това долното куче те питам

Именно,това е БЪК.Произведен от Станислав Шопов.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 25 January 2010 - 08:13 PM
Уважаеми колега,
Мисля, че това е Глаевия Божур, който беше едно страхотно и огромно помашко куче от велинградско и беше над 80 см, по-скоро към 90 см в холката, прочут биткаджия, но за повече информация се обърнете към Ефти - Евтим Стамболов.
Е аз питах Евтим, той каза че незнае да е толкова голямо. А в един стар пост твърдяхте, че лично сте го мерили - е значи знаете с точност колко е високо.
И защо си мисля че колегата Zerda и Евтим много добре се познават

.....тои само доги "нензае "щото ефтим е банед
после аз съм бил анонимник
абе попов ти можеш ли да ми кажеш едно официално измерено куче бе ,твоите се около 80 90 чат пат и нагоре даи едно "помашко куче" барем 80 да е ама доказано ,кои са били наи едрите кучета едно време
шаро пепеляновия дребен ли е бил или "ръстов"

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 28 January 2010 - 03:02 AM

Добре ,че баба ти като ти е скъсявала крачолите не е мерила като Стефан.

Публикувано: 28 January 2010 - 03:07 AM

Е как на нищо бре Балчев? На кучета приличат бре, просто на кучета.Но те не само тия са така, Исак даде и на Авраама и там селекцията е такава

Публикувано: 28 January 2010 - 03:35 AM
Не знам как е делбата наши -ваши. НО . На тая снимка ушите на това куче ,изглеждат като уши на наваляно от дъжд магаре.Така ли са в деиствителност,ако има друга снимка покажете.
Публикувано: 28 January 2010 - 11:31 AM

Е как на нищо бре Балчев? На кучета приличат бре, просто на кучета.Но те не само тия са така, Исак даде и на Авраама и там селекцията е такава

...............ееее, там е върха на сладоледа

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 28 January 2010 - 07:34 PM
Велко имаш ли снимка на 4-то куче в първата колона-червено белия
Публикувано: 28 January 2010 - 07:56 PM
на459стр.
Публикувано: 30 January 2010 - 12:26 PM

Добре ,че баба ти като ти е скъсявала крачолите не е мерила като Стефан.

Как е скъсявала баба му не знам,но и неговия метър сега мери също като на баба му.Ако не вярваш питай д-р Стойнов.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 30 January 2010 - 02:01 PM
Не знам как е делбата наши -ваши. НО . На тая снимка ушите на това куче ,изглеждат като уши на наваляно от дъжд магаре.Така ли са в деиствителност,ако има друга снимка покажете.
ами крачетата харесват ли ти пръстите кат на жаба ......ваи,ваи.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 30 January 2010 - 06:06 PM
Много ми харесва всичко в краката. Те са специална селекция за мочурища.
Публикувано: 30 January 2010 - 09:41 PM

Усещам,че ще те прати да търсиш тетрадката.