Фотогалерия на БОК
Публикувано: 05 April 2010 - 05:58 PM
днес изпратих Киркитская.особено е доволна,че е имала своя пръв контакт с БОК.овчарските кучета са и слабост.
отлично впечатление са и направили много от кучетата с прекрасните си движения,двигателен апарат,корпус,пропорционалност.
разбира се тя не е специалист по тази порода,но прекрасен анатомист и може безупречно да забележи анатомичните дадености на кучетата.и най-важното това е съдия ,който е неподвластен на никакви странични въздействия.за нея значение имат само качествата на кучетата в ринга.
отлично впечатление са и направили много от кучетата с прекрасните си движения,двигателен апарат,корпус,пропорционалност.
разбира се тя не е специалист по тази порода,но прекрасен анатомист и може безупречно да забележи анатомичните дадености на кучетата.и най-важното това е съдия ,който е неподвластен на никакви странични въздействия.за нея значение имат само качествата на кучетата в ринга.
Публикувано: 07 April 2010 - 12:42 PM
Цитат(yav4eto @ Apr 6 2010, 04:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
много отдалеч си снимал. Пробваи по от близо.
Публикувано: 07 April 2010 - 10:57 PM
Това е Арес от Червенякови син на Хера на Иляна Червенякова и Мечо Аян Дико-Моториста. На снимката си играе с млади- по на година и нещо кучета в Южния Парк, а той е на над вече... 6 месеца тоест няма и половината от възрастта им но е два пъти колкото тях.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 April 2010 - 11:15 PM
Калина Лазар Тичо Елит, която също е дъщеря на Мечо Аян Дико само че от Арена Ицо Тичо Елит. На 5 месеца е вече многообещаваща млада дама. Собственик е Стоян Илинов мой голям приятел и притежател на няколко прекрасни овчарски кучета. На тази ранна възраст Калина работи със стадото така че дядото на Стоян, който е на над осемдесет години онази вечер каза че никога не е имал по-добре работещо куче в живота си. Каза още, че е родена за стадото и стоката, а е и доста корназ!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 April 2010 - 11:42 PM
Меца и дъщеря и Аида Ицо Тичо Елит чакат бебета! С Меца е гордия Иво, който не може да и се нарадва на характера, а с Аида е майка ми, която от повече от четвърт век произвежда кучила и може да каже всичко за произхода на кучетата ни. Всички кучета макар че го отрича монтанския версификатор през първите 6 години когато го вкарвохме в породата са от тоя двор и от тая жена но когато са при него са чисти, а когато са от и във извора са мелез. Лъже си последователите най-безогледно за произхода им и крие че са от мен, единствено за да отрече че съм го вкарал в породата и само съм му подарявал кучета, които той после или криеше, или ми продаваше тъй като трябваше да подарявам и в други центрове, а тогава не достигаха страшно. Голям селяндур но хитрец, който обаче макар и много амбициозен е безкрайно вреден за породата и скоро всички ще разберат колко и навреди с пошлите си амбиции.

Публикувано: 07 April 2010 - 11:48 PM
Отново баба Радка заслужил деятел на породата. Кучетата около нея са с много стар и проследен и описан произход каквото и да говорят клеветниците и лъжците. Старите обаче в породата като Петьо Шарков,Тошко Абаджиев, и разбира се Вълко Стефанов както и много други знаят че това са абсолютно чистопородни овчарски кучета с български и никакви друге предци!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +