Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 April 2010 - 06:36 PM

Публикувано: 14 April 2010 - 06:50 PM

скитник, чакай малку.
тука някой нещу бърка. от идна страна кинолога казва, чи сичко има - племенни книги, чипирани кучита, родусловия с 4 пълни пояса пък ти пишиш, че тряали 8 линий, стотици чипрани и ощи дсетки нища. ха сига да видим кой крив, кой прав. ти ли дет ни си в пуродата или тоз дету пу неговти думи й заплудил сички кучита. кой лъжи и кой казва истинта.

Публикувано: 14 April 2010 - 06:53 PM
та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.
и кату й заслужил толкуз многу що му зеха правата????????
Публикувано: 14 April 2010 - 07:04 PM
Де го чукаш , де се пука.

Изтъкваш като нещо значимо че си платил електронните карти. Картата ли предава качества на неиния притежетел или самия притежател осмисля стоиноста и.??

Върха на сладоледа е че пишеш че ще проявиш толерантност. Какъв си ти, че да проявяваш толерантност към някого и към кого ще я проявиш? Към някои будала дето все още вярва на приказките на един унищожител.. Че и технологията била за тях , не за кои да е. А я обясни какво е ТЕХНОЛОГИЯТА НА РАЗВЪЖДАНЕТО, защото ако не го направиш си е само бръщолевене това твоето. Същото бръщолевене като това че са ви откраднали труда , как може да се открадне нещо което го нямаш

Хаиде сега като всички са с поли и моми , а ти си МЪЖА , чесния и УЧЕНИЯ , отговори на моите въпроси.
Ако не го направиш само за пореден път ще докажеш че си балон с хелии или недаи си боже нещо по трагично.
П.с с хелии , щото и по леко и от въздуха

Тайсъне, чакай малку и ти, чи и твоита работа малку от краката към главата.
Първу, кат задаваш въпроси напиши ги тай, чи чувека да има мясту къде да ти отгувори. Пишиш въпросчИто оставяш срищу негу празну мясту за отговор.
Чат ли си? Въпросчи отговорчи:
Посля има други въпроси дету ощи ни сме им чули отгувора:
1. куга и как г-н пупов стана кинулог -
2. куя кумисия й напраяла хабилитиран г-н кинулга
3. катуй хабилитираон в кои институт чите лекции
4. кви стари снимки й пускал кату ду мумента само г-н хлибаров й пумествал стари снимки. Другт и въпроса аку кинулога притиндира да й пумествал снимки на разплодници от много отдавна. Той дубре, ама защо към снимкити няма ниту един кинулогически куминтар -
Ха сига да пручитем отгуворти на г-н хабилитирания кинулог

Публикувано: 14 April 2010 - 07:21 PM
Това вече го слушаме 4-5 години - дай нещо ново.
Членовете узряха за FCI, ама FCI не ще да яде български плодове. Защо???
И не ми отговорихте - каква е процедурата да стана член на НК БОК ???

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 April 2010 - 07:28 PM
Тикъв си в нк бок че неразбах. Стани член и тогава ще ти се достъп до вътрешна инфрмация а ако не човечиш може и нещо друго

Добре.......аз съм член .......Хайде постарай се да разбера въпросите ти зададени от ТАЙСЪН.... Па макар и налична ако нямаш възможност да е тук.....с уважение Манчев

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 14 April 2010 - 07:47 PM
Какво членство бе вано

Кой е толкова прост или луд да те направи член?
Втори Каръл Кочер...

Публикувано: 14 April 2010 - 08:31 PM
Какво членство бе вано

Кой е толкова прост или луд да те направи член?
Втори Каръл Кочер...

Я кажи, какво се веселим и вземи покажи обекта на нашето веселие, че да се повеселят и хората които имат бан там.
А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.
Ами я нека Попов да изброи кои от тези стари радетели, членуват в НК БОК - или той смята че като ги познава или някога са членували, те продължават да са членове на организацията.
Та за веселието беше въпроса:
Досега на показ са показни в нета 2 родословия и двете се оказаха пълна стъкмистика??? Това, ако не е за веселие, кое е ?
Защо не успя да ни убеди в правотата си, когато се спореше за Генерала или за Бялата Марта? Защо се кълне че незнае за мелези, пък се гордее с кучета, чиито баща е кавказеца Даур.
Защо близо енда година не написа нито ред във форума, по времето, когато се признаваше буковината и не отговори на нито един конкретен въпрос, тогава. Защо и сега избягва отговорите на въпросите, под предтекст, че не сме членове на клуба.
Само неразбирам самурая защо се опитва да оневини Попов, за сметка на Литов и БРФК. Та нали Попов е неизменна част от УС на БРФК бре самурай. За какви предатели говориш. Та нали ти сега си в организацията на най-големия предател (според Попов) Аврам. И какво стана Аврам предател, Любо Бояджиев предател, сина на Иван Катев, Динко предател, Чилика и Барсата предатели... А не се ли замисляте че щом толкова хора се махат от клуба има нещо гнило в ръководството му. И за капак и БРФК и К. Литов предатели, че му взеха развъдната дейност и позволиха на клубове като добричкия да работят по правилата, които сега Попов и НКБОК се сетиха, че трябва да спазват.
Такива ми ти работи.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 April 2010 - 09:30 PM
А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 14 April 2010 - 09:41 PM

Публикувано: 14 April 2010 - 10:54 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 11:07 PM
Къв трън , кви пет лева бе момче. Неща да упреквам никои или да го изкарвам по черен от дявола , ама истината трябва да се знае , грешките да се помнят. Без тези неща нищо ново и добро няма да стане. Па като искаш да спреш да четеш хубо , по добре банални , отколкото осрани и компрометирани. Барем знаиш сво значат тия думи.
Публикувано: 14 April 2010 - 11:09 PM

Е чувате ли какво ви казва човека или и тои стана облъчен или ни е приятел. Хората които казват истини станаха неудобни маи и започнахте да ги причислявате както си знаете . Ама чпак прочетете какво пише момчето , това е живата истина.
Публикувано: 14 April 2010 - 11:12 PM

Самураи, едно ще ти кажа. като искаш да излезеш мъжкар , бъди такъв винаги и кажи защо напусна твоя приятел Попов. Ама точно и без увъртания , аз истинската версия я знам , ама искам ти да я кажеш на всички. Повече няма да те тормозя , а мога.