Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9901 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2010 - 11:16 PM

Цитат(Трак @ Apr 14 2010, 07:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да не мислите че овчарите които ползват кучета им дреме за вашите глупости?

Ей стана ми симпатичен бе човече. Маи си се облъчил доста.
Да не мислиш че в завода или собствениците на БМВ им пука за интернет форума на БМв.
Кви обчари кви кучета бе човече . Ти да не очакваш овчарите да ти правят породата и да пишат в интернет. ab_041.gif ab_041.gif Пък после кои бил облъчен. ab_041.gif
Ти да не си се родил година след Чернобилската авария ud_009.gif

#9902 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:17 PM

Нещо пак се пръкнаха критикарите, които явно някой организира и колкото и долни похвати да имат показват само едно: НК БОК им и трън в очите и някой ги подучва, с което негласно признават че много им се ще да ни няма. Да ама ние сме тук и ще продължим да бъдем защото цялата дейност е основана от същия този НК БОК. И ако някой може да посочи организация преди нас нека го направи.  Говорят в минало време за нас, но тези, които се отделиха донякъде ни изчистиха къщичката от дрязги, а други вече се връщат. С трети не сме прекъсвали приятелството и сътрудничеството и до днес и ще продължим да го развиваме. Визирам много от хората и ръководството на СРОК. Та не избягаха ли от монтанския ДИС и мерзостта му хората от Памидово, Пловдив, Габрово, Видин, Ботевград, Враца, а сега дори и цяла група от Монтана. Не са ли стари и доказани радетели Лачката от Памидово Станимир Добревски и Любо Бояджиев. Ами да не са само те. Ние и миналата и тази година се срещаме и работим с тях и в момента уточняваме как да разширим това сътрудничество. Ползваме едни и същи кучета и съм сигурен че сега някой от ония критикуващите умници и честно казано страхливци ще се опита пак да вкарва интриги. Говорете си в минало време за нас-лошо няма. Но щом интереса към кучетата, които се раждат при нас е постоянен и от всички организации то значи май добре работим и развъждаме. А кинологията драги ми умници е преди всичко развъждане. Днес успях да попълня доста сведения за произход и пак ще поискате да ви ги покажа. Нека ви ги покаже ако иска Виктор Нонов ако желае. Или пък Лазар Лазаров.  Да ама ако сте в тяхната организация. А тя е НК БОК, който вие мушмуроци се опитвате да погребете . Е няма как колкото и да ви е мъчно и каквито и мерзки похвати да използвате. При нас останаха всички до един от основателите на клуба. И Петьо Шарков, и баща му бай Никола, и Никовците племенник и син Шаркови, И Тошко Абаджиев и Вълко и ред други от Пазарджики и региона. От Велинград на първо място Ефти, Метката Бай Иван Гардански и синовете му, Тони Филипов и още много други. Ами групата от Грашево с Алеко Гальов. Ами клуба в Братаница, ами този във Варвара . От Стрелча Ники Рогачев и семейството.  От Белово, Динката, Добровница и ред други центрове от Пазарджишко. Ами останалите центрове в страната... Ще ви се да не е така ама защо бе джанъм та нали НК БОК създаде организациите дори на най върлите си противници и им даде кучета, документии линия на поведение. Ама били се цепили. Нормално за България и българина. Но и монтанската организация почна да се4 цепи и то все по-силно. Може да се каже, че ако Динко и Албен си тръгнат нито един стар и значим радетел вече няма при корифея и титан на мисълта от Монтана. Проблемите им тепърва започват, а ние все повече се стабилизираме. Имаме мрежа от клубове и методика за работа. И много амбицирани за работа и точни люде. Жалкото е само че някои честни хорица се оставиха да ги заблудят разни полуидиоти, но и това ще отмине. Но НК БОК ще остане колкото и да плачете като вдовици за... храна бе храна.  
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9903 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:25 PM

Цитат(siom @ Apr 14 2010, 06:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.

ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Ти ще излезеш май някой ясновидец а????? smile.gif smile.gif smile.gif на такива като мене се обаждат когато става дума за събиране на членския внос..........е все пак е някакво мероприятие........ ab_041.gif

Вие член ли сте на НК БОК от кога, в кой клуб и как се казвате за да е честно да Ви отговоря и да има коректен диалог?
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9904 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:27 PM

Виж бе човек, остави научната фантастика смени жанра. Не се ли умори. Никои никого не ще да променя или да погребва. Иска се истина , мъжко поведение , честност, уважение , такива работи. Каде пак литна. Докато не излезеш от този сън , ще приличаш колкото и да не искаш на монтанския си ученик. Пък ти си говори каквото искаш, щом ти харесва , но помни че не това е истината.

#9905 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:56 PM

не ми е това породата,но като чета отстрани спора искам само няколко неща да ви напомня.
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.

в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.

#9906 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 12:13 AM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 11:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Виж бе човек, остави научната фантастика смени жанра. Не се ли умори. Никои никого не ще да променя или да погребва. Иска се истина , мъжко поведение , честност, уважение , такива работи. Каде пак литна. Докато не излезеш от този сън , ще приличаш колкото и да не искаш на монтанския си ученик. Пък ти си говори каквото искаш, щом ти харесва , но помни че не това е истината.

Тайсъне-е-е-е, хабилитирания кинулог паг бяга по тъч линията.

Кинологе, въпросите-е-е-е, кинологе!
Чаками кункретни отгувори.
Въпрос - отгувор.

Пък посля можи и ний да та земим на сирьозно, къкту ти си са симаш за тъкъв.

в-п-р-о-с-и-т-ееееееееее
и отговорти. Айде нали ни си във фуста и си МЪЖ. дайгу кату МЪЖ. Мъжете имет дустойнству ни бягат ами даже и да ни са прави утгуварят.
пък ку са са пуувлякли и пуприкалили със самутитулуванто си, да си кажат. ша разбирем. на интиликтуалнити пубиртети им прустено да са изфърлят кат чикии на пясък.

#9907 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 12:23 AM

Цитат(развъдник АКБЕК @ Apr 15 2010, 12:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
не ми е това породата,но като чета отстрани спора искам само няколко неща да ви напомня.
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.

в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.

ама ти сигурен ли си чи в брфк въобще има пурода бок и сириозен кунтрол ако въобще има кво да са кунтрулира??? я пумисли малку и пак са изкажи.
куя практика нложи пуродата в брфк. кату казваш практика - значи чубанти. да ма наистина на повичту чубани им дреми дали й бок мок, смок и низнам ощи кво. чубанти са на пулету и в кушарти и никуй от тях ней наложил нищу никъди.

квой наложину в бфк, кату мфк ги сиктирдиса за пасивнуст и никумпипентнус. аку сичмку беши наред, а не засрану от хабилитирания кинулог бок амен амен с идиния крак вечи щеши да й в мфк. и иминно щоту пупов с нищото си правини или саму с правини на прустутии доведи ду там да му земат кунтрола над пуродата и аку нещу йя блу свършино зарад негу то са върна пуне с 10 гудини назат. тъйчи аку наистина той има заслуги, да има- да унищужава.

диалугичните ришения ни искат лакардии и саму АЗ,АЗ,АЗ ами тоя АЗ да си кажи - да ни ставам, гриших, но имам искрина амбиция да работя в полза на пуродата и който можи да работи, а аз ако наистина съм качиствян, сирьозните сами ша ма пуканят.

пупов отдавна издуха супата и идинсвенто му успукуение са лакардийте пу форумти и тук там накуй заблуден кьорчо да му приглася.

#9908 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 April 2010 - 01:05 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 08:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(siom @ Apr 14 2010, 06:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.

ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Ти ще излезеш май някой ясновидец а????? smile.gif smile.gif smile.gif на такива като мене се обаждат когато става дума за събиране на членския внос..........е все пак е някакво мероприятие........ ab_041.gif

Вие член ли сте на НК БОК от кога, в кой клуб и как се казвате за да е честно да Ви отговоря и да има коректен диалог?
Разбира се,че ще ви се представя !!! (отново) Манчев се казвам членувам във Варненския клуб....познаваме се лично......
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#9909 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 08:25 AM

Ти му викаш грънци то пак си знае гърци. Е толкова остроумие от повърхностни и елементарни хорица сигурно няма в нито един форум. За съжаление те са от тия дето много, много, ама страшно много правят за овчарското куче. И знаят и представят пред света и във форума всичко. Я колко са велики. И въпроси задават и държат да им се отговори и държат речи и въобще май са се взели насериозно. НК БОК не съществува, ама беше редовен участник приди две седмици в Общото събрание на БРФК. БРФК нищо не е, но на последната Асамблея на FCI бе приета след дълги години за пълноправен, редовен член на най-старата, най-голяма и уважавана организация в света която е и единствената контактуваща с Евросъюза и това което трябва г-Бойко Борисов скоро ще го разбере и то лично от мен. Монтафонките усилено крият истината за МФК и алтернативите, но Генерала е много далновиден и няма да остане безразличен към факта че основния спонсор на Евросъюза - Дойчебанк изпрати своя действащ и в момента вицепрезидент- г-н Хабик за действащ мотор на FCI на мястото на г-н Райзингер. Защо ли? А защо не в ику аку, уци муци и др. такива .....ци? Същото е положението и с НК БОК . Организацията, която постави началото на организираната дейност с породата, направи първите изложби в цялата страна и срещна и запозна хората помежду им. Първа обърна внимание на факта че имаме национално богатство наречено овчарско куче. Първа показа породата на срещата в Белград. Между другото на тази среща участва и мойто монтанско протеже кото "УСВОИ" касата на клуба без да даде отчет и да върне парите, които не му бяха определени да изразходи от никой и бяха на клуба, а не негови. И изразходи малко останалите прибра в джоба си! Той беше само един член на НК БОК като всички нас. Окраде парите, за което беше изключен от клуба по предложение на Иван Чиликов от Хасково, който оня ден рекъл: абе ще поседим още малко в тая организация /аврамистката защото сега е при тоя който сам изключи от НК БОК и му души.../ пък ще се върнем в БРФК. Да ама не знам как и кой ще го вземе. Ние вече си имаме клуб в Хасково и ще работим с него, а не с хора които си сменят пола и партията постоянно. А наща партия е FCI. България се представлява в нея само от БРФК, а породата във Федерацията се представлява само от НК БОК. Така вече имаме овчарски кучета още от миналата година шампиони на няколко държави. Тая година момчетата от Добрич също експонираха кучета извън България и направиха фурор с овчарски кучета. На някой много му се иска да скара, да противопостави хората от породата едни срещу други. Ето тук е основната разлика между нас от НК БОК и вас умници. Вие нищо ама НИЩО не сте направили, а пък ЙОК НК БОК, Стефан Попов и незнам още какво. Еми така е : На крива ракета космоса и пречи. За съжаление много малко от нашите хора се ровят във форума защото са повече в породата, отколкото в Интернет. Но и тези, които са решили да влязат ви пречат. Защо бе джанъм. Това ли ви е отношението към хората, които толкова чистосърдечно се занимават с овчарското куче? Ми нали много ви интересува просперитета на породата? Вие искате да стигнете  Ю Я без да сте минали А Б.  Е няма как да стане. Колкото и да остроумничите от постовете ви личи че сте слабички в породата и за това всичко, което е направено го заобикаляте, и по някакъв византийски начин отхвърляте и ми задавате въпроси, на които отдавна е отговорено. Смешни сте и показвате едно единствено нещо: че ви няма и в телефонния указател. Айде до неделя. 
User's Signature

#9910 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:05 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 15 2010, 08:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
   Ти му викаш грънци то пак си знае гърци. Е толкова остроумие от повърхностни и елементарни хорица сигурно няма в нито един форум. За съжаление те са от тия дето много, много, ама страшно много правят за овчарското куче. И знаят и представят пред света и във форума всичко. Я колко са велики. И въпроси задават и държат да им се отговори и държат речи и въобще май са се взели насериозно. НК БОК не съществува, ама беше редовен участник приди две седмици в Общото събрание на БРФК. БРФК нищо не е, но на последната Асамблея на FCI бе приета след дълги години за пълноправен, редовен член на най-старата, най-голяма и уважавана организация в света която е и единствената контактуваща с Евросъюза и това което трябва г-Бойко Борисов скоро ще го разбере и то лично от мен. Монтафонките усилено крият истината за МФК и алтернативите, но Генерала е много далновиден и няма да остане безразличен към факта че основния спонсор на Евросъюза - Дойчебанк изпрати своя действащ и в момента вицепрезидент- г-н Хабик за действащ мотор на FCI на мястото на г-н Райзингер. Защо ли? А защо не в ику аку, уци муци и др. такива .....ци? Същото е положението и с НК БОК . Организацията, която постави началото на организираната дейност с породата, направи първите изложби в цялата страна и срещна и запозна хората помежду им. Първа обърна внимание на факта че имаме национално богатство наречено овчарско куче. Първа показа породата на срещата в Белград. Между другото на тази среща участва и мойто монтанско протеже кото "УСВОИ" касата на клуба без да даде отчет и да върне парите, които не му бяха определени да изразходи от никой и бяха на клуба, а не негови. И изразходи малко останалите прибра в джоба си! Той беше само един член на НК БОК като всички нас. Окраде парите, за което беше изключен от клуба по предложение на Иван Чиликов от Хасково, който оня ден рекъл: абе ще поседим още малко в тая организация /аврамистката защото сега е при тоя който сам изключи от НК БОК и му души.../ пък ще се върнем в БРФК. Да ама не знам как и кой ще го вземе. Ние вече си имаме клуб в Хасково и ще работим с него, а не с хора които си сменят пола и партията постоянно. А наща партия е FCI. България се представлява в нея само от БРФК, а породата във Федерацията се представлява само от НК БОК. Така вече имаме овчарски кучета още от миналата година шампиони на няколко държави. Тая година момчетата от Добрич също експонираха кучета извън България и направиха фурор с овчарски кучета. На някой много му се иска да скара, да противопостави хората от породата едни срещу други. Ето тук е основната разлика между нас от НК БОК и вас умници. Вие нищо ама НИЩО не сте направили, а пък ЙОК НК БОК, Стефан Попов и незнам още какво. Еми така е : На крива ракета космоса и пречи. За съжаление много малко от нашите хора се ровят във форума защото са повече в породата, отколкото в Интернет. Но и тези, които са решили да влязат ви пречат. Защо бе джанъм. Това ли ви е отношението към хората, които толкова чистосърдечно се занимават с овчарското куче? Ми нали много ви интересува просперитета на породата? Вие искате да стигнете  Ю Я без да сте минали А Б.  Е няма как да стане. Колкото и да остроумничите от постовете ви личи че сте слабички в породата и за това всичко, което е направено го заобикаляте, и по някакъв византийски начин отхвърляте и ми задавате въпроси, на които отдавна е отговорено. Смешни сте и показвате едно единствено нещо: че ви няма и в телефонния указател. Айде до неделя. 

ей, ама ти найстина май ни си вред.
отнову саму вятър в ушити.
горя ти избруихми пуредица от въпроси.
отгувури на тях първу, пък отгуворити ша са дустатъчни да разбирем дали да та зимаме на серьозно или не. ду тука си балон с хелий.

Айди, нали си МЪЖ. утгувури кату маж - с дустоинство на всеки въпрос - отговор.

#9911 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 11:00 AM

Цитат(развъдник АКБЕК @ Apr 14 2010, 10:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Знам човека които стои за ника РАЗВЪДНИК аКБЕК. Знам че е сериозен и интелигентен човек. Това може би е причината да повярва какво точно се случва с породата. Че нещата не са това което показва Попов. За да не бъда голословен ще му дам само два примера.
Попитаи Попов колко пъти се е провеждало Общ. събрание по правилата през годините , как. Да не говорим за покани и за дневен ред. После виж човека пишещ се като СИОМ , които е от варненския клуб и какво казва тои. Да не говорим че преди него Попов каза че варненския клуб бил незнам си от колко члена и правел сумати изложби на година. Попитаи го колко са и каде ги прави с колко кучета и ще се натъкнеш сам на много лъжи. Аз като съм интругант и не членувам никаде , това момче нали си плаща и е фактор в породата , защо никои не му отговаря.
Така може би малко ще ти просветне лъжите и глупостите които бълват шепа хора виновни за краха на породата.
За това не отговарят на неудобни въпроси , а си търсят поводи всевъзможни да ги заобиколят. И естествено ние които питаме излизаме виновни. После за ква крива ракета говорим като тя въобще не лети.
Поздрави.

#9912 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 April 2010 - 01:22 PM

Цитат(Printon @ Apr 14 2010, 06:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 14 2010, 06:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
С Попов е заслужил, даже много, за породата БОК деятел.

та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.
и кату й заслужил толкуз многу що му зеха правата????????

tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO

#9913 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 01:40 PM

Цитат(vanjo @ Apr 15 2010, 11:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>

та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.

tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO

Искаш да кажеш че хората от БРФК, самото БРФК продаде породата на румънците?
Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.

#9914 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 April 2010 - 02:02 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.

NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI

#9915 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:36 PM

Цитат(vanjo @ Apr 15 2010, 02:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>

NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI

айди нову прутивуречии - къв руманеску къв чубанеску бре.
сам кинулога каза, че признаванто й дълъг пруцес - брой линии, гудини на изчаквани и тъй нататък. идна пурода да я признаят минават минимум 8 години, нали тъй бе кинологе?
за чубанеску тук са загувори от 2-3 гудини. простата аритметика пуказва, чи руманците са почнали минимално ощи 8 гудини назад или кво излиза - приди 10-11 гудини. е, румънцити ли ни са криви, камин литув ли ни й крив, чи ръкетата не можала да фръкне. криви е саму кусмунавта дету управлява ракетта. почнал от низнам си колку гудини, КИНУЛОГ а не кучкар, хабилитиран, демек наистина чувек на нуаката, а сичку окулу него засрано.
катой толкоз вилик и толкуз многу напраял за пуродата, що му утннеха правата да я кунтрулира. уния от брфкто тряа да са пълни тиквиници, при условии, чи всимко върви както трая, да са назорват с дупълнителна рабута.

нека кинулога да отгувари на пуставинти въпроси един пу един, пък посля ша почни сичку да си идва на мястуту, а не само да развява байраци и пет 6ест да му са кланят.

#9916 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:45 PM

До някаде може и да си прав. Но забрави ли преди няколко години Аврам и Бояджиев като се отделиха. Не започна ли там отцеплението . А защо стана или какво доведе до там. Може би много лъжи , еднолично управление , бездеисвтвие и лично облагодетелсване ? Защо все някои беше виновен за състоянието на Бок през годините , те не бяха "предатели" , не беше БРФК или незнам кои си . А именно БРФК обяви че застава плътно зад БОК и безрезервно помагаше. Дори като извзе правата от Попов пак го направи за неино добро. Но забележи никои не попита защо се стигна до там защо бе принудена БРФК да го направи. Отговорът е само един , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ. Какво реално се свърши през годините че да задържи хората или да ги амбицира. Това за мен е по важно. Истината се крие тук. Не съм виновен аз или някои друг , не мразя Попов и;ли които и да е , дори ми е през ..... кои е начело на БОК. Ама трябва всичко да е по правила , чесно , прозразно. Не някои си все да се оправдава и другите да са му виновни. защото така е наи лесно човек да се скрие зад грешките и бездеиствието си.

#9917 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 03:57 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 15 2010, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
До някаде може и да си прав. Но забрави ли преди няколко години Аврам и Бояджиев като се отделиха. Не започна ли там отцеплението . А защо стана или какво доведе до там. Може би много лъжи , еднолично управление , бездеисвтвие и лично облагодетелсване ? Защо все някои беше виновен за състоянието на Бок през годините , те не бяха "предатели" , не беше БРФК или незнам кои си . А именно БРФК обяви че застава плътно зад БОК и безрезервно помагаше. Дори като извзе правата от Попов пак го направи за неино добро. Но забележи никои не попита защо се стигна до там защо бе принудена БРФК да го направи. Отговорът е само един , НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ. Какво реално се свърши през годините че да задържи хората или да ги амбицира. Това за мен е по важно. Истината се крие тук. Не съм виновен аз или някои друг , не мразя Попов и;ли които и да е , дори ми е през ..... кои е начело на БОК. Ама трябва всичко да е по правила , чесно , прозразно. Не някои си все да се оправдава и другите да са му виновни. защото така е наи лесно човек да се скрие зад грешките и бездеиствието си.

ми нали същуту и аз гу казвам.
ни знам дали нурмалян чувек можи да приеми, чи някой от низнам си колку гудини работял за пуродата, идва ли не живота си дал за нея, заплудил сичките кучки из българия и извиднъж - зимат му правата над пуродата. аку тоя АЗ наистина беши толкуз добър и аку наистина беши напрая нещу в ползу на пуродатакой шай тоз луд дету ъша му пречи да работи, ша му земи правата и низнам си кво.
ни става чувека, тува е с идна дума. и то нищу лошу няма, чи ни става - глупуват, глупуват, никъдърен, никъдърен ама кату земи да са фъчка - АЗ туй, Аз унуй, АЗ съм тъкъв, АЗ съм унъкъв. пък за идно нещо ду мумента ней казал точну къкъв и как й станал такъв.

ха сига да видим, що за чувек й туй - никадърен, самухвалкувец или пхросту ма-а-а-алко болнав в глъвътъ.

#9918 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:01 PM

af_089.gif А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ!!!! af_089.gif

#9919 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:04 PM

Всъшност отговора ми бе за vanjo , но не копирах и може да съм заблудил някого.

#9920 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:05 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 15 2010, 03:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
af_089.gif А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ!!!! af_089.gif

????????????????????????????????????????????????????

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни