Фотогалерия на БОК
Публикувано: 10 June 2010 - 08:08 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 June 2010 - 07:54 PM
имам още един вьпрос кьм теб дано поне ведньж даси \"мьж\" какьвто искаш дасе направиш я обясни как открадна на дядо ми от якоруда кучето вьпросния МУРДЖО /МУРГАТА/ които ти г-н пазарджишки КРАДЕЦ после отряза ушите и прекрьсти на МЕЧО
и несе прави на такьв какьв неси да не останеш изненадан
хубаво окраде мурджо но да беше го запазил и развил като крьв и поколения а не да показваш ланзери и санбернари и да льжеш чеса по мурджо които беше 73-74см а вьпросните смески са по 80-90см аиде сьс здраве и да поздравиш другия поп от караджалово които те научи как се правят едри помияре както казваме по якорудско
Публикувано: 11 June 2010 - 01:45 PM
azerbaijan, в 10 June 2010 - 07:59 PM, написа:
имам още един вьпрос кьм теб дано поне ведньж даси \"мьж\" какьвто искаш дасе направиш я обясни как открадна на дядо ми от якоруда кучето вьпросния МУРДЖО /МУРГАТА/ които ти г-н пазарджишки КРАДЕЦ после отряза ушите и прекрьсти на МЕЧО
хубаво окраде мурджо но да беше го запазил и развил като крьв и поколения а не да показваш ланзери и санбернари и да льжеш чеса по мурджо които беше 73-74см а вьпросните смески са по 80-90см аиде сьс здраве и да поздравиш другия поп от караджалово които те научи как се правят едри помияре както казваме по якорудско
много си смешен признавам ти го,но все пак-пусни една две снимки бе азере,да видия твоите ку4ета!ако имаш изобщто такива!лаи си ку4е,а нашият керван ще върви напред през това време:)
Публикувано: 11 June 2010 - 01:47 PM
Фегъзий Музовски, в 09 June 2010 - 07:46 PM, написа:
Мурджо-Мечо, в 09 June 2010 - 12:31 AM, написа:
Фегъзий Музовски, в 06 June 2010 - 09:29 PM, написа:
УТОЧНИ СЕ!АЗ МОГА САМО ДА ТИ КАЖА,ЧЕ КУЧКАТА Е ДАЛЕЧНА ПРАВНУЧКА НА ЗАВЕТНИЯ МУРДЖО МЕЧО,КОИТО Е НА АВАТАРА МИ,И КОИТО ИМАХ ЧЕСТТА ДА ПРЕКАРА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ В ДВОРА НА ДЯДО МИ!НО КАЖИ КАКВО ПАК ИМА???И КОЕ ОТ КОЯ ПОРОДА Е???

то е очевадно ,кое от коя порода е

ти пък бади конкретех бе!стига говорил с недомлавки!аиде кайи ми ти каква порода са ми ку4етата!кайи ти кво виждаш...
Публикувано: 11 June 2010 - 01:51 PM
вместо да сваршите малко полезен труд в името на тая порода-вие само знете да пищите като моми4ета!
като се видим някои път наживо-тогава да спорим!така е лесно-по 4ата,скрити зад псевдоними и измислени истории-не прави 4ест на един истински мъж!!!замислете се!

Публикувано: 11 June 2010 - 01:56 PM
azerbaijan, в 10 June 2010 - 07:59 PM, написа:
а за мурлата тапако-беше закупен!и то за доста сериозна цифра!и кръвта му е съхранена:)ама понеже вие от алтернативките не можете да се доберете до нашите ку4ета-та аиде помияри...ама сте в грешка и много скоро ще бъдете неприятно изненадани

Публикувано: 11 June 2010 - 04:12 PM
поп стефан които откраднал мурджо заедно с някакьв вьлко негов колега крадец
така че от кои го закупихте за голяма сума???????????????????????????????
Публикувано: 11 June 2010 - 04:20 PM
трябва всеки които сте измамили или окрали дави изобличава дасе знае що за кучкари сте
нека поне новобранците да бьдат предпазени от вас крадци-измамници, и производители на смески
Публикувано: 12 June 2010 - 03:58 PM
за маиката сьщата работа баща и бил наполовина азиатска овчарка /затова и ващо псе се бие/
така че драги несе правете на велики развьдчици а си посипете главите с пепел и спрете сьс пазарджишкия поп да тьргувате сьс метиси
може да вземете пример от братя седефчеви опазват кучето вьв чистия му вид евала на момчетата вижте даниела чакьрова вижте росен михаилов погледнете митио драганов
хубаво чеса те та запазиха кучетата вьв стария вид а вие г-да тьрговци го унищожавате
Публикувано: 12 June 2010 - 04:11 PM